70

Ганди

преди 3 години

Не ставаш ,Слафчо не ставаш прати си послушковците в Парламента с автобуса,като на пионерски лагер,а ти любимеца на суверена в скъпото возило и с охрана,скри се като мишка та да не може никой журналист въпрос да ти зададе,освен твойте паля..ч..о.вци разбира се и спри с тоя Фейсбук модерен се.л.я...ни.но

69

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е разбил. Слави и всичките тези недоразумения в парламента ще бетонират Борисов. Хората се отвратиха за отрицателно време и ще изберат по-малкото зло на следващите избори.

68

Неуважаеми славун

преди 3 години

Първо, да се покриеш като мишка цял месец, под предтекст, че боледуваш от вирус, с когото се гавриш повече от година, не е мъжко. После, като ти дойде реда, да си измиеш ръцете с едно момиче, което няма хабер от нищо, освен шах е несериозно към народа. Второ, да изпращаш хората да гласуват, само защото на теб не ти харесвала конфигурацията е егоистично и ще бъде скъпо и безрезултатно. Какво очакваш? Юли да ти бъде гласувано пълно мнозинство, та видите ли, да управляваш сам без да говориш с други

67

Анонимен

преди 3 години

Ами явно на останалите вашата музика им е писнала и повече не искат да играят по нея. А и не виждам с какво "статуквото" е по-лошо от катастрофа.

66

Пешо

преди 3 години

Много ***, много нещо, ужасТ

65

Апокалипсис

преди 3 години

Слави Трифонов сам си го начука!И без да си велик анализатор още на 4-ти април беше ясно, че резултатът на ИТН е случаен! Това няма да се повтори!Предсрочните избори ще бетонират Бойко Борисов!

64

негласуващ

преди 3 години

Защо някои си мислят като наивници че щяло да 7ма нови избори и то представете си честни!?Хаха!Абе вие прости ли сте или сте наивници!От 30 години се купуват,примитивните чингапуци за който плати повече,пътурнаците в чужбина и у нас са константа-за ДПС,държавните тулопи за тези които са на власт!Какво ще променят нови избори!?НИЩОО!

63

:)

преди 3 години

Лятото мафията ше е в Гърция по островите и няма да може да гласуват за БКП ГЕРБ а римляните ще са с про-сти-ту-тките по морето и МВРО с БКП ГЕРБ са аут

62

Тъпо, Кънчо

преди 3 години

Тиквата какъв потенциал има?Да пълниш чекмеджето като крадеш от хората управление ли е?

61

Анонимен

преди 3 години

Тотално деградирал тип.

60

Факт

преди 3 години

Прав е... Добре че осети капана навреме.

59

Анонимен

преди 3 години

Не искахте Баце от жибката, на ви сега чалгар по пижама от фейсбук.

58

Анонимен

преди 3 години

Докато съм жив ще гласувам само за БСП,защото съм червен до мозъка на костите и съм потомствен социалист!!

57

Спеца

преди 3 години

Този , босия от Учиндол , е много зле политически !Не прави разлика между управляващи , опозиция и подмазващи се за кокал!Ако смята , че обявената от него сбирщина ще го направи лидер на партия - лъже се!Партия се става и с упрлавление , и с опозиция !Идеи се прокарват в интерес на народа , а не за партийна изгода!Дълъг , дълъг но недорасляк!

56

Анонимен

преди 3 години

Тотално деградирал тип.

55

Анонимен

преди 3 години

Трифонов крайно време е да престанеш с празните приказки и да признаеш кой ти нареди да върнеш мандата. Май много си поискал Колкото до бъдещето то е без вас. Разните там патриоти атакисти и аптекари май повече слушат.

54

Кънчо

преди 3 години

хахаха мн ме кефят наивниците дето пускат коментари от сорта " давай Слави, с теб сме" , "да разбием статуквото", "да изгоним крадливите памперси" хахахахаАми жалки сте бе хора ако до сега не сте разбрали, че тоя и партията му нямат капацитета за управление, че и за каквото и да е..

53

Анонимен

преди 3 години

От трън та на глог ,че по-висок(дълъг).Единият управлява държавата от джипката ,другия се кани да ни управлява от Фейса!

52

Демокрация

преди 3 години

Гербаджийската шайка от чакали и *** им се дръпна килимчето и са се разсмърдяли жестоко Този рев е уникален Щом мафията реве значи комунизма си отиваПреживейте го мутри.. на следващите избори ще ядете още повече дървото. Няма хартия с която да лъжете и римляните да ви гласуват няма Мишо памперса няма квоти в ЦИК ,има камери и машиниИМА ДЕМОКРАЦИЯ

51

АнонимеН

преди 3 години

АКО НЯМАШЕ ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА И ГЕРБ И БСП И ДПС СЕ СРИВАТ НА ЕДНИ ПРЕДСТОЯЩИ ИЗБОРИ!