19

Анонимен

преди 2 години

До 5 г Немция фалира и се разпада.

18

Анонимен

преди 2 години

Зеленски изигра своята комедиина роля и вече не е нужен на байденПросто го хванаха за канарчеСега отива вьв клетката

17

Анонимен

преди 2 години

Нази украинците правеха разчистване в източна украйна от 8 години. На Путин му писна. А руските танковете и войниците се строят от близо година насам, покрай границата с Украйна, не е нещо ново. Само където хората въобще не се интересуваха от такива новини за руски танкове.

16

Ъъ

преди 2 години

Къде са сега неонацистите бандеровци.Ще им стане тясно около шията

15

Handel

преди 2 години

Че то отдавна се знае че западните "лидери" са корумпирани и продажници. Всички хора знаят че бившият германски канцлер Шрьодер е на заплата при Пyтлep, както и другаря Берлускони получава изгодни многомилиардни договори, но към тях трябва да се добави бившият френски МП Фийон, както и например бившия български финансов министър Дянков (който плати 3 милиарда на Путин за безполезните блокове Белене 2) и стана зам. министър в русия..

14

ами

преди 2 години

тоя защо не коментира косово например ? а запада може да се срамува защото постоянно притискаше русия в ъгъла и путин трябваше да действа превентивно....отчитайки желанието на тоя украйна да бъде въоръжавана дали след 15-на години урките не биха атакували крим чувствайки се по-уврени ?украйна обеща през 90-те години след разпада на ссср , че няма намерение да влиза в нато, нато обеща , че няма да се разширавя на изток а какво стана ...нали зеленски обяви , че ще върне крим в украйна...*** да го

13

Путин на съд

преди 2 години

Джуджето - долу!

12

Анонимен

преди 2 години

До 14 забрави Меглена Кунева за АЕЦ Козлодуй.

11

Анонимен

преди 2 години

Запада сега стои настрана,защото открито и официално беше заплашен с ядрена бомба. Другото са празни приказки. Американците знаят само да пращат главорези сред мирно население.Инвазията в Ирак за 20 години е убила 2 милиона иракчани.

10

Анонимен

преди 2 години

Еми то заради запада стана всичко, 2014 г майдана беше изцяло организиран от САЩ, Германи, Франция и превърнаха Украйна в тази жалка картина, предадоха властта на нео-нацистите, настроиха едни украинци срещу други украинци, запдна срещу източна! 8 г т.нар. бандеровци избиваха хора в Източна Украйна, предимно жени, деца и старци, над 8000 души са убили, защо Запада нищо не казваше за тях, те не са ли хора? Трябва да се сложи край!

9

Бай пьн

преди 2 години

Глупости просто подльга заленски да се репчи и да предизвика война за да сьсипе еврото и европейските икономики

8

Истината

преди 2 години

Да трябва да се срамува че с двойните стандарти, мълчанието за фашизма в Украйна,убийства та и разрушаването на Донбас от Украйна вече 7 години,ЕС нищо не направи и подтикна Русия да се намеси.

7

Анонимен

преди 2 години

Запада затова Ни уби икономиката за да върви пазара им ! На Запада и САЩ Украйна е интерес изгода и цел !

6

Анонимен

преди 2 години

Не запада, вие сте типанари. Не видяхте ли какво стана в Либия, Сирия, Афганистан, Ирак.... Какво се хващате на хоро с американец.

5

Анонимен

преди 2 години

Е нали все обвиняваха Запада, че се месел в чужди дела? Като стои неутрално отстрани - защо стои, трябва да се срамува. Що за аршин е това тогава?

4

Анонимен

преди 2 години

Путин е Пуснал Ковид заедно с китайчетата. Долни ***

3

АнонимеН

преди 2 години

ТАКА Е ! ФАЩ СА ЕДНО ГОЛЯМО ПОСМЕШИЩЕ :D НАПАДАТ СЛАБИТЕ , НО НЕ СЕМЯТ И ДА ГЪКНАТ НА МАЛКО ПО-СИЛНИТЕ!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Престъпника Путин избра позора и войната !!!Долу Путинофилите в България

1

За какво

преди 2 години

Путин 20 години готваше войници, а Европата 20 години готвеше жендъри и многополовци. Сага за какво вият?