141

Анонимен

преди 3 години

Излагация! Мозъкът явно е в минимални количества. Този не се ли срамува, че прилича на бясно псе, което като го насъскат и не може да се контролира. То, за да се контролираш е необходимо сиво вещество - просто, злобно животно.

140

Хаахх

преди 3 години

Винаги съм казвал че комунисти само бой го оправя.

139

Анонимен

преди 3 години

Време е Цвъки и бандата му да поседят 72ч в ареста! Аз ако нахлуя в министерството 72ч арест не ми мърдат.

138

Анонимен

преди 3 години

Алооу, гледай да не си на една ръка разстояние до Стъки, че има голяма вероятност да ти омекне главата!

137

Анонимен

преди 3 години

нагледен пример, че сме държава на мутрите. Една шепа мутри нахлуват в телевизии, в министерства и няма кой да им опъне два шамара да си седнат на миризливите з.адници и малко да се осъзнаят. Защото са се самозабравили от пари, наркотици и политически чадър. А тоя Стъкито е за цирка - много медали спечелил бил... Малко са го били в главата явно тоя сминдух!

136

Анонимен

преди 3 години

Да отворим Белене!Тия са за там!ММА безделници!Само народна пара от държавата смучат тия тунеядци!

135

Eli

преди 3 години

Шокирана съм, че изобщо държавни пари са отивали към ММА. Това НЕ е спорт, спортът трябва да развива съвсем други качества. От нашите данъци за някакви биячи, пък и нагли на всичкото отгоре!

134

Анонимен

преди 3 години

Мускулите от нафталина на Бойко срещу Харвард!!! Аз залагам на умните....

133

Анонимен

преди 3 години

Кутев по време на протестите срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС защо щяха го бият при Университета? На кой му викат "Повелителя на троловете"?

132

Анонимен

преди 3 години

Абе какви права има този плешундец Стъки? Ако сме правова държава вече правото му за живот щеше да бъде отнето и до залез Слънце екзекутиран

131

Анонимен

преди 3 години

Тия "медали" май само тия от федерацията си ги знаят....Получени в някой физкултурен салон на "състезание".....

130

Анонимен

преди 3 години

До 138. Да, това важи и за червените мутри и за протестърските мутри.

129

Анонимен

преди 3 години

Я! Ако някой скочи на полицай, изпълняващ дълга си, покрие го със слама и опита да го подпали, това било демокрация. Но ако спортист скочи на спортист, който е министър, това било мутрагенство. Нали разбирате, че и двете деяния са еднакво просташки! Интересен е обаче двойния аршин, който ползвате. А това вече е много сериозен индикатор.

128

татул

преди 3 години

Като гледам плакатите тея не само, че не мислят кухи ***, а и немогат да пишат.

127

Анонимен

преди 3 години

До Ти да видиш 132 Някой от групичката на Цвъки, беше ли пребит от полицията зад колоните на МС или не ? А дебо

126

ОФ-ето

преди 3 години

хубаво е, че още в началото на управлението на хунтата на фигуранта, под диктовката на Кремъл се вижда и краят им, който няма да е за завиждане предвид тупал.ките, които ще отнесат, а протестърите си бяха аутсайдери и ги използват само да разнасят флаери и да агитират за разДайБългария и най-вече за ИТН-тата на чичо Васко

125

Анонимен

преди 3 години

Българка, моя близка е полицайка в САЩ. Това да се случи там, просто няма как да се случи.....Стъки е едно много глупаво същество, което получава нареждане от човека, който е "помогнал" на федерацията. Но се оказва, че ефекта е точно обратен. Този психо щял Президент да става. Има всички данни, умен, дипломи, говори чужди езици и най-ценното му качество е уравновесен. Колкото пъти ми се наложи да ходя в чужбина на конференции, се срамувам, че всички знаят едно за нас-корупция! А имаме море и пла

124

Анонимен

преди 3 години

Един човек да има който си търси правата в държавата. В момента е важно всичко да се омаскари най-вече, доказателства ще има по-късно...по същия начин както са омаскарили Вазов за "Под игото", когато обаче го признават в чужбина и изведнъж го заобичалии, мишоци.

123

Анонимен

преди 3 години

До 126. Ами не е станало ясно баш пък на цялото общество. И ще го видиш.

122

джако

преди 3 години

Стъки, нещо се е засегнал явно и той е намазал яко. Празна тиква.