42

Анонимен

преди 3 години

Решили са тотално да ме обезверят. Това, че е млад да не го прави кадърен и опитен автоматично? На нищо не прилича. Я не се излагайте. То на физиономията му изписано, че за нищо не става.

41

Анонимен

преди 3 години

На Тошко краката му не са се срещали

40

Анонимен

преди 3 години

Още брада не му никне, а коса няма, как да му имаш доверие на такова бебе

39

Анонимен

преди 3 години

Нека опита бе,лошо няма.Като минат няколко месеца ще се види.Така да се говори за и против преди да се види как работи едно правителство е нелепо.Аз искам да видя действия не приказки!

38

Истукан

преди 3 години

Ще търсите Бойко. ИТН искат да приватизират ББР, БНБ и БДЖ и да замразят заплатите и пенсиите за 4 години. Искат да въведат и задължително ваксиниране. Спират всички проекти на ГЕРБ, включително и магистралите.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Всеки престъпник трябва да бъде наказван. В обществото са налице множество данни за незаконни деяния и злоупотреби на бившите властимащи. Ако се повдигне обвинение и то се докаже в съд, виновните следва да бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. Българите искат да живеят в правова и демократична държава. Показателно е, че през последните 30 г. у нас няма осъден висш политик. Защо ли? Нека да чегъртат и дано изчегъртат. Пък ти си реви.

36

Анонимен

преди 3 години

Солидна биография, а и безпартиен, не звучи лошо. При всички положения е с класи над Борисов. Въпреки, че аз лично предпочитам да оставят Янев.

35

Анонимен

преди 3 години

Слави е избрал свое копие, не харесвам адвокати, особено тези в политиката, да ги изброявам или си ги знаете.

34

Петър Илиев

преди 3 години

Очевидно грамотен човек - изучен, без ходатайства, защото в Англия и САЩ не се интересуват от постовете и парите на мама и тате, а от това какво показваш по време на обучението. Няма да си лепнат петно на репутацията, ако дадат диплома на некадърник. Другото - активен и работоспособен човек - това, което е направил и прави и сега, не става с лежане в къщи, а с ум и много работа. Изглежда, това момче става, но да има предвид, че отсреща го чакат глутница хитри лисици, готови да го провалят...

33

Истукан

преди 3 години

Може да предложат на д-р Мангъров да е кандидат за премиер на ИТН, но той едва ли ще приеме. Не е толкова глупав.

32

Анонимен

преди 3 години

За е премиер, сериозно ли? Пак се излгат нашите драскачи и едно заглавие нв могат да скалъпят без грешки.

31

Ох майко

преди 3 години

Предвижда се кабинета да е само 1 година? Дано да отидем на избори отново. Тия за 1 година ще нароят закони в ущърб на нацията, после трима Бойковци неможе ги оправят. Абе някой чувал ли е, че с постоянство и много работа се решават проблемите? Не една година Слвчо, а най-малко години постоянство и правилна посока се изисква. Не за 1 година да забъркате каша с малоумие и незнание. Тук трябва работа и опит, ама ти си един проект на НДСВ, отново скрити с лъжата(като пирамида) "вярвайте ми".

30

Анонимен

преди 3 години

Къди го намерихте това същество???? Сериозно ли?

29

Истукан

преди 3 години

Който и да сложат за премиер, ще е голяма издънка.

28

итн пробиха дъното

преди 3 години

Верно нищо не е работил досега, но може да разцъква игрички на компа, значи става за премиер. там нещо ако не му е ясно чичко доган и славчо ще му подсказват.

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя не може да си намери жена посмъртно, ама за министър-председател се натяга. Я не ме скмешете. Мозък, та дрънка.

26

Анонимен

преди 3 години

Навремето така употребиха един Жан Виденов.Сложиха го,той не открадна,ама му спретнаха криза хиперинфлация и всички го намразиха.Не че ставаше за премиер,трябваше им някой да седи там и знаеха какво предстои.Да се надяваме,че няма да употребят и това момче от задкулисието.Те са хиени и чакат да вземат парите от Европа,не ги интересува нищо друго!

25

Анонимен

преди 3 години

Изглежда много послушен, браво на НямаТакъвЛидер

24

Майора

преди 3 години

Жалко е че не се мисли за тази страна щом ще има правителство за една година! Но какво ги интересува уж протестните партии и БСП, важно е да опоскат всичко и после ГЕРБ да възстановява всичко! Жалко хората не искат временно нещо доминирано от болен човек и подвластно на олигарсите , които искат да се върнат на бял кон след махането на Гешев ни лук яли , ни лук мирисали!

23

Анонимен

преди 3 години

Българинът е свикнал да има лидер който да води.Борисов беше такъв,но много ''усвои'' и монополизира властта в себе си.По този начин всички министерства бяха излишни,защото всички решения се взимаха от Борисов.Който и да дойде след него,хората свикнаха премиерът да решава,но така не напредваме,няма промени.Трябва специалисти във всяка една област да взимат решенията а кой ще е премиер трябва да не е чак толкова важно.