11

Анонимен

преди 3 години

Българите могат да спрат корупцията, когато спрат самите да я поддържат :)

10

Бау

преди 3 години

Народът е беден и се продава за 80 лв. на изборите. А ромите са повече от българите.

9

Анонимен

преди 3 години

А голямото си квадратно лице с големи предни зъби Херо Мустака сигурно е наследила от любимата кобила на дядо си - волен джигит-ерген от просторите степи на Анадола .

8

Жалко че

преди 3 години

Китай или Русия не искат да решат проблема с Корупцията в България!

7

Анонимен

преди 3 години

Този мафиотско-олигархичен модел действа успешно в България от 1989г. /Преди това не ми се говори/ Той е оформен, вкоренен и с топ не може да го съборят. Нужно е цялостно демонтиране, но няма кой да го направи и не желаят. Следващите избори ще го възпроизведат, но на ново, по-високо ниво. Блажени верующите, че нещо ще се промени в България. Да-ще се промени, но към по-зле...

6

Питър

преди 3 години

До 2лупИ защо трябва да го казват? Ако го кажат, веднага ще ги обвинят в намеса във вътрешните ни работи. А и той не се скри, веднага изтича до посолството да си говори, но това не ти е шефът на другата борческа групировка, а посолството на САЩ.... Идеално са го нагласили, стига булгарейшъните да имат поне малко акъл в главите.... Обаче 20 процента от избирателите май нямат и толкова

5

Сата НАТО

преди 3 години

Хера Мустафа не е никоя, за да се боря за вниманието и одобрението и. Хера е полуиранка с вид на Баба Яга, която говори несвързано. САЩ не дават никакъв пример за борба с корупцията, обратното - взеха страната на рекетьорите ит ГЕРБ.

4

Anonimen

преди 3 години

Българите искаме да спрем корупцията, но не.можем без решаващата помощ на САЩ , която единствена може да налага санкции на нашите грабители/олигарси по руски модел/.

3

2луп

преди 3 години

Шефовете ти да кажат, кой е тлъстият партиен лидер в списък им. Ние се досещаме, но и те да кажат

2

Анонимен

преди 3 години

По-ясно от това? Но гербаджиите сигурно пак няма да загреят за кого бие камбаната.

1

Анонимен

преди 3 години

Херо е от Афганистан май..Когато Афганистан стане демократична република тогава корупцията в бг. ще бъде затрита.И вземи отслабни малко ,че си много дебела!!