66

До 70

преди 3 години

Много мило, че ти правиш съпричастен на извратените си сънища но повярвай, баш ме брига. Ти гледай да си пиеш хапчетата по- редовно, че като гледам, пак си опущил работата ...

65

Анонимен

преди 3 години

При положение, че от сутрин до вечер се приказва само едно и също, а именно, че алтернатива на герб няма, не знам защо трябва да се дават сума пари за фиктивни избори. Тия дето ще броят бюлетините няма да се объркат при броенето със сигурност. Резултатът ще е какъвто трябва да бъде. Защо е тая предизборна кампания тогава в условията на пандемия?

64

Анонимен

преди 3 години

Имам една позната учителка която като отворят заведенията е първа а там не се спазват мерки. Жената си е здрава и нищо и няма.

63

Анонимен

преди 3 години

Мислех да не гласувам, но ще пусна една бюлетина пак за Баце, не за друго , но не понасям бабикян, гологлавия чалгар, тлъстата корнела, сестра галева и подобни.

62

Анонимен

преди 3 години

Големите ученици до края на годината ги оставете онлайн! Евентуално 7 и 12 клас ги върнете последния месец. Затворете баровете, моловете, фитнесите, и за Бога докарайте ваксини!Няма да се справите с мангъровщината за свободно заразяване, единственото спасение е ваксинерането!Навсякъде е така, Италия, Франция, Германия, на всякъде е същото!

61

Анонимен

преди 3 години

"където сме направили имунизация, резултатите са положителниДа, където сте направили имунизация има повече хора с положителни тестове....

60

Абвгдежз

преди 3 години

Бойко се угои с европарите на сороз.Ще ни държата затворени още поне 5 години.Във Франция хората се самоубиват вече от безпаричие.

59

Анонимен

преди 3 години

Затягате мерките, ама 10 млрд евро сме назад вече. Кой ще дава кредити? И кой ще ги връща. Мутра пари не връща, а народа го изтрепахте съвсем.

58

Анонимен

преди 3 години

"Хората очакват от нас отговорност, а нашата отговорност е да се съобразим с това, което докторите ни препоръчват,Очаквам оставка и съд за вас, ефективни присъди и изземване на цялото ви имущество и офшорки в полза на държавата.

57

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияЕ то и сред политиците ни функционалната неграмотност надхвърля 60%, а сред НОЩниците стига и до 100%. Явно си ни е културна особеност.

56

Анонимен

преди 3 години

И какво излизе, че каквито и мерки да се вземат то отново ще има болни.Въртим се в кръг и дъвчим едни и същи глупости цяла година.

55

А?

преди 3 години

Що си с шапка, що си без шапка?

54

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой ще спечели изборите. Новите управляващи ще имат 4 години за терор върху хората за да въведат новия свят/новото нормално/големия рестарт или както му викат там на транс-хуманизма/нео-марксизма/денгизма.

53

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че българите са уморени от мерките, искат си социалния контакт, но вие сте ме избрали,"Не съм те избирал бе плазмодий, никога не съм гласувал за теб, няма и да го направя. Не говори от мое име, не.щастник.

52

Анонимен

преди 3 години

Според мен ще се чака поне до края на месеца.

51

реалнафантазия

преди 3 години

До Нигериец,Кой ще се бори тогава с функционалната неграмотност сред учениците, която надхвърля 60%?Вярно е, че присъствените масово ообразование е неефективно, но тогава ДО какво е? Резултатите се очертават да достигнат нови измерения на катастрофата на образователната система... :)

50

Анонимен

преди 3 години

Имаме си нов гербав *** 1280.Сигурно е бакшиш.

49

1234

преди 3 години

До До 17Така е. Те техните си ги ваксинираха (администрации, полиция....) и то с Пфайзер. Техния електорат защитен, другите да го д...хат

48

Анонимен

преди 3 години

"но вие сте ме избрали"Ъм.... Там е проблемът, че не сме.... Цяла държава се управлява с гласовете на 200 000 човека....

47

Анонимен

преди 3 години

Кога официално ще отменят изборите? Няма кой друг да се справи с пандемията. Няма какво да карате хората да ходят да се изпозаразяват на избори. И без това резултатът от изборите е кристално ясен. Няма алтернатива и никога няма да има.