88

до 90 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, зомбиваксър ще ме заплашва, че ''още малко ще ме потрае'' - първо, ако се срещнем на една ръка разстояние ще отидеш на дълга почивка в болницата, и второ, точно вие сте причината за всички нови мутации на ''страшно страшния'' вирус!

87

Анонимен

преди 2 години

В Англия ваксинираха почти всички непрекарали вируса и в момента там е катастрофа - за последните дни случаите скочиха от 14 хил дневно на 52 хил за последното денонощие. Дори през най-острата фаза на грипа не е имало толкова много заразени. Каква е ползата тогава от ваксината? И при това искат да вдигат мерките, като при много по-малко случаи налагаха драконовски мерки. Не виждате ли, че се подиграват с нас и си правят експерименти. Чист фашизъм!

86

Анонимен

преди 2 години

До Бay!!! По добре временно сложен живот, отколкото набоден с експерименти! Човек като е здрав, все ще върже двата края ама доброволно да се съглася да ме бодат с графен не става!

85

лудия доцент

преди 2 години

си е луд, но тия дето го слушат и му вярват са десет пъти по-луди от него

84

Корморандо

преди 2 години

До: 80. Когато *** стане професор китайците ще тръгнат с налъми и дочени дрехи.

83

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо да има задължителна ваксинация. Много по-справедливо е да се допускат в градски транспорт и обществени сгради само хора със сертификат за завършена ваксинация, а който не иска да се ваксинира да си стои вкъщи или да ходи пеш.

82

Анонимен

преди 2 години

Ехооо що Англия от днес влиза в Червена зона? Нали щяха да ги отварят? Май ще им слагат експериментален препарат 3, като в Израел!

81

До Румен-гумен

преди 2 години

"Изследователите все още търсят механизма на заболяването" - преведена и публикувана в сайта научна публикация. Ти как разбра,че Мангъров е *** и не вярва на ваксините за болест,която.е в процес на изучаване. Ми набучИ се и се смятай за компетентен. Или се набоде и разбра,че се прецака.

80

Бay

преди 2 години

никой няма да ви кара да се ваксинирате. Ще ви направят животеца сложен :D Have fun :D

79

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде, по цял свят има протести срещу ваксините, без изключение мнозинството хора не искат да се ваксинират. Въпреки две години пропаганда за страшния вирус! Никой не отрича вируса, всеки се е срещал вече с него или лично или почти всички негови близки и хора околко него са боледували, но хората някак си не могат да видят защо е толкова страшен!

78

Ваксиниран

преди 2 години

Към неваксинираните - още малко ще ви потраеме... Сега ако се повтори ситуацията на есен от миналата година и на пролет искаш-неискаш - ваксина... Стига с това дърпане... Все едно караш малки деца на зъболекар - всичко ще ти обещаят само и само да не го направиш (и шоколад ще прат да ядат ако ги слушаш)... но въпросът е, че като родител знаеш кое е най-доброто за детето...Айде стига глупости - големи хора сте!

77

Анонимен

преди 2 години

Това не е ваксина, а препарат. Поне така го нарича СЗО! Същата организация не му даде пълно разрешително за ползване, а само частично докато трае пандемията. Защо? Има нещо много нередно в цялата история. Има нещо много фашистко и отново хората се делят на нисши и висши. А аз знам едно, когато това започне да се прави, стой далече от тоя дето го прави, защото не е човеколюбец, а човеконенавистник. А такива трябва да пращаме в кофата за бо*крук на историята.

76

Анонимeн

преди 2 години

Има ли тема за която да не сме разделени на "За" и "Против", и света се раздели така.Като в рекламата " Избери страна", аз лично се ваксинирах.

75

българка

преди 2 години

Щом извадиха медицинските данни от лекуване на служебния министър, да извадят данните от лекуването на ББ от Ковида и от коляното, та да видим кой, как, защо, колко?Всички ние плащаме, искаме да видим истините, а те не са една.

74

Експерт

преди 2 години

Ковид-19 е много страшна и смъртоносна болест, но хората са *** и не могат да го разберат и да го видят това нещо, за това не искат да се ваксинират.

73

Анонимен

преди 2 години

Въпрос, как Радев не взема Мангъров за сл. министър?Ще се впише в сл. кабинет от неадекванници "меко казано".

72

БайКольо

преди 2 години

На тоя изветрял некролог, дето не е виждал лаборатория през живота и и не знае какво е вирус, защо му дават още платформа да се излага? ...

71

Анонимен

преди 2 години

Ами не бе Яворе, ти знаеш много повече от Мангъров. Имаш опит, знаеш. Теб ще слушам. Редовно давай здравни съвети от позицията на експерт, който се учи от нова, бтв и прочие капацитети.

70

Анонимен

преди 2 години

Никога в историята на човечеството за която и да е ваксина не са се разигравали автомобили, апартаменти, милиони евро награда, бонуси! Никой до сега не е чувал за безсимптомно болни от менингит, от грип или от хепатит, които боледуват без-симптомно, но разнасят болестта? Това са дивотии.

69

Бay

преди 2 години

До до Бау Никой не те кара нищо, драмо :D