23

gd

преди 2 години

До Анонименказали са вече

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВаксинираните оздравяват по-бързо, освен в Германия. И Израел. И Австрия. И Великобритания. И Гибралтар.

21

Анонимен

преди 2 години

тоз къв доктор е ва?

20

Анонимен

преди 2 години

Хора пазете се от ваксинираните ,те може да ви убият със страшни зарази.

19

Ей го бе

преди 2 години

Тоя иска нещо да задмине Мангъров ли? Алоу - в Европа масово са ваксинирани и няма кой да заразят - само в нашата кочинка е пълно с неваксинирани! Ама и докторите като хората ;-)

18

факсинофоб

преди 2 години

четете the bulgarian times

17

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигорен че вируса се предава по въздушно капков път и чрез носоглътката или чрез целуване и използване на вилици и лъжици прибори от болен човек аз си мисля че е само по кръвен път и по полов път тука нека "учените" да се произнесът да кажат.

16

до 9 гиб мелсън

преди 2 години

А какво предлагаш, да спрем ваксинацията ли?

15

!!!

преди 2 години

ХАХАХАХА, казаха го най-накрая, затова в държави, в които ваксинираните са голям % бооните се увеличават, защото те прекарват болестта без симптоми и заразяват ли заразяват, няма друго логично обяснение!!! Не съм против ваксините, но не съм и опитно зайче.....

14

Бочо

преди 2 години

До Анонимен Човека не казва, че оздравяват по-бавно. Въобще прочете ли статията, та да разбереш какво се обяснява?

13

Не!

преди 2 години

Дойдохме си на думата, третоиглените сеят заразата и правят мутанти. Опасни са за нас нормалните!

12

Анонимен

преди 2 години

Докога ще слушаме самозванци и работещи за себе си медицински лица? Един път ваксинирайте се, втори път вие, ваксинираните, сте опасни , трети път не знам какво си, аман от нашите медици. Побъркахте хората.

11

Анонимен

преди 2 години

9 лева за 2 месеца :D аз го карам с 3 лева за 3та година старши

10

Бесен

преди 2 години

Поредния ,,експерт който си дрънка г...лупости. Спрете се вече бе....

9

Анонимен

преди 2 години

За съжаление с всички тези думи, вярни или не, маските застанаха на лицата ни. Не ми се иска да вярвам, че е дошъл денят в който тя ще остане там завинаги и даже ще се развива като допълнение към нашият ден и нощ. Колко много неща следват от това?

8

Гиб Мелсън

преди 2 години

Трябва да имаме доверие на лекарите. Ето лекаря, специалист и експерт, който се занимава главно с ковид болни го казва в пряк текст. Най-опасни са ваксинираните и те най много заразяват, така казва експерта. Естествено, че ще вярваме на експерта лекар. Няма да вярваме на бай Пешо форумеца, който плюе по неваксанираните.

7

Анонимен

преди 2 години

Сега станали ви ясно защо имаме такава висока смъртност. Грешен протокол!!! Но нищо вливай антибиотици, надувай с кислород белите дробове докато не се унищожат, важно е да се точи здравната каса.

6

Анонимен

преди 2 години

Учените ни били предопредили преди десет години били предвидили за пандемията от спин назоваваите проблемите и пандемията с истинските им имена а именно не ковод19 а "спин" къде ни предопредиха и кога че не си спомням да е имало кампания и да са писали и говорили по телевизията да не говориме че в българия има хора неграмотни и необразовани на четиресет години не знаят какво е "спин" и как се предава незнаят че се предава по полов път.

5

Анонимен

преди 2 години

Опасно е да се спасява давещ

4

До 2

преди 2 години

Ваксинираните може да оздравяват по- бързо но продължават да бъдат заразни, както стана с Кунчев. Имам много познати, които се разболяха без ваксина и 2 седмици бяха заедно със семействата си и никого не заразиха от тях..