80

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече всичко се скапа

79

Не го искат

преди 2 години

И да беше ваксиниран, пак щяха да му намерят причина....Че не е бил бонцнат където трябва или, че иглата е била мнго тънка или, че луната е била в неподходяща фаза за ваксиниране...

78

Анонимен

преди 2 години

do 76 имат закони и затова министър не ги спазва а еднолично отменя виза а също низачита решение на съда,това е хароктерно за диктаторите

77

Анонимен

преди 2 години

Фашистите се оляха тоя път. Е, честит им Спартак 2! Съпротивата си има вече идол

76

Анонимен

преди 2 години

Кой ше гледа сега? Само фашагите.

75

Анонимен

преди 2 години

Е то и Третият Райх е имал правила за спазване, нали?

74

joe

преди 2 години

Бай Ганьович се наигра !

73

Абе

преди 2 години

Какво му се кефите на този сърбин? Изкараха някакво тенисистче национален герой и не знам още какво, а истината е, че тенисът е TЪП спорт.

72

Анонимен

преди 2 години

Оплетоха се лъжи и измислици, министърът няма избор освен да го депортира. Най-любимия турнир на Джоко приключи завинаги. Ако бяха хитри и нямаха чувството, че могат да правят каквото си искат, а то се придобива лесна на балканите, щяха да си изкарат фалшивия тест, да си седи мирно 10 дена в Белград, да тренира и да се готви за турнира, щеше да иде директо в Австралия, с разрешение и нямаше да има драма. Ама не им стига да измамят, трябва и да покажат, че мамят.

71

Показаха

преди 2 години

му че за тях той е само някакъв лъжлив и простоват сърбин. Хайде сега тарикатчето ако иска да си седне на ракетата!

70

Свобода

преди 2 години

браво, голям успех за човечеството, всички сме равни на този свят.

69

Анонимен

преди 2 години

Край с турнира. Беше хубав турнир.

68

Minuva42

преди 2 години

Изобщо не става въпрос нито за ваксини нито за спорт. Един човек е нарушил изискванията за влизане в една страна. Очевидно лъже поне три държави. И решават да му анулират визата. Трябва да решат - да направят евала на Новак и да плюят на законите си или да го екстрадират и да объркат жребия на АО. Е... взели са решение.

67

Край

преди 2 години

Е да той се пробва да налъже цял свят ЕН пъти ама иначе, Христос бил, светец бил, новия Че Гевара австралииците да освобождава.И аз не съм ваксен ама не лъжа. Ония хора масово са се ваксили мислейки че така ще се спрравят с епидемията и имат право на това. Аз не мисля така но не ходя да им обяснявам колко грешат и нищо неразбират.

66

Мнение

преди 2 години

Ваксиниран съм, но не смятам да си слагам буустери до безкрай. И не смятам, че терорът срещу Джокович е обоснован. Джокович е просто много по-силен и каза не, а не се съгласи от първия път, за да си върне предишния живот. Искаше ми се да има повече здравомислещи сред останалите ваксинирани.

65

Е

преди 2 години

Сега наш Гришо ако не спечели турнира, значи никога няма да спечели турнир от шлема.

64

Анонимен

преди 2 години

До Оффф Селянин в случая си ти! Хората там имат уникално флора и фауна и си ги пазят! Не са разграден двор та всеки домъкнал се от майна си райна да си прави каквото иска. И да. Имат закони, дето за едно вкарано нелегално стръкче растение несъвместимо с техните, няма да излезеш от затвора. Но нова твоята земеделска главичка няма как да го проумее!

63

Анонимен

преди 2 години

Има защо да ни мразят. Лъжа след лъжа, и пак лъжа. Браво на Австралия, сложиха го на място.

62

Анонимен

преди 2 години

Мда, в спорта няма никаква политика. И допинг няма. Всичко е на олимпийски принцип.

61

Хайде, хайде

преди 2 години

Австрайците един свестен турнир имаха и май е пред приключване. Това ще оттеква в бъдещето.