77

Х

преди 2 години

Много им се вдигнаха акциите на тия келешиот итн. Хем са некадърни (имаха шанса, но не можеха да съставят правителство), хем се пъчат. пълни безотговорници.

76

Анонимен

преди 2 години

Тая ли мутра застреля човек с гранатомет без да му мигне окото?

75

Анонимен

преди 2 години

Ало Ваньо?

74

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюете ГЕРБ и Бойко на следващите изботи може би през октомври ще ви го наб ие с 200. Само да не охкате от болка.

73

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, обединител бил Тиквата. Всички, с които съм разговарял биха го удавили и в локва вода! Няма такъв продажник и унищожител на българския етнос!

72

Анонимен

преди 2 години

Повелителят на лееврото с нов скеч.

71

Античалгар

преди 2 години

Каза Бойко и придърпа мазните дънки нагоре!

70

ДО 72

преди 2 години

Това е постановка между Радев и Карадайъ за родината майка. Същото е като с Росенец и Христо Иванов (театъра с лодката). така Радев иска да обере патриотичния вот, а Карадайъ стяга редиците на етническия вот. Всичко е шменди капели. Театър за пред наивниците.

69

Обективно

преди 2 години

Единственият Обединител на нацията е Бойко Борисов. Останалите могат само да му гледат гърба. Чакам да се появи втори такъв, но няма и няма, и няма.

68

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету и Тошко са си лика прилика. И единия е отвратителн. И другия. Затова не се и понасят взаимно. И единия слага етикети на хората и другия. Близнаци.

67

Анонимен

преди 2 години

До Не разбрах ?!Въпросът е дали си разбрал какво е коефициент на интелигентност и как се определя? И ако се подложите двамата с този, със стайната температура да не се окаже че ти води с две дължини?

66

Анонимен

преди 2 години

Ей Баце номер 1 си . Мачкай ги тия смешници.

65

Анонимен

преди 2 години

Селски лъжец! От служебното правителство по-лошо е твоето. Затова си се събрал с турци, а не с българи. Защото си национален предател, а те ти се радват точно затова.

64

999

преди 2 години

Разделите не могат да бъдат Обединители.

63

до 70

преди 2 години

Изпълниха я дръжки. Нали се изгубиха секциите в чужбина и натаманиха резултата? Как може да се изгубят секции и то избирателни секции? Намериха ги след 72 часа. Трифонов бързаше за оповести проекто-кабинет докато ГЕРБ водеха с 1%. От къде знаеше Трифонов, че ще ги бият с половин процент? ТОВА ЛИ Е ЦЕЛТА ИМ? ДА БИЯТ ГЕРБ С ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ? Точно в 13 секции от чужбина има разминаване на протоколите и контролните разписки. ГЕРБ са си виновни, че не поискаха касиране. Ама щото Бойко все с доброто.

62

Анонимен

преди 2 години

Тя държавата ако не сте разбрали едва крета, а тези новите са толкова некадърни, че след погрома който се задава ще им утеснее България и за първи път от началото на прехода ще им се наложи да се бягат в странство за да избегнат народната любов, начело с Тошко.

61

Анонимен

преди 2 години

Кремълският парашутист Радев си мери Родините с българския турчин Карадайъ...е такава наглост няма анолог !

60

С нами Бог!

преди 2 години

Бойко Борисов е правилния шеф на държавата. Всичко си има. Харизма, ум, говори разбрано и се държи с уважение към обикновенния работещ човек. Пожелавам успех на следващите президентски и парламентарни на него и на партията му.

59

Анонимен

преди 2 години

Значи,тук присъстват много млади хора,които само този индивид " помнят' от краткият си демократичен животец!-:(( Ами нормално е да го " подкрепят" децата! Ама само да ви попитам деца.Кскво можете да ни кажете за тази одоба.на тези които го помним,като пожарникар,па после с мутрите и фирмата ми " Ипон" та до днес??-:(( Незнанието е Ненаказуемо деца!-:( И все пак??!

58

Анонимен

преди 2 години

Пълна зала, един до друг и нито един не е с маска?? Странна работа.