11

ето затова

преди 2 години

Заради "сериозните" заплати от по 400-450 ОЙРО...........

10

Анонимен

преди 2 години

70% от оранжериите спряха работа заради високите цени на енергията. Предстои уволнение на 10 хил персонал които са събирали реколтата и са работели в оранжериите. България е членка на ЕС и НАТО и се радва на европейски ценности! Нали сме на лефчета, какво общо има тук еврото?

9

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е еврото, валутата е само инструмент. Проблемът е, че ЕС се провали икономичекси и политически, а зелената сделка окончателно го довърши. И с евро, и без европ стандарта на живот на запад ще се срива, а в страни като България може да се стигне до глад и мародерства.

8

Натан Ротшилд

преди 2 години

Държава без валута не е държава.

7

Анонимен

преди 2 години

По-добре никога, отколкото късно.

6

ахааа...разбрахмеее

преди 2 години

проф.Дичев/кадър на Сорос/ и ДойчеСЕРЕ....Москва не верва на сълзи!Българите не верват на тия мантри....

5

Професор

преди 2 години

Защото българина е пpocтo гoвeдo, затова. От Еврото се страхуват, от ваксини се страхуват, не искат НАТО и мaстypбиpaт пред снимка на Путин но искат в Западна Европа. Такива интелигентни личности като моя милост са рядко изключение.

4

Спешна интеграция

преди 2 години

Хърватите се забавиха заради войната. Иначе икономически винаги са били по-добре от нас. И като народ са по-читави. Никога няма да ги надминем. Но сега щв дойдат балканските икономисти да кажат, че Дания и Норвегия не са в еврозоната, защо да влизаме ние. Което е пълен нонсенс. Все едно да кажеш ето Великобритания се оправя без ЕС, и ние щв сме така. Реалностите обаче са много по-различни. Без ЕС сме между две всрварски империи. Османската и тази на Путин. Ще ни поделят и толкова.

3

Анонимен

преди 2 години

Лев означава Лъв , повече няма какво да кажа

2

Анонимен

преди 2 години

МИ ЩОТО ЩЕ СТАНЕМ ДВОЙНО ПО БЕДНИ И ХЕПТЕН ПОСЛЕДНИ КО

1

Радо

преди 2 години

Щото и без еврото сме гола вода.