84

:)

преди 3 години

Корни се усети, че Чалга ТВ ще превземе, гласувай с ГЕРГ поне да сте заедно и да разкарате чалгата и Маджо ТВ

83

SS

преди 3 години

БСП отдавна трябваше да се отърве от тва вмяниачено недоразумение на снимката.Освен на собствената си партийка вече със затихващи функции (точно заради неа), таа пречи и на другите партии на прогреса (протеста), понеже не разбира от тактика и се държи като средновековен схоластик и феодал.Мъжете в БСП трябва немедлено да ометат туй, за да тръгната нещата там и изобщо

82

1280

преди 3 години

За какъв протест става дума? За онзи от лятото ли? Да, имаше протест, но той беше организиран от черепа и цветан василев, финансиран от тях и маджо и оглавен от президента Радев. Там имаше платени протестанти, няколко изгонени от чужбина заради ковид-а млади и красиви, даже единия рева, че го били пребили и йоло денев.Това ли бяха протестите? Направете сега правителство на Пинокио, мая и бабикян и ще видите какво са протести

81

Вихър

преди 3 години

От вчера я гледам по всички медии ухилена и активна!!! Нищо общо с увисналия нос преди седмица!!!Явно Радев я е уверил, че ако се стигне до връчване на трети мандат. - Тя ще е!!!

80

Пич

преди 3 години

Е, Корни е права в този случай. Видяхме го Трифонов на столче пред парламента един път, и някой му държеше чадър над главата като индийски махараджа. Това беше. Няма и да го видим повече. Тошко ще срича написани опорки от негово име и ще се прави на бунтар с глупави лафове. И от тия хора се предполага да управляват държава? Хайде стига бе.

79

Гроби Таласомо

преди 3 години

Истината е, че ИТН не е протестна партия! ИТН протестираше, ама от телевизията и само БСТВ отразяваше тези протести, както и това, че членовете на БСП също бяха докарани да протестират. Това са факти. ИТН обра протестният вот, който трябваше да отиде при БСП, ама не отиде. А защо при БСП? Ами защото в Системата, всичко друго със сигурност бе Бойко и се заявяваше за Бойко, дори Доган, който в нарочна декларация през 2019 г., подкрепи "Борисов 3", за да не падне, още тогава!

78

Анонимен

преди 3 години

Направи жалък опит да се включи в протестите на Божков, беше жалка гледка Нинчето, все едно челяк е излезал на комунистическа манифистация :)) Така и не разбрахме какво искаше да каже, щото крещеше и викаше като пъдар на село :)

77

Анонимен

преди 3 години

Тази нахалница, докога ще се появява в медиите?Преди седмица каза, че щяла да подкрепи правителство на ИТН, без някой да е искал това, после каза, че им поставяла пет условия, пак без да са и търсили подкрепата. Да се маха по скоро от политиката и да спре с лъжите си.

76

И Тъй Нататък

преди 3 години

А бе, къде е Славиту. Жив ли е още уа. Нали щеше да ни упрая...

75

Анонимен

преди 3 години

Да обясня на госпожа Нинова: 1. Процентът ви пада, защото гласоподавателите ви главно са 80 годишни. 2. Като вземете властта после съжаляваме дълго. 3. БСП е пълна с алчни тарикати 4. Младите в БСП са объркани хора, все пак се предавате по наследство. 4. Вие не сте лява партия 5. Хората изобщо не ви вярват и кучето да сложа водач на листа, ще влезе, защото баба ми гласува с червената бюлетина по носталгия.

74

Анонимен

преди 3 години

От вчера я гледам навсякъде по медиите ухилена!!!Коренна разлика от увисналия нос преди седмица!!!Явно Радев я е уверил, че ако се стигне до връчване на трети мандат - Тя ще е!!!

73

Партизанин

преди 3 години

Все повече заприличва на 9 Септември 1944!!! Всички станаха партизани за ден!! Една камара мишки се оказаха протестъри, една камара мутреси крещят мутри вън, подкрепилите Пеевски за шеф на ДАНС се оказаха против статуквото, а самите протести бяха подпалени от Доган и Черепа!!! Народе?!?!?!?!

72

Слави

преди 3 години

Тука съм ***, тьотке. Ми аз, малко такова, да го евва. Уж на ташшак партия за някой лев, да го евва, че закъсах у кабеларката, ама амсалаците *** избраха да ги управлявам ***. Ще ги управлявам, ко да праа сеа.

71

До 76

преди 3 години

Имаше - в Италия. И резултатът беше плачевен - трупане на дългове, беднотия, корупция. Хубавото е, че нашите паляци няма да могат да направят правителство и на лято ще има нови избори.

70

Анонимен

преди 3 години

Ко? Не!

69

До Електра

преди 3 години

Слави,ги е отсвирил!Тошо Африкански рече:Без ГЕРБ и БСП.Всички го чуха.Тя добре го знае,ама сга се обажда,като да рече нещо.Сега приказва в несвяст! Що не отиде ,*** биволице една вечер сред протестиращите да ти се порадват?!А ти ви-то на Трифонов всеки ден предаваше на живо.И сценаристите му се мяркаха от време на време..Ами ако се бе появила на протестите тая *** с Румен Гечев,Жаблянов,Гергов и сие...кво,ли щеше да стане?!М?

68

Анонимен

преди 3 години

Ако Нинова беше адекватна опозиция, нямаше да има нужда от протести, нови партии и тази циг. сватба в парламента. Но тя краде повече от Бойко.

67

Анонимен

преди 3 години

Не, Слави и сега не го виждаме

66

Анонимен

преди 3 години

Ако Нинова беше адекватна опозиция, нямаше да има нужда от протести, нови партии и тази циг. сватба в парламента. Но тя краде повече от Бойко.

65

скоро няма и да го

преди 3 години

види, май го е срам да ходи с *** в народното събрание..