58

Анонимен

преди 2 години

Потока е финансиран в по голямата си част от катарски фонд, невежите да не се изказват.

57

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРКА Трудно може някой да надмине гербавите по лъжи :), гербав трроле

56

Анонимен

преди 2 години

Днес е денят на лъжата, значи е денят на Киро.

55

Истукан

преди 2 години

Съгласен съм с тези твърдения, че нищо не става от сегашните управляващи, но защо не направиха нищо ГЕРБ като бяха 12 години на власт, а чак сега се сетиха, че трябва да напправят нещо? Лесно е като си в опозиция, ама на власт е съвсем друго...

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Е, как не разбрахте, че песента ви е изпята. Наистина, една година плюете и лъжете неистово и не спечелихте властта. Нещо да ви подсказва това?

53

Анонимен

преди 2 години

Организирана Престъпна Група ГЕРБ

52

морски

преди 2 години

Вижте кои станаха милионери, кои натрупаха пачки по морето през гербавото време. Ама не са свързани с крупция и кражби, да знаете. С честен труд и кървава пот са станали новобогаташи.

51

БЪЛГАРКА

преди 2 години

ВЯРНО, ТИЯ ОТ П.П.---СЪС кирчо и кокорчо, НАДМИНАХА С ЛЪЖИТЕ СИ ДАЖЕ И Б.Б. И ГЕРБ !!!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Не познахте :) Аз бях против да строите пАтока на диктатора с нашите пари, гербав. Хем сега и война нямаше да има. От вас по-големи путинисти няма. копейкин само на думи, а вие на дела показахте :)

49

Анонимен

преди 2 години

То че са некадърници за 4 месеца е кристално ясно , но защо имаше наивници да им повярват е по интересно? 33 години сбъркан преход и хората същите!

48

Анонимен

преди 2 години

От една година пропадаме със страшна сила ама хората се радват, че Бойко не е на власт. Споко до 3 месеца като се срине всчико ще ревете за Бойко.

47

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам ГЕРБ,но за Кирил Петков са прави.Този си се чувства канадец още,а не българин.Работи за чужди интереси и как да се хареса на НАТО и ЕС,а не на българите.Ще вземе във война да ни вкара,за да угоди на САЩ и Канада.Дали ще ме затворят за това мнение?

46

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на dnes. bg

45

Анонимен

преди 2 години

Жалко е, че има ограничени хора, като Пияница Мистик, който се е продал на ГРОб и пише ли пише глупост след глупост в подкрепа на Вожда му

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "гербавите" Само когато прочета тази дума и знам, че го е писал путинист.

43

МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПИ

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ В ГЕРМАНИЯ ЗА ФЕВРУАРИ- 7% В БЪЛГАРИЯ 40%- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ СЕ ПРЕДВИЖДА ПРЕЗ ЮЛИ 2022Г ДА СТАНЕ 2000 ЕВРО ПРИ НАС 710ЛВ- ТУК ЦЕНИТЕ СА ГЕРМАНСКИ- ОТВОРИ KAUFLAND.de ДА БЛАГОДАРИМ НА ПРОСТО КИРЕ И НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ЧЕРЕПИТЕ...БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА ЧЕ ПАК НИ ФАЛИРА ТИ

42

никога Герб

преди 2 години

Да държиш властта в ръцете си,и да я изтървеш по тоя баламски начин означава некадърност!И то напъва да управлява-разбирай да краде!Беше тя!

41

Случаен минувач

преди 2 години

Петьо Блъсков го беше написал кратко и ясно: Кирил страда от синдрома на Пинокио. Това е желание за непрекъснато лъжене, дори за неща, които веднага могат да се проверят. Болестта на латински се казва "митомания". Такъв човек, ако ти каже добър ден, трябва да погледнеш дали не се е стъмнило. В семейството си и с приятелите си да си лъготи колкото иска, но когато управлява държава, нещата придобиват друго измерение!

40

Анонимен

преди 2 години

гербавите още не могат да разберат, че никога не сме им вярвали. Управляваха, защото от чужбина ги поддържаха да манипулират изборите. Никога не сме ги избирали. Сега никой не ги подкрепя отвън, дори мазният вернер е взел пари да им помага.

39

Млад от ГЕРБ

преди 2 години

Защо Георг Геогиев не е лидер на ГЕРБ ? Защо Бойко Борисов който е на 62 години държи поста лидер и докога още щее така ? Къде е приемствеността? Защо не се дава шанс на модерните млади за развитие и показване качествата им на лидери ? ГЕРБ вие излъгахте младите и можещите !