4

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. Ваньо Танов: Да? Бойко Борисов: В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция. Ваньо Танов: Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене.

3

Прав е

преди 2 години

Герджиков - не само на Кирчо не трябва да се търси отговорност но и всичко в тоя държава да става с декларации и всеки да ди пише в тях каквото му изнася. Въобще защо трябва да се търси отговорност за лъжливи твърдения? Щом този дето лъже има полза и печалба! Победителите не ги съдят!

2

Анонимен

преди 2 години

Най сетне един адекватен коментар по казуса с Петков. Браво на Герджиков. Съдбата на български гражданин в България няма да зависи от късното решение на друга държава.

1

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, който и да е министър председател или президент ще го натискат да провежда техните политики, а ние наем какво представляват.