19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени какво лошо има в това- навсякъде по европа ваксинацията е задължителна. Който не се ваксинира глоби, забрани да се появява на публични места, полицейски час и пр.

18

Настрадин

преди 2 години

Затвор за тулупа и крадливата му пасмина

17

Анонимен

преди 2 години

С изказването си Борисов принуди МЗ да заяви колко от ваксините са за бракуване: информация, която МЗ преди това старателно криеше, за да не се разбере какви са финасовите щети от бездействието на правителството на Радев. Все още не смеят да кажат колко са ваксините с удължен срок на годност, защото ще е още по-очевдно какво се случва. Борисов показа само част от лицемерието и лъжите на Радев, за това как се "борят" за интересите на хората.

16

цитат

преди 2 години

Докато прокуратурата допуска,че Петков умишлено е скрил информация за двойното си гражданство (и така е извършил престъпление), на нея и през ум не ѝ минава, че Борисов може да е знаел за схемата, по която Васил Божков е ощетил хазната със стотици милиони левове от хазартни такси. Къде ли се е заврял еднаквият аршин в този случай? Този аршин го няма и за Мата Хари: така и не разбрахме коя е тя и как е внесла 1 милион в злато и банкноти в покоите на иначе конституционносъобразния ни бивш премиер;

15

Бойко Българоубиец

преди 2 години

Заповядвам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант", "чорап" и "радефф".

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонименами като е удължен срокът очевидно е изтекъл първоначалният срок, нали?

13

Анонимен

преди 2 години

И Радев и Боко Тиквата също са с изтекъл срок на годност. Хайде махайте ги вече, няма цял живот да ви управляват.

12

Анонимен

преди 2 години

И не ми размахвай пръст,а си го заври...

11

Анонимен

преди 2 години

Бойко и истина хаха. Ако знаете с коя част на тялото си се смея :D. Проблема е че не си казал истината. Изгони стотици хиляди млади от страната и още говориш.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако Бойко Болгароубиецът беше на власт сега ваксинацията щеше да е насилствена! Той сам си каза, ако бях аз досега 60% от матриала да съм го ваксал!

9

Анонимен

преди 2 години

Бойко Болгароубиецът да се връща в чешкия откъдето изпълзя!

8

Анонимен

преди 2 години

Борисов, бързането да се направи нещо не те оправдава в нарушение на закони! Капиш?

7

Анонимен

преди 2 години

И Костов и Симеончо и Жанчо преживяха,че си отиват,а тоя се е запънал като гагаре на мост и не ще ,та не ще.

6

Алекс

преди 2 години

ББ казал истината.Това е невъзможно да се случи.

5

Молба

преди 2 години

Хайде бе Бойко, изкарай най-после белия кон и дай шанс на Стойчо и на троловете на Радев, да минат и да го почешат по топките

4

Анонимен

преди 2 години

До ДанчоПолицаяТи добре ли си?

3

Анонимен

преди 2 години

Моят интерес е хората от север до 2024 да мога да пътуват по магистрали. Бързали сме да направим това ----///------ Ами една бърза конфискация и влез в затвора за малко, да се научиш да не се прайш на ного отворен.

2

наблюдател

преди 2 години

Той бил казал истината, но евентуалната вина е обща...

1

ДанчоПолицая

преди 2 години

Единствената партия, която може да се справи със ситуацията и да ни измъкне от лапите на световният фашизъм е ДПС в коалиция с ГЕРБ. Единствено те от всички управляващи и експерти се опълчиха срещу недостойното решение на САЩ да включат г-н Пеевски в някакъв въображаем и списък за корупция на база недоказани в български съд обвинения. Те показаха, че са над нещата и ще се борят срещу световният ваксинационен фашизъм издигайки г-н Пеевски за водач на две листи, където ще има пълната подкрепа.