94

SHEFA

преди 2 години

СЛАВИИИИИ-НИЕ ИГРАЕМ ЗА ПОБЕДА А НЕ ЗА УЧАСТИЕ-ЛИЧНО АЗ СЕ ЧУСТВАМ ПРЕЦАКАН.И МЕ Е ЯД ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО.-А КОЛКО ЛИ ХОРА СА КАТО МЕН??????-СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.

93

НИКОЙ

преди 2 години

До Анонимен 89 И на това(правенето на шоу),уви,не се научи Славуца.Кой му гледа тъ*пата кабеларка с алкохолизирания Годжи,интелектуалния "капацитет" Ванката и безплодните сценаристи?За съжаление тяхната интелектуална немощ сме принудени да гледаме всекидневно и в парламента.

92

Ментора бай Иван

преди 2 години

Ако някой не е разбрал още , че Слави Трифонов играе по свирката и милиционерския сценарий на Бойко Борисов , скоро ще му се изясни!Толкова години се мазни и помага на Бойко , че сега ли ще сменя нрава?Неееее , като вълка в приказката само кожата е сменил!

91

сминдух енд чесън

преди 2 години

Президентството и ИТН са единствените неовладяни позиции от "дълбоката държава"Неслучайно Трифонов изрази подкрепа за Радев.ГЕРБ никога няма да му простят за взетата от него позиция срещу тях.Лошото е ,че в този хор участва и ДБ и ИБГНИ

90

Анонимен

преди 2 години

Ако герб и итн гласуват против, ще има нови избори.

89

Пънкар

преди 2 години

Скрий се вече бе... Опозиция щял да бъде... Колкото и ''управляващ" беше... На чалгарите могат само да изпълняват свирнята, но не и те да дават тона!!!

88

анонимен

преди 2 години

Славчо иска цялата баница само за него.поговорка - лакому дупе гладно се ре.

87

Анонимен

преди 2 години

Късия и за ,,,не става опозиция тръгнал да става. Ти създай деца и семейство и тогава ми говори за опозиция. Едно куче поне отгледай. Като влък единак е. И такъв ще управлява държава. И такъв ще мисли за децата и майки те. Погледни долу в низините да видиш мизерията и беднотията. България нее само София и жълтите павета сеяндурино от учиндол. Страхтее да поемеш отговорност и да управляваш защото знаеш че ще те гонят до Левски Г с дървета и камъни.

86

ГЕРБ

преди 2 години

Сакатник ходи се лекуват от МС гнусля..Ти си пътник

85

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо има толкова много коментари на "излъгани" от Чалгаря хора, когато за всеки нормален с два грама мозък, беше ясно, че ИТН е създадена от Кремъл, с цел да дръпне протестния вот срещу Борисов и да даде властта в ръцете на Фигуранта, за да си спечели той втори президентски мандат. Едва ли е имало някой с мозък, който сериозно е помислил, че някакъв музикант и никаквец може да прави политика. Не може да сте толкова зле, или? :)))))

84

Анонимен

преди 2 години

Бегай се скрий бе клоун.Чепзазеле не става от тебе и ония гноми.Единия даже не може да се облече като човек ходи със съдрани гащури в парламента! Уж голямо уважение към суверена, а на практика 0.

83

Анонимен

преди 2 години

Този негативния винаги е бил ,,задно колело'',и Президент да стане,пак ще е в опозиция. В опозиция на своите избиратели.С такива хора напред не се върви.С такива хора се стига дъното.Народа го подкрепи защото негатевизмът му е заразен,и негативно настроените хора са много.После негативните му избиратели станаха ощо по-негативни когато ги предаде.И сега вече като избран политик,продължава да дърпа надолу и назад.Не мога да го дишам тоя с цялата му циркаджийска свита от пажове и гъзолизници.

82

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха смех!

81

Анонимен

преди 2 години

Да се надяваме,че и ИТН ще последват съдбата на патриотите...и те голям го вадиха ,но хората ги разбраха какви *** са...

80

не може да бъде!

преди 2 години

Може и Слави да е прав,но от много отдавана е известно,че политиката е изкуство на възможното.И сега в нея е намесено всичко,което е налично в човешкия живот,даже и миналото.Това е *** работа,защото и човешката натура е ***.Карл Г.Юнг казва,че за да стигне едно дърво до Рая,корените му трябва да са в Ада.За политиката трябва или да си професионалист,или просто да имаш природна дарба за това.А Слави за съжаление е чалгаджия,не става за политик ,но ни харесва цзащото и ние сме чалгаджии...

79

Анонимен

преди 2 години

Злобения комплексар, докопал се до софрата, иска само да критикува, без отговорности

78

анонимен

преди 2 години

"И сега, уважаеми управляващи, ние ще бъдем вашата конструктивна опозициядокато суверенът не реши нещо друго!" Абе,Славуц,пак вървиш след събитията.В най-добрият случай ще сте на 2 място като конструктивна опозиция след ГЕРБ.А за теб това е най-голятомо унижение да си с нещо по-зле от Бокича.Обаче него не можеш да го стигнеш дори ако той спре на едно място,а ти тичаш като Юсейн Болт.Так ли не разбра,че на партийката ти не й е място в парламента,а само във вашата телевизийка.

77

Анонимен

преди 2 години

Замълчи бе пооммияр беззмозъчен, всяко следващо изказване е по - налудничаво от предишното!!

76

Анонимен

преди 2 години

Аз до някъде разбирам тоя "суверен", дето избра Слаби, щото те хората се опитаха да направят някви протести, вярваха в нещо, пък то кой ли не им се изреди да ги яха. Съответно с избора на Слаби искаха са кажат на "партиите на протеста", че не са никакви партии на протеста и не ги искат. И съответно тези хора нямаха друг избор в случая, освен чалгаpя...

75

Анонимен

преди 2 години

Слави опозиция на Радев, съмнявам се ,но ще се престоря, че му вярвам .