75

х

преди 3 години

Понеже съда после ги пуска или им дава смешни присъди, нека си го набият стабилно да му държи влага.

74

Клинт Ийстууд

преди 3 години

Ако беше в САЩ, щеше да мъртвец!

73

инспектор Гешев

преди 3 години

Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива,ако някой пред лъжата лази -нашата полиция ни пази.

72

Абе ей

преди 3 години

*** народ полицията да не би да е съд бе. Просто до безобразие племе. Полицията ли ще ми раздава правосъдие. Панелени овце

71

Мисли после пиши

преди 3 години

До Анонимен 76Кога те е гонила полиция, стреляли са по теб и си ял бой бе? Я спирай наркотиците овреме.

70

Анонимен

преди 3 години

БРАВО

69

Анонимен

преди 3 години

И кво, да го целуват ли ?!Нека го набият по-добре.

68

Патриот

преди 3 години

Пълна подкрепа за полицията!Това не е побой, а РЕСПЕКТИРАНЕ на престъпник, който отказва да се подчини на законно разпореждане на полицията!Полицията така си работи, вие как си мислите, че се задържат престъпници, като им се молите ли?Отнесъл 2 удара с палка и 1 ритник, голяма работа!

67

келеша

преди 3 години

абсолютно заставам зад действията на полицията !!!!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Ако беше със скъпа джипка, въобще нямаше да го спрат. Не се заблуждавайте, че си вършели работата, просто пазят онези със скъпите джипките от мизерниците с трошките.

65

Анонимен

преди 3 години

Оставка на вътрешния министър

64

Анонимен

преди 3 години

Ако е оказал съпротива при задържането да го ступат, но той беше вече с белезници и те го налагат. Има право да ги съди.

63

Анонимен

преди 3 години

Оставил колата и бил тръгнал да бяга ,колко глупаво биха казали някой!Аз щях да направя същото ако някой стреляше по мен с бойни патрони!

62

До 63

преди 3 години

Утре полицаите НЯМА да правят народен съд !От къде на къде пишеш разни фантасмагории?!Не може да се толерира подобно поведение на рецедивиста!Юридически няма какво да му направиш!Но докато постоянно обвинявате полицията и докато на полицията не се разширят правомощията,ще живеем в опасен свят!Никой не говори да те набият за без нищо,но при подобни обстоятелства трябва да имат безгранични правомощия.Така се създава респект и имидж !И бандитите няма да са толкова дръзки като знаят това !

61

ля ля

преди 3 години

и тогава го пребиват! супер финал! и още нещо - трябва да се обърне внимание МОЛЯ ВИ - защо само в София и то на някои места се рапатрират нарушители спряли на тротоара!!! нали за нарушители говорим - зашщо куките не си вършат работата!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

*** куки. Да не сте в Дивия Запад, ква е тая стрелба

59

anonimen

преди 3 години

Тоя рецидивист,дето реве от един ритник и два удара със стоп-палка,знае ли че в САЩ нямаше да се измъкне жив от ситуацията.Такива там директно ги отстрелват.Качил е града на главата си,и реве че са го били.Късмет е че няма убити невинни хора.Аман от изпържени наркомански мозъци!

58

Анонимен

преди 3 години

До бившо ченгевсички които милеят за престъпния комунистически режим трябва да бъдат в затвора, но не се безпокой на стари години ще мизерствате пак както при ВИДЕНОВ

57

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До До Вуйчо ВаньоТи ако ме биеш ще си само ти.С двете си ръце пич, а не с тон и половина желязо(МПС) което се движи с висока скорост покрай невинни хора.Колата си е оръжие и като видиш, че някой е с калашник ще се опиташ да го успокоиш, а не да го дразниш.Ти ако видиш талибан с бомба в мола ще го дразниш ли, или ще се опиташ да го успокоиш?!?

56

Анонимен

преди 3 години

Ако българските полицаи спрат Бойко с джипката за неправилно шофиране и така го бият ще се радвате ли?