32

до 41

преди 2 години

имам една тоалетна хартия с лицето на путин всеки ден си бърша ***. Васил Левски е казал - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА. Русия е против сърцето на България, която е направена да е РЕПУБЛИКА. Този на снимката е едноличен диктатор, убиец

31

Лигльовци,

преди 2 години

Само като му чуете името треперите. А тия нашите какви са венерини хълмове... Не го гъделичкайте да не кихне. Ще ви събираме по Канада.

30

д

преди 2 години

В Украйна няма нацизъм..ако имаше нали щяха да имат парлементарна подкрепа бе гений...2% са, дори не са в парламента. В Русия със сигурност са много повече от 2%? Да отидем и ние да ги освободим от фашизма тогава? .. Путиноробска логика бате...

29

Wanted

преди 2 години

Дайте денги за главата Му, предложете 5 млн долара за начало и качвайте мизата по малко. За кратко време ще има печеливши. Онези гладни блядoвe ще се изпотрепят да го предадат.

28

Опааа

преди 2 години

Опаа а ми къде са Буш,Тръмп,Байдън,другите президенти на САЩ и другите европейски политици раздавали ,,демокрация" в последните 30 години.Да американците не може да ги съди Хага но има други институции които може даим потърсят отгворност.Нима борбата срещу нацизма е престъпление???Стига лукство и затваряне на очите на западните ръководства.Русия изпревари сериозна война с 24 часа на 24.02.Запада го е страх да не му отнемат откраднатото в последните 200 години.

27

Анонимен

преди 2 години

Руските войски набавят бебета за вечерята на Путин. Просто тая седмица е на бебета (нещо като великденски пост).

26

Анонимен

преди 2 години

За унищожението на държави като Ирак,Либия и Югославия кога ще видим осъдени Буш,Има и Клинтън?

25

Анонимен

преди 2 години

Руснаците убиват цивилни в Украйна за да се хранят с тях!! Това е престъпление срещу човечеството!!

24

Judge Dredd

преди 2 години

Няма смисъл. "Неговите хора" ще свършат по-добра работа от съда в Хага. Джуджетата са обречени.

23

д

преди 2 години

А нещо за Сребреница да кажете? едни 8000 хил. избити от сърбите като кучета хора? за това ли оправдавате убийствата на деца в украйна от тоя демон на снимката?

22

Анонимен

преди 2 години

Клинтън е осъден на вечен живот с Хилари. Това е твърде сурово наказание, но и дивотиите които направи в Сърбия не са малко.

21

Слава Украйна

преди 2 години

Руската армия отвлича Украински деца!! Диктатора Путин ползва специялна програма с която всекидневно подменя кръвта си с детска и му трябват много деца. Също така Руската армия в Украйна се храни с човешко месо. Ето затова убиват цивилни!! За да се хранят. Руснаците немогат да се нарекат хора!!

20

таварищ паПутин

преди 2 години

Ха-ха-ха...Альоууу...Карла дел Понтеее...ела в Москва да ме арестуваш...!!!ЧАКАМ ТЕ!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Това го решава руския народ, а не плеймейтката.

18

Анонимен

преди 2 години

Буш,Обама и Клинтън кога ще бъдат арестувани и съдени?????

17

Анонимен

преди 2 години

Тая съвсем е изтрещяла.Западът още ли не може да разбере,че системата се промени и сега силните на денят са други,а не САЩ и еврогейовете

16

Тъй, де!

преди 2 години

Русия ще се бие до последния крепостник някъде в тайгата на Сибир.

15

д

преди 2 години

този на снимката е най-големия лъжец....в украйна има 2% вот за фашисти...в русия има повече...за това той отиде да убива деца? за 2%? Дето не са дори и в парламента? Да не говорим че те не са част от армията..пълни глупости..просто убиец

14

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

А срещу Колин Пауел ще издадете ли?

13

Анонимен

преди 2 години

Русия не е слаба и унижена Сърбия на Милошевич, която беше ограбена с Косово и бомбена а Милошвеич обесен.. Русия ще се бие докрай. В международното има право кой има повече армия и оръжия.