66

хаха

преди 2 години

Баце ако е умен, не трябва да се мъчи да се връща в управлението. Силна и критикуваща опозиция му е играта. След две радеви зими, ще се върне на бяла шкодичка

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Хм. Интересно. Т.е. при борисов е имало 30к човека, на ден. Ми чо то, уе бате, за 2 месеца трябваше да има 2+ милиона ваксинирани уе!" Ако го бяхте избрали, щеше да има. Вие си избрахте зелен чорап, затова сте на тоя хал (и по-зле ще ставате, ОБЕЩАВАМ ВИ!). :)))))

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ми туй уе чикмиджака, къштът в барселоната, а у ...

63

Анонимен

преди 2 години

Селянинът от Хераково в естествената си среда - на къра!

62

Това е истината!

преди 2 години

Радев и служебният му кабинет не се интересуват от хората, а само да облагодетелстват техни хора и да сплашват инакомислещите, както при режима от 1945 до 1990 г. А, Радев вече се взел на сериозно за диктатор, забелязали сте, че никога не нарича служебният кабинет, кабинета Янев. Но хитрата сврака, с двата крака! На неговата сметка се пишат цените на енергоносителите, на останалите стоки и високата инфлация!

61

Радослав

преди 2 години

А кой спря газопровода с Русия и го подари на Ердоган? Герб! Кой е оставил морска администрация без средства, с назначени верни калинки и без грам подготовка? Който управлява последните 12 години! Кой спря АЕЦ Белене защото го бяха докарали до гьол? Борисов! Къде видя Радев в спирането на газопровода, спирането на АЕЦ Белене и некадърното управление на държавните институции? Ти, бойко! Лично ти и твоето сборище сте виновни! Стига по стар комунистически обичай си обвинявал другите за греховете си

60

анонимен

преди 2 години

500 000 000 загубени за избори заради неадекватни партии , нула чуждестранни инвестиции заради неадекватно правителство с компрометирани бивши и настоящи кадри, галопиращо повишаване на цените - до това води вдигнатия юмрук. Ама за облъчените Бойко е виновен !

59

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Я дай доказателства за "МИЛИАРДИТЕ" на "Баце". :))))))

58

Анонимен

преди 2 години

В момента в който има редовно правителство без ГЕРБ и Гешев бъде ... увонен, на ББ ще му слушаме изказваният от затовара ;)

57

Анонимен

преди 2 години

Бойко мисля, че ти си един Титаник вече на политическата сцена. Няма да коментирам душевното ти състояние, защото не е никак добре. Лично на мен ми омръзна да ти слушам глупостите. В момента срина и авторитета на един професор за който преди да се гласува всеки ще чака отговори. Одобрява ли довеждането до дъното на страната през последните 12 години при управлението на Герб? Одобрява ли лекари да зарежат лечението на пациентите при пандемия и да влязат в политиката с джипката? Гешев?...

56

ПроСоТо

преди 2 години

До хаха...Самото ти "Баце" е изпаднало в делириум заради това че го лишиха от "жипката" и МИЛИАРДИТЕ,които той имаше за СВОИ...Пощръклял е и заради лекатагавра,която си правят с него заради инатския му отказ да застане срещу Радев и да дискутират..Впрочем,това Съществително НИКОГА НЕ Е ДИСКУТИРАЛО с когото и да било!..Издекламира се МОНОЛОГА,написан му от Севдето,и ..БЕЖ ДА ГА НЕМА...ОСТАВАВОНЯТА му обаче..

55

Тралала

преди 2 години

За 12 години управление можеше да направи заплатите над 2500 лв, вместо това пълни гушите на разни бизнесмени

54

Анонимен

преди 2 години

Па щит ГЕРП беще с народя ...

53

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тиквата с неговите лакардии да раздрънка чановете на залюхания си електорат съставен от ПП и ПХ.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 - Хм. Интересно. Т.е. при борисов е имало 30к човека, на ден. Ми чо то, уе бате, за 2 месеца трябваше да има 2+ милиона ваксинирани уе!

51

Анонимен

преди 2 години

Обединителя на мафията

50

Анонимен

преди 2 години

Ако аз имах 4 млрд евро,щях поне 2 да раздам на бедните да оцелеят.Останалите ще ми стигнат за няколко живота.Ако направиш това,бих ти повярвал.Другото е цирк,театър,представление с некачествени актьори.

49

Анонимен

преди 2 години

и фандъкова трябва да я сменят, най мръсния въздух, колко години е безсилна, не знае какво да направи, на тиквена глава е така

48

Анонимен

преди 2 години

Съкращение на 80% от администрацията и това е!!!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

При Борисов ваксините бяха осигурени, а ваксинацията беше достигнала 28-30 000 човека на ден. При Радев - 10-12 000. Факти.