43

Анонимен

преди 2 години

Махайте се от Парламента и ги оставяйте тези циркаджии

42

:)

преди 2 години

До Радевите чалготроли гербав ***, по-добре се запитайте какви ще сте вие утре, че бат' разбойко няма да ви плаща с години :) Аз чалга не слушам. Ама за ба' разбойко е сигурно, че слуша класическа музика :) И троловете му така сигурно :)

41

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко Само забрави да добавиш, че ЗА шофьорчето да бъде член на тази комисия са гласували депутатите на герб и ... ДПС. Сори, но гербидж са в ъгъла, могат само да пискат, ни нищо повече от това.p.s Обядва ли, пусна ли чебурашка да хапне и той. Лек следобяд и не се преработвай, няма смисъл от безумни писания с полза на герб, те са минало.

40

Анонимен

преди 2 години

Радостта на варварите ще е кратка. Народа помни какво е комунистическа диктатура. Неси мислете че ще ви оставиме да веете червени знамена.

39

Анонимен

преди 2 години

Пълна подмяна, а не промяна. Гласят Меглена Кунева за премиер.

38

Диана

преди 2 години

До Анонимен39 Ти да не би да си видял тази заповед да се бият протестиращи, БСП?! Без лъжи и манипулации, моля!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

37

Съпротива

преди 2 години

Саботирайте работата на павителството! Не плащайте данъците си за тази година, има лихви, но те са нищо с икономическите щети от кражби и грабежи, които се извършват в момента. Помнете, че Кирил Петков пидари 35 млн лв от вашите пари за завод за ел части на гол чертеж на фирма фалирала два пъти до момента!

36

Койчо

преди 2 години

600 000 толкова много ли българи одобряват кражбата.Доволни са че сме на последните места по доходи Първи по корупция и смъртност.Най изчезващата нация.Бравос на тези българи

35

Анонимен

преди 2 години

Другарят Иво Инджев със сигурност вече е спокоен, при новите демократи за демонтажа на ***.

34

Стенли

преди 2 години

Частна телевизия смени джипката, мълчалив вожд смени приказлив вожд, монополно парламентарно мнозинство свени друго монополно такова... Казват, че са счупили модела... На мен ми се струва, че само смениха тоя, който кара влака.

33

човек

преди 2 години

До: номер 26 Дали пък не е вярно като казват, че всяка прилика не е случайна? Като спомена Третия Райх, любопитно съвпадение е, че и той е съществувал точно 12 години! Тоест, от 1933 до 1945 г. Друго съвпадение също така е, че и фюрера е чел Винету! Даже като дете си е играл на индианци и каубои, като той винаги е бил вожда, разбира се!

32

ПроСоТо

преди 2 години

брей,ама чудо на чудесата!..СТАРИТЕ ВАРВАРИ,нарочили новите СЪЩО за "варвари"..?!?!..Не е ли трогателно?..И макроцефала "Дончев" набързо определил един СЪВЪРШЕНО ЛОГИЧЕН довод,за.."болшевизъм"?!?!...Ой милия,ой милия!!!...Да ви призная:..-Чувствам като ЛИЧНА ОБИДА подмятането все още на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от "герп" в общественото пространство!....Отровата им е по-силна от тая на..кобрата..

31

Радевите чалготроли

преди 2 години

Това не е демокрация,а диктатура на червеи. Довчера мижитурки,днес колят и бесят. Божковите метежници хвърляха пиратки и взривове,палеха слама пред полицаите и как да няма насилие. Видяхте жълтите жилетки и действията на полицията в Париж. Мерзавци.

30

Анонимен

преди 2 години

Тоест основното оплакване на ГЕРБ е, че в комисията разсредваща полицейското насилие на протестите, не е допуснат човекът издал заповедта да се бият протестиращи...

29

Диана

преди 2 години

Какво значи МОЖЕ да бъде пристрастен?Винаги всичко може, важното е какво е, не какво може! Едно пристрастие винаги може да се установи и неутрализира...Този човек е най-компетентен по въпроса, а му се отказва правото да говори?!...Това ако не е дискриминация, пак добре!...Рушенето продължава...

28

Анонимен

преди 2 години

До якоАтанасова се върна, не съм сгрешил за нея :)

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами варварите слязоха от клона в лицето на Тошко африкански, а едни други площадни варвари дето скверняха и поругаваха сградите на българските институции със свински ушички, пъдпъдъчи запъртъци и други си нечистотии вкараха адвокатите на Мутрите и бойкикевците в Парламента, за да си партинрат там с БСП и ДПС ... и всичко това се случи под вдигнатия юмрук на един Кремълски варварин, който Черепа определи като свой фигурант ... !!!

26

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ предлагат в комисията разследваща полицейското насилие на протеста да участва тогавашния министър на МВР и реват, че не го пускат в нея? Хахахахахах какво доживях да видя

25

какво дъно,

преди 2 години

обвиняемият не участва нито в прокуратурата, нито в съдебния състав, може само да си наеме адвокат. Ама да не е ТДП.

24

Бай Ставри

преди 2 години

Тази женица на снимката е адски противна!