45

Гузен негонен бега

преди 2 години

За война говорят на запад от няколко седмици! Путин нто дума не е споменал по темата! Я намерете едно изказване да ме оборите!

44

Анонимен

преди 2 години

За Американският самолетонасач Донал Кук,една ракета Тупол РТ 2 .И ще има подводен туризъм ..

43

Вин

преди 2 години

Русобулгурите напреднаха с шльокавицата и вече пишат както говорят - фъфлейки :)

42

Анонимен

преди 2 години

The Economist e говорещата щаст на Сорос и глобалистите. Си и Путин им гонабиха до макарите и сега пискат.

41

Анонимен

преди 2 години

Да си водят войната у космоса, нали и двете суперсили имат инвестирано сериозно въоръжение там от десетилетия, а не да ми водят война на Черно море. Защото на мен ми изглежда така - двама се правят, че се дърлят за да цакат трети (не визирам нито цяла Европа, нито Украйна)...

40

Анонимен

преди 2 години

До старец 39Демокрацията не е перфектна ве мен, да не би Соца да беше перфектен ? :)) Ако си сменяха правителството на 4-5 години, без да се отказват от своята "велика" история, немаше да имат грешка, ама Путин е от 22 години на власт, Елцин го посочи за наследник.......хахахахаха :)) Представяш ли си тук некой да се осмели да посочи наследник, чека го народен линч :)))

39

БРАВО НА РУСИЯ!

преди 2 години

ИСКАШ ЛИ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА!

38

Така е

преди 2 години

Играта на САЩ по границите на Русия тласка Путин към война. Той просто няма избор. Поставен е до стената и е въпрос на оцеляване на страната му в чийто ресурси се прицелила американската задкулисна власт.. Странно е че руснаците са толкова търпеливи, въпреки че от няколко години превъзхождат САЩ във военно отношение...

37

Нане

преди 2 години

Представих си, как наще нпо прохамерикански троляци, ги снаряжават и отиват да воюват за честта на кравария... И не мога запра да се смея...)))

36

мда

преди 2 години

Какво става във Света?Тече глобално пренареждане и ръгане с лакти,всеки търси ново(по-добро) място под Слънцето.САЩ,Китай и Русия знаят какво искат и как да го постигнат.В ЕС обаче положението е коренно различно-нито знаят,нито могат и реално са манипулирани от САЩ за собствените им цели.Накрая САЩ,Русия и Китай ще се разберат по някакъв начин,а Европа ще бъде прецакана.

35

Анонимен

преди 2 години

36 Списък на площите на страните заедно със зависимите територии, дадени със самата странаМясто Страна Площ (km²)1 Русия 17 098 2422 Канада 9 984 6713 САЩ 9 834 000 Ти май твърдиш че Щатите са " малки" по територия и ресурси, хахахах я се събуди бе

34

We

преди 2 години

А защо се навират все по близо до сибирската мечка

33

Смо че...

преди 2 години

Геополитическата игра на ЗАПАДА със Путин води към война!

32

Анонимен

преди 2 години

Ако си сменяха политиците от време на време, немаше да имат грешка, ама едни и същи им висят в управлението, никаква промяна, жалко за руския народ, ще продължат да бъдат роби на господарите си :))

31

ной

преди 2 години

Никой няма да се бие с русия ако влезе в украина а ще я санкционират по жестоко то шубето е голем страх

30

msm

преди 2 години

Пропаганда! Русия няма нужда от война, Русия пази границите и ресурсите си, които стават все по-скъпи. Заплахата от война идва от държавите, бедни на територия и ресурси, гърчещи се под мега нуждите си!

29

Анонимен

преди 2 години

28 Това са глупости, айде друго въпросче: А защо живеят по европейски ДОБРЕ поляците таварищ и на тех ли им пречи " американския ботуш" и " брюкселската демокрация", защо живеят добре в Чехия и тях ли ги " опресира" американския ботуш, ами в Румъния защо и те ни задминаха? Аааааа да сигурно защото са " напуснали" НАТО и ЕС и вече са във " възкръсналият Варшавски договор" ? Май само ние " разкрачените" между Запада и Москва нищо не върви и това е самата истина

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Много си надрусан !Ама смъркай ,смъркай !

27

Анонимен

преди 2 години

От поне 100 години войните по света се разпалват от краварите.

26

не може да бъде!

преди 2 години

Очите на страха са големи,но както казват руснаците -"еще не вечер"!