27

Анонимен

преди 3 години

Битоля и Охрид са с над 80% население, което се декларира като българи.

26

Анонимен

преди 3 години

Ако ти произлизаш от едно племе със сърбите си ходи при тях в Белград, ние сме българи!

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ източната и западната Римска империя са унищожени от хуните(в източниците са написани - скити) и великото преселение на народите през 3-4 век,които стигат чак до западна Европа,а Византия е била 95% извън Европа - в Азия,Африка, 3% в Италия и 1-2% на БалканитеСъс същата дума "скити" са били обозначавани и славяните, и българите и хората идващи от изтокИ пак хуните помагат на Рим да запази някакво владичество,като хуните се бият и на страната на римляните,след договорка с тях.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Различно е, те са си българска територия допреди официалното признаване на България от Константинопол през 681 г. :))) България никога не си е сменяла името, все България...даже сме единствената държава в Европа, може би в света (за света не съм сигурен) която не си е променяла името :)

23

Анонимен

преди 3 години

Македония е от световна империя, империята на Великия Александър, няма никакво значение на какви езици и диалекти говорят поданиците. Те могат да си говорят и на вавилонски, и на индийски, и на гръцки, и на египетски, и на български, и даже на тракийски език, ама пак са си поданници на Македонската империя.

22

Анонимен

преди 3 години

Политиците разделят народите. Това ако не го разберат хората жална им майкя. Сърби македонци хървати словенци българи произлизат от едно племе. Говорят един език ползват една азбука разликата е в диалекта и че някои ползват латиницата и пишат на шльоковица. Лошото е че са изминали 75 години и старото племе е измряло а на младите мозъците са промити и зомбирани. Тито успя дя ги асимилира и изврати мисленето им. С Всички тези народи се разбираме без преводач.

21

Анонимен

преди 3 години

"на гърците езика им е бил създаден от фанариотизма,90% от гърците се заселват в началото на 19 век от Азия"смени дилъра ...

20

Анонимен

преди 3 години

До РеалноСлавяните са коренното население на Балканите и на Европа,славяните са си още от Бронзовата епоха на Балканите,преди западняците да започнат да заграбват земите със славянско население в късното Средновековие,95% на Балканите са били българо-славянско население,езика на днешните румънци е бил български,на македонците също,македонския език е посръбчен български,на гърците езика им е бил създаден от фанариотизма,90% от гърците се заселват в началото на 19 век от Азия на Балканите

19

Анонимен

преди 3 години

Аз пък крада от македонците, почвам да чета и пиша на македонски и да чествам македонските празници, а да видят дали е хубаво.

18

Гоце

преди 3 години

В геогравска област Македония живеят българи , гърци и албанци нация северен македонец и югославянин НЯМА.

17

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Браво на този достоен човек,гражданин на РСМ.Вижда се края на...робстеото там.Когато падна...сръбските окови и се възцари историческата справедливост,хората в РСМ ще запонат да дишат спокойно и ведро и да получат международно признание.На шикалкавенето на тяхното правителство трябва да се сложи край,иначе няма да има...напредък.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Византия се нарича за да се разграничи Източната римска империя от залязващата Западна :)) Нали затова навремето сме ги наричали ромеи, тоест римляни :)

15

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се извадят архивите от Сърбия и Македония за насилственото посръбчване и помакедончване и да се популяризират с обяснение и всичко ще си дойде на мястото.До неотдавна съществуваше и служба за насилствена ремакедоноизация,къде са документите?Предполагам,че сърбите са унищожили част от документацията,но навярно все още са останали някои документи. България също да покаже архивните документи за македонизацията!

14

Анонимен

преди 3 години

Ахаха ще се признае, все едно да признаят, че са лъгалли до сега за всичко от Ал. Македонски насам, туй е невъзможно да го признаят, тоя или е наивен или глупав.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз брат с бобан, зоран, ивица, весна и слободанка не съм и никога няма да бъда, както и с останалите със сръбски роднини.... Вето

12

До 1 Вулгарос

преди 3 години

Скоро като Ханс спре да ви плаща и ще се сетиш чий диалект си слушал на майка сивпитката....

11

Анонимен

преди 3 години

До РеалноПо-скоро защото е имало съотношение 1 към 5, българи към славяни и това е, ако сме щедри. Все едно да кажеш, защо руснаците не са като скандинавците, въпреки че управляващата класа са били наследници на викингите, за почти 8 века.

10

Анонимен

преди 3 години

фашисткото правителство в Скопие да си замине

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8То никога не е имало и прабългари. Нужна ли е да обясняваме защо изпозлаваме различни думи, за да назоваваме различни държави и народи в различни периоди от съществуването им? ГОлеми хора ли сме или сме умствено изостанали?

8

реално

преди 3 години

До Реалноти си едно червено сърбоманско *** на което скоро ще му спрат копейките