31

Анонимен

преди 2 години

Вчера по БНТ показаха как си взел властта ти и Кличко като си лъзнал сума ти млади хора по пързалката,предишните не са искали ЕС защото са знаели какво ще последва за да не бъде разпалена война докато ти със Кличко сте събаряли руски паметници и сте поканили 2-*** сенатори на майдана 2015 които от подиума призоваха/Америка стой зад Украйна не се страхувайте американският народ е на 100 процента зад вас извоювайте свободата си/!Яко си сте се нагушили за дестабилизиране на Украйна и Русия и ЕС!

30

Любен Пандев

преди 2 години

Този форум е пълен нацисти, за които децата и жените са легитимни цели за клане с руски "Кинжали"

29

Анонимен

преди 2 години

Ах тия евреи,мечтаят си да видят Европа в руини,Зеления трябва да го съдят като подстрекател за опити да въвлече света в унищожение!

28

Анонимен

преди 2 години

За да заплашва с Трета световна един нищо и никакъв политик, значи има някой зад гърба си. Някой, който му казва какво да говори.

27

Анонимен

преди 2 години

Все не успявам да разбера какво точно прави зеленски..намеквм само.

26

Пази, Боже!

преди 2 години

Преговаряй де! Защо само ще преговаряме, няма да преговаряме? Сядай на масата и преговаряй, стига клоунски номера, трагедията е на твоята страна, сметката от жертвите е и на твоята съвест!!! Действай!

25

против войната

преди 2 години

никоя армия от състава на Нато не е подготвена за война, Нато е една илюзия,раздухвана през годините,един медиен колос на глинени крака,но тоя клоун не ги знае тия неща и продължава да си въобразява, че Нато е способна да му помогна--да ама не

24

БГ картошка с ушанка

преди 2 години

Да се предадат. Ние се предадохме и бяхме 500 години под турско, но оцеляхме. Не беше толкова зле, даже си бяхме добре.

23

Анонимен

преди 2 години

Кой ще иска да преговаря с наркомани и нацисти ??? Спрете му дрогата и го лекувайте бе хора ,не го въоражавайте !

22

Гиб Мелсън

преди 2 години

Самочувствие до небесата. Покритие нулево Изпусна момента за преговори. Руснаците няма да го барнат. Той им е нужен, защото ако го ликвидират, иоже да сложат украинците някой нормален човек. Нужен им е такъв да ги преизвиква. Няма нужда войницте да бъдат нахъсвани. Достатъчно е да чуят Зелински.

21

Бг медии

преди 2 години

Стриктни изпълнители в реализацията на американската информационна война.

20

Ко?Не!

преди 2 години

Зеленски постоянно натиска именно за Трета Световна война. Той ще е виновен наравно с Путин, ако се стигне до такава.

19

Боко

преди 2 години

и този е като мен - НАРКОМАН

18

пияница мистик

преди 2 години

Ако Пyтлеpистан 2014 под заповедта на джуджето убиец не беше завзело Крим, не беше нахлуло в Украйна и да си присвои Донбас и Луганс и си беше оставил Украйна да си живее мирно и тихо, да се присъедини към ЕС и НАТО сега тази война нямаше да я има. Толкова ли сте Т.Ъ.П.И бе, дрогаре надрусани с комунистическа идеология, че не го осъзнавате? И какво ако завладее Украйна убиеца джудже на име ***? Пак ще опре границите и то до няколко държави членки на НАТО :)))) Още по-лошо

17

Истината

преди 2 години

Този човек НЕ принадлежи на себе си. Душата му отдавна принадлежи на ЦРУ. Колкото повече убити украинци и руснаци, толкова повече печели САЩ, Англия и Канада.

16

Angel

преди 2 години

Тоя само за трета световна война дръжка, и ще го правят нобелов лауреат за мир. Егати и света, демократи военнолюбци, това са новите комунисти либерал демократи.

15

българин

преди 2 години

Този клоун все повече ми заприличва на луд.

14

Анонимен

преди 2 години

До вчера се отказва от нато, сега пак иска. Явно му пари под ***.

13

Анонимен

преди 2 години

Нещо ще направят дето не го знаеме и ние . Няма логика всички фирми да напуснат Русия защото едва ли са толкова некомпетентни че да изпускат такъв пазар . Все един човек от някоя фирма щеше да остане ,но те напуснаха явно знаейки че нещо голямо идва . Защо им е на Адидас да напускат Русия и да не си продават стоката ??? Защото Украйна искала да влиза в НАТО и има конфликт!? Тръмп е вторият президент в историята на САЩ който не направи война и за това бе свален явно

12

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че сащанците го подлъгаха тоя ***. Много си Беше повярвал.