46

бе не знам

преди 2 години

Не съм гербер,ама от десетина години все крещят и ги пращат при бай ставри,а Герб кой знае защо не отиват и все печелят изборите!

45

Анонимен

преди 2 години

Моето лично мнение е ,че най-добрия сценарий за правителство е :БСП,ПП,ИТН,ДБ и ИБГНИ,ако влязат в новото 47-мо народно събрание.

44

Анонимен

преди 2 години

И между другото, могат да контролират мислите на хората, не познават всичко което си мислите, но могат да ви накарат да мислите, дори да говорите и правите това, което те искат. И тялото могат да контролират дистанционно, ако поискат. По-добре си кротувайте временно.

43

Румен Владимиров

преди 2 години

Защо да има протести при коалиция между ГЕРБ и ДПС, след като такава ще е волята на мнозинството от българските гласоподаватели?

42

Бою Тиквочето

преди 2 години

Няма как последователи мои, в името на сигурността трябва да изберем по-малкото зло. Ако не искате пак 3$ пенсии и 5$ заплати, ще трябва да се обединим с ДПС. Ще се жертwаме в името на пълните хладилници и ще видите че няма да ви е зле, а по отношение на това че ДПС действа отзад, аз ще ви осигурявам безплатен вaзелин през целия мандат.

41

aa1830

преди 2 години

Кутев - най-лошия сценарий е правителство ала Жан Виденов 96-97. Предпочитам ДПС отколкото онази мизерия при която долара сутрин беше 2000лв вечерта 3000лв и родителите ми си харчеха заплатата на същия ден, в който са я получили.....Комунистите са най-голямото проклятие за БГ - доказани национални предатели - църквата Света Неделя, Народния съд, Македония, Чернобил, Промяната.....

40

Още малко, Кути

преди 2 години

В неделя връщаме генерал Бойко Борисов на бял кон. Експериментите с клоуни и харвардски палячовци, доказани крадци и лъжци бяха дотук. От понеделник Баце ще ви язди с 200 пак.

39

?

преди 2 години

Абе петолъчков, стига с тази матра, бе. ГЕРБ никога няма да състави правителство с ДПС, какво го повтаряте това през ден?!

38

Анонимен

преди 2 години

Кой запали "Син сити". Син сити и БИАД това са свещенни места в българската история.

37

Уууу

преди 2 години

Кутев, с1м1е1ш1н1и1к, а ти какво предлагаш, БСП и отново фалит на държавата ли, явно хората не виждат, от 7 месеца вие управлявате и вече сме сме почти пред фалит. И *** те го разбраха, след вас винаги е потоп. Доказателства искате ли...?

36

Анонимен

преди 2 години

Истината се подменя, но пак ще излезе на яве!

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Най лошият сценарий за България е Кутевчета да и редят дневният ред и определят приоритетите...между другото излизе новината че щерката на Кутев е натирена от "Българската свободна телевизия" на Импексова под предлог че трябва да се свива бюджетът и, което още веднъж е сигнал за искрите които прехвърчат м/у "Позитано 20" и "Дондуков 2", тъй като Кутев е един от най-ревностните поддръжници на радеФ, заедоно с Васил Василев, в чиито приватизиран завод "Мраз" се помещава и телевизията на Импексова

34

Кашличко Ахъ-Кахъ

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС няма да имат достатъчно депутати - Двете партии заедно ще имат ПОД 30%.

33

Анонимен

преди 2 години

Вижте ся, ние сме толерантеннарод за разлика от гърци и турци, нали оставихме да си живеят спокойно турското малцинство в БГ :) Знаем какво направиха комшиите с българите които живееха в Одринска и Беломорска Тракия, тоест ги избиха или прогониха след ВСВ, тъй че нито гък, че сме били нетолерантни :))

32

Анонимен

преди 2 години

Още 5 дни ли? Това го говориш от 10 години. И все си валат.

31

Майора

преди 2 години

Кутев на теб все ти се привиждат разни неща! Много добре знаеш че при аферата Костинброд бюлетините бяха сгрешени и нередовни! Видя се че колкото повече се мъчите да изчегъртвате , толкова повече това се обръща срещу вас! Затова и се срива вашия рейтинг както и нразединителя Радев! А колкото до магистралите Копитова лъже и маже и затова пътищата не са готови за зимата и това е ваша заслуга! По добре ГЕРБ отколкото вас подкрепени от олигарси!

30

ГЕРБ

преди 2 години

Мръсника подлеца и интриганта Кутев

29

баси политиката

преди 2 години

Направо жалка история!!!!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБ-ДПСРазбра се, че има и по-лошо от ГЕРБ-ДПС, чета данните за умрелите и просто не мога да повярвам, че това се случва в България, но още когато видях да изнасят бесилките казах, че ще стане страшно, защото знам какво означава това, но тогава не само не ми повярваха и обърнаха внимание, но и ме заплашиха, че ще ме убият, ако не подкрепя протестите, защото хората се надяваха да се отърват от герберугите, не от някой друг, но стана още по-лошо. И между другото могат да контролират

27

за Констинброд

преди 2 години

Печатницата в Костинброд е собственост на общински съветник от ГЕРБ, а никой нямаше съмнение, че това е и политическата сила, която фактически организира предсрочния вот , след като лидерът Бойко Борисов подаде оставка като премиер . Тогава никой не си правеше илюзията, че служебното правителство, назначено от Плевнелиев, взема самостоятелни решения, а Цветанов, Борисов, Фидосова и останалата номенклатура на ГЕРБ стоят настрана и като истински демократи не се намесват в управлението.