38

Анонимен

преди 2 години

"Политическата промяна е само първата крачка!" , следващата е БЕЗДНАТА!

37

Ким Джери и Кром Туз

преди 2 години

Да пожелаем успех на президента Радев! Успех господин президент!

36

Майора

преди 2 години

Разедини нацията , вкара в парламента хора делящи другите на почтени и непочтени , многократно наруши Конституцията в която се заклеваш , спечели изборите с машините на Мадуро, избра кабинети занимаващи се с изчегъртането на ГЕРБ и редовен кабинет , искаш отстраняването на Цацаров и Гешев без да намалят високите цени и без помощти за бизбеса и без готов бюджет!

35

Василев

преди 2 години

Лесно е да вдигаш юмрук пред хора отчаяни и заблудени, лесно е да се покланяш , когато те канят на приеми на запад или на изток!Трудното е да видиш истината в очите и с колко процента си избран и защо мнозинството от българските граждани не са припознали твоята особа, като алтернатива на сегашното политическо и икономическо статукво, подчертавам още един път и икономическо статукво, което диктува вътрешните процеси!А какво е икономическото статукво, една аутсорсингова васална олигархия!Лиъм!ЦРУ!

34

Анонимен

преди 2 години

Отново комунистическите глупости за просперитете и тива на фона на 30% инфлация, които бяха породени от действията на същият Радев с некадърните му две служебни парвителства!

33

Жони Мокър

преди 2 години

Тия,които гласуваха за КирчУ Т. и Старшина Фарчопланов,ще ги питам когато свърши мораториума върху цените на ел енергия.Ша го идемДебелия...

32

Македонско девойче

преди 2 години

Работил за съединение. Лелии, с кой ще се съединяваме ? И виж за пътя, че като гледам на макетата им дадохме зелена светлина, без нищо, за една самолетна линия.

31

Анонимен

преди 2 години

Изтощителна е борбата да се докопаш още пет години до 15 000 лв заплата на месец.

30

Обективно

преди 2 години

Като почнат Огромните протести след 2 месеца - Радев бързо - бързо ще се дистанцира от Харварда.

29

Промяна

преди 2 години

Прав си Радев, трябва да има промяна в съдебната система, която да разследва теб за комисонните, които ти взе от Грипен, за назначаването на любовницата ти на два щата в Граф Игнатиево, за двата апартамента в София на символични ни цени, за парите, които ти пращаше Васил Божков, за пликовете на Пламен Узунов!

28

Анонимен

преди 2 години

Само плямпат и уволняват. Цените са неконтролируеми. Пълна подмяна на гърба на народа

27

Анонимен

преди 2 години

Радев води уверено страната към изчезване. Точно както са му поръчали шефовете му в Кремъл.

26

Ханку Брад

преди 2 години

Еббаси...оръъфляк

25

Анонимен

преди 2 години

"Заедно ще продължим да градим свободна, демократична просперираща и модерна България", завърши словото си президентът Румен Радев." И Путин твърди, че Русия е "демократична, свободна просперираща и модерна", но с маинките на Мадуро, ДС терора на Рашков, кражбите на червените "икономисти" и здравния геноцид, заради който измират десетки хиляди българи от Ковид, скоро няма да остане никой, който иска да живее във вашата представа за "свободна, демократична, просперираща и модерна".

24

ДС/БКП ДАВА БАНКЕТ

преди 2 години

СЦЕНАРИЯТ ВЪРВИ ПО НОТИ.......... СЛЕД 5 ГОДИНИ-ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ПРИТЕЖАНИЕ НА КИТАЙ, СЪРБИЯ, РУСИЯ, САЩ.........

23

Анонимен

преди 2 години

Втора крачка - да смениш зеления чорап, че вече много мириже.

22

Анонимен

преди 2 години

Лесно се говори за "промяна", когато взимаш една фуражка със столевки и никой не ти държи сметка за лъжите и золумите, които сътвори през годините...

21

Българин

преди 2 години

Има ли криза в която не ни заби Фелдфебелът Радев, откакто узурпира властта/с парите на Черепа/...политическа, икономическа, социална, Конституционна, здравна, външнополитическа, изборна, институционална...! Пося омразата и разделението сред Българите, и се наслаждава със самодоволния си вид ,че е отървал кожата, за отговорността , която трябва да носи!

20

Анонимен

преди 2 години

неговите тъжни депресиращи речи ми идват в повече...

19

Анонимен

преди 2 години

Мустафа на 51 г не говори добре български език.Извода е за вас .Този човек оглавява партия