64

Анонимен

преди 2 години

Държавата затъва , а все още има хора , които вярвят , че Кирчо и Кокорчо нещо ще направят. Другари, нищо не ги интересува, защото те са сложени от САЩ за външната политика, а никой да не се заблуждава от техните празни обещания. Лошото е, че мизерията става непосилна.

63

Анонимен

преди 2 години

Тези умеят да си крият чекмеджетата!Модерното ново поколение!

62

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее всички мюшенгии с по три байпаса били ме... Бойчо Кардиолога за тях са загрижил... Ами хора с байпаси си седят у дома, разхождат се в парка, приказват си с приятели и пият по кафенце на ден бе. Не ходят да разнасят чекмеджета и избори да купуват... Ама Бойчовото хубаво, си е разбойнишкото хубаво...Инак, кога Бойчо пръдне, всички около него си свалят маските да вдишат божествения аромат...Абе де е Лилка бе, скриса, покри са, та остави магистралите сираци...Тя има какво да каже

61

Са да

преди 2 години

Много много жалка изпята песен Не разбра ли че от теб нищо не става

60

Позорът Борисов

преди 2 години

Борисов направи от България най бедната Държава в Европа!

59

Анонимен

преди 2 години

А къде е българският Нелсън Мандела? Киро Манделата от Пловдив?

58

Анонимен

преди 2 години

При Борисов 40% от заплатата ми оставаше и всяка година ходих с приятели на море извън България, а сега не само, че не остава но не стига с тези изкуствено надути цени. Ще гледам море през крив макарон. Другият вариант е да емигрирам .Тук вече не се издържа.

57

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да устои на големите хапки!Там няма приятели!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Енергийната мафия в действие!Там са парите!Затова се скараха Юмрука и Гелосания!А иначе няма корупция!" В енергийния сектор е момента се случва нещо много интересно: бившите довереници на Кремъл биват измествани от сегашните им довереници. БСП е от "бившите" защото вече Русия си има много партии като нея, а и се ориентираме към държава тип Лукашенко, където Лидера, а не Партията, са водещи. Затова се драпат Фигуранта и Румен Овчаров.

55

Щирлиц

преди 2 години

И това недоразумение беше премиер....

54

ДДРОнег

преди 2 години

Лидерът на Организираната Престъпна Групировка герПдпс да не се изказва, че видяхме последиците от неговото управление, които ще трябва да изчистим през следващите десетина години !!!

53

Брей!

преди 2 години

тук пълно с гербератстки ***, още ли им плащат? Жалки, смешни,прости!

52

Анонимен

преди 2 години

КИРО И КУМЪТ МУ НЕ КРАДАТ ЗА СЕБЕ СИ БЕ, ТЕ КРАДАТ ЗА ДА ФИНАНСИРАТ КОНВОЯ НА СВОБОДАТА НА КАНАДА.

51

Анонимен

преди 2 години

Бойко с ДПС и Възраждане може да отнесе комунистите. Това е по-дбрата алтернатива и да се спре тази разсипия.

50

Анонимен

преди 2 години

Lockheed Martin F-16 Block 70/72: $64 MILLIONThe F-16 was created as a light and maneuverable fighter jet that would offer an affordable alternative to the F-15.Its older variants cost roughly $30 million apiece cheaper than the vast majority of contemporary fighters but the most advanced ones are really quite pricey. Американци го пишат-64МИЛИОН броя.По 8 са 500милиона нека са 600мил.$ а ти тикво плати над 2млрд за чертежи!Къде са парите и къде са летящите москвичи?загрижил се за хазната

49

Община Кирково

преди 2 години

Българи - 5808...... Турци-10138

48

Анонимен

преди 2 години

Енергийната мафия в действие!Там са парите!Затова се скараха Юмрука и Гелосания!А иначе няма корупция!

47

Анонимен

преди 2 години

Не тракай минуси, а напиши-кой закон забранява колко пари да има някой и да си ги държи парите, където и да иска? А и това са снимки. На снимки и на ду.*** не винаги може да се вярва.

46

троловете

преди 2 години

мислите, че нешо постигате!! Макесоноя ви се смее, че сте по-бедни от тях благодарение на Мутра на снимката!

45

Професор

преди 2 години

Бойко не се предавай народа е зад теб и те подкрепя! Мaчкaй комунистическите пpaceта! Само ГЕРБ да живее Генерал Борисов!