140

Знаете ли че..

преди 3 години

Бойко е лежал в затвор в Чехия?Крадял коли.

139

Жо

преди 3 години

До При положениеГЕРБ са получили 26 % от гласовете на участвалите в изборите. В изборите участваха половината от хората с право на глас. Това означава, че един от осем българи подкрепя ГЕРБ. Така че, твоите думи- "повечето хора искат ГЕРБ" не са верни.

138

Естет

преди 3 години

СДС ако можеха да вземат 6%, щяха да се явят самостоятелно, а не да са *** на ГЕРБ...СДС отдавна са бутикова партия!Но се вижда, че всички "десни", произлизащи от СДС, с мъка събират 9% на изборите!Смеят се на Нинова, но СДС имаше милиони избиратели през 90-те!Къде са сега, интересно?! Явно ги няма, след като Христо Бойкикев, израстнал в семейство на комунисти, го играе десен кандидат?!

137

Има такъв к.р

преди 3 години

Особено ако ти е неграмотно населението. Яжте са дългия, лошото е, че и невиновни ше го ядат.

136

Боко е прав

преди 3 години

порадвайте се па си седнете на задниците и се огледайте кои сте какви сте и колко сте. Каквото се е говорило преди изборите то си е в реда на нещата - нали всеки трябва да се отличи с нещо, за да го изберат, обаче като се стигне до управление на държава ива два пътя - или си разумен, компромисен и отговорен и се грижиш за народа си доколкото можеш , така че да има какво да покажеш или продължаваш в празните приказки и си вечна опозиция. Не че не може да си против - но това трябва да е отговорно.

135

Тонката

преди 3 години

Герберасчетата вият на умряло, мехлем за мойте уши.

134

Анонимен

преди 3 години

До гъбите. Айде пак бакалските сметки. Става дума за това, кой има най-голяма подкрепа. То е ясно, че при демокрация и много партии не може да имаш 60 процента. Така е във всички нормални държави.

133

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ бие безапелационно. 26.18% от "Има такъв народ" е ГЕРБ, а следващата партия има едва 17.66% от същия народ. Когато фактите говорят, боговете мълчат.

132

Анонимен

преди 3 години

Ама удобно премълчавате какъв е процента на избирателната активност.Лично мен ме питаха Защо не гласува, даваха по 100 лвДокато това става аз няма да гласувам.

131

Анонимен

преди 3 години

Със или без ромските гласове ГЕРБ водят,но не достатъчно.НО без част от ромските гласове Манолова никога нямаше да влезе.

130

Анонимен

преди 3 години

След шоумена,на следващите избори очаквам и Фики Стораро да се яви и да завърши не втори а първа политическа сила..

129

чалга коалиция

преди 3 години

Единствения вариант е чалга коалиция на ГЕРБ със Сливи Трифонов и нищо няма да се промени. Дори ще стане по-лошо. Сливи каза, че не е против ЕС и НАТО и иска само съкращение на депутатите на 120 и мажоритарни избори. Това е добре и за ГЕРБ и двете ще се разберат за коалиция, но няма да е добре за страната ако само това се промени.

128

Анонимен

преди 3 години

Да се лишим БЪЛГАРИТЕ от експертизата на това правителство и да се намъкнем на СЦЕНАРИСЧЕТА това ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД НЯМА ДА НИ ГО ПРОСТЯТ.

127

Анонимен

преди 3 години

Бойко никога не е купувал гласове, това го измислиха БСП и ДПС, не ставайте смешни.

126

Анонимен

преди 3 години

Бъдете спокойни ! България ще продължи да се развива ! Премиер от октомври отново ще е Борисов !!!Стиснете зъби следващите 6 месеца.Чака ни хаос и икономически дисбаланс ! До предсрочните избори Слави ще бъде разгадан,заедно с екипа му,който има и вероятност да се разепи от напрежение и опити да бъде лобиран от " бизнеса " .Също така ще им поговорят в Брюксел и от посолствата на САЩ,Русия и Турция и тотално ще ги убедят,че ток шоу е едно,политика-съвсем друго!Бокича е дялан камък и успя с това

125

Анонимен Алкохоли

преди 3 години

Герб+СДС са 26 процента. Процентите на герб са към 20.не подвежда хората. Виж на вън като нен можете да купувате гласове какво става. 8 процента за герб и сдс

124

Анонимен

преди 3 години

Тошко африкански не е политик

123

Анонимен

преди 3 години

До РеалистТи на таз кълка леж, че герб ще направят правитлелство. След като така се чувстваш по-спокоен, ок няма проблем. Не бива да се притесняваш и да се тормозиш. Вредиш си на здравето.Не бива и да обиждаш хора, които не познаваш. Опитай се да пазиш нервите си и спазваш добрия тон.Не е културно, макар че това нещо е чуждо за вас гербаджиите.

122

резултат

преди 3 години

Пълна победа на наведи се манолова в Столипиново и Факултето.

121

до 114

преди 3 години

София не е критерий...София от години си избират привидно десни партии, като се започне от СДС, мине се през ДСБ, Реформаторски блок, Да България и Демократична България.А в тия партии няма нищо дясно, те си свършиха перфектно работата да съсипят икономиката на страната и да продадат предприятията за жълти стотинки!И само да припомня на софиянци - СДС е партньор на ГЕРБ, защо се отричате от тях?!