99

БСП

преди 3 години

БОЙКО РАШКОВ НЕ Е ОТ БСП, той е сложен за шеф на НСС от СДС. Аман от неграмотни. Пишете а не си проверявате фактите. Единствения министър в служебното от БСП се казва правосъдният Янаки Стоилов. В БСП няма нито един човек с гербаво-седесарски стил на говорене. Янаки Стоилов ГОВОРИ САМО С ФАКТИ И С КУЛТУРА. И НЯМА НИТО 6 НИТО 19 НИТО 66 АПАРТАМЕНТА.

98

Герберски СмЪрдел

преди 3 години

Тома Биков бил на протестите срещу БСП и веднага след това се е влял в редиците и .Ще умра от смях с този тиквопоклоник

97

19 апартамента

преди 3 години

Рашков кажи си за 19 тте апартамента?

96

НИЕ

преди 3 години

Давай Рашков с големия кол ги подхващай не ги жали..... само така браво. Тези гербавите малко да видят какво е когато те управляваха и си правеха каквото си искат!!!!!

95

МУТРА

преди 3 години

ЩО ПАРИ СМЕ МУ ДАЛИ НА РАШКОВ,ТОЙ НИ БЕШЕ КАТО БОГ,ДАВАШ МУ И СИ ПРАВИШ КАКВОТО СЕ ИСКАШ,А ТОЙ ГИ БЛОКИРВАШЕ С ДУМИТЕ ВОДИ СЕ СЛЕДСТВИЕ ,СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА И ТАКА ОТ 3000 ДЕЛА РАЗГЛЕДАНИ В СЛЕДСТВИЕТО БЯХА САМО ДВЕ ,ГОЛЯМ СЛАДУР Е ТОЗИ РАШКОВ

94

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен/86/..Да протестира ЗА КАКВО тийнейджъра?!...Има представа от политика,икономика,глобални проблеми,военни съюзи ..?!..Нищо подобно!..Като всяко дете и той е бил впечатлен от тълпаата и просто е отишъл да види,да "участва" във ВЕСЕЛБАТА,за чиято цел той не е имал и не е могъл да има понятие!..Същото би направил,ако види че прекарват слон по улицата..Или ако мине цирка..Или сладоледаджията...Обаче сега се изкарва едва ли не "борец с/у комунизма"....Така че не пишете безсмислици,моля!

93

Анонимен

преди 3 години

Ако маистина да раздадени 8 млрд, а сега вече ме се раздават то къде да тези 8 млрд на светло да ни ги покажете!

92

Я...пак...я пак...

преди 3 години

морал и балкански селски хитреци?!

91

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоБиков си защитава Вожда, какво искаш от него :) Цонев виж как брани с гърди ДПС, чак бил кмет на Бургас :)) Портних е бивш галеник на Илия Павлов, после ми говорете че мафия нема :)

90

пияница мистик

преди 3 години

До 87 === Как си пишете тези глyпости, че и си вярвате чак :))) Знаеш ли, че ако държавния департамент на САЩ имаше такова сведение за Борисов, никога нямаше да го допуснат да иде 2 пъти, повтарям ДВА ПЪТИ в Белия дом. Тези лъжи си ги въртите една шепа deбили тук, измисляте си ги и ги смятате за чиста монета. Също като това, че бил съден за кражба на коли в Чехия. Знаеш ли че точно БСП ако това беше вярно първи щяха да го изтипосат и нямаше никога да бъде допуснат да е министър-председател

89

Има някои хора

преди 3 години

които мечтаят за министри и депутати в зандани. Те не се излезли от ерата на комунизма. Законът на личната (без) отговорност не позволява щом си бил в комисия, щом е имало парламент, общински съвет, министерски съвет който да гласува решениет да бъдеш осъден - размива се отговорността, не съществува понятие колективна вина.От морална гледна точка много министри са вършили безобразия, но те лесно ще се оправдаят, че Парламента им е гласувал безобразията.

88

Анонимен

преди 3 години

АКО Е КАЗАЛ ПЕТЪР МЛАДЕНОВ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ, ЗАЩО НЕ ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ А ЛЪЖЛИВИ МИХАЙЛОВЦИ?

87

Анонимен

преди 3 години

А съветника на президента Александър Маринов - Майстора е последния човек срещал се с топ мутрата Васил Илиев преди да го застрелят в качеството си на шеф на БСП София.

86

Анонимен

преди 3 години

До Джугашвилизаради пишман експертизата на записа, един човек беше държан на работа в МВР до 71 години при пределна възраст за служба в МВР до 60 години, дза да не излезне мръсната ви фашизоидна седесарска тайна... даже е обявявал публична благодарност пред колектива, че никой не повдига този въпрос. гнидливия ви преход и все БСП ви е виновно а ИЗКРАДОЙТЕ 45 ГОДИНИ НАРОДЕН ТРУД, НАРОД СЪТВОРИЛ 26 ТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА! ВИЕ РАЗСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ ТАКИВА КАРИЕРИСТИ И ИНТРИГАНТИ ОТ ТН ДЯСНО

85

Анонимен

преди 3 години

очаква ни нова порция комунизъм.

84

Миро

преди 3 години

Наглец!БКП/БСП СИ създадоха мутрите и си бяха близки с тях.Добре,че се самоизбиха та намаляха.А Божков чий е бе Рашков?Шефката на кабинета ти дето разкара след Магнитски чия е бе мошеник долен?Няма да те спасят и *** които сте пуснали по сайтовете да ви спасят

83

Епа нали

преди 3 години

главната мутра Божков си го назначи в служебното. Те как се събират пари за толко имоти.

82

Анонимен

преди 3 години

Очакваното стана. ИТН и БСП . След малко театър.

81

Анонимен

преди 3 години

НСС е комунистическа номенклатура, от най-висше ниво. Хората в нея бяха най-приближени на БСП и почти лично отговаряха пред Жан.Курса на долара можеше и да не е този, ако НСС бе разследвала някои банкери навремето, вместо да спи.

80

Анонимен

преди 3 години

Мутраата престъпна БОРИСОВ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ВЕДНГА И ХВЪРЛЕН В ЗАТВОРА!!РАШКОВ - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!