79

До 92 Факт

преди 3 години

Чрез vpn всеки може да се включва . Не само платените *** на сорос

78

беден русофил

преди 3 години

А горките русофилски *** живеят с 1200 рубли месечно, това са 25 лева и трябва да тракат неспирно в прослава на Путин.

77

Сороски трол

преди 3 години

Извинете, троловете на СороскитеНПОта към кои се причисляват ?

76

КАПИТАЛИСТЕ

преди 3 години

дай си банковата сметка да ти преведа и аз някой милион

75

Факт

преди 3 години

Чебурашката, Калеко Алеко, Пияницата - Мистик и Бау не харесват това. В статията са забравили да споменат, че ГЕРБ поемат и абонамента за 2та VPN-a, за да могат да се лайкват сами. Факт.

74

Капиталист

преди 3 години

Капитализмът и демокрацията са най-добрата система, но нета ври от червени *** които му пречат да се развива! Пречат му бе, пречат!

73

Анонимен

преди 3 години

Моем да тролим за 1200 лв, а моем и да не тролим за 2400 лв.

72

СОРИ МАЙНА

преди 3 години

ама това с кюлчетата и проснатия възнак по гол тумбак ТИКВОВ не е фотошоп. За съжаление е самата действителност

71

ИТ Трол

преди 3 години

Аз съм на 6К.

70

Споко

преди 3 години

Идва четвърти, споко. Сега на четвърти като си изберем Бойко, Нинова и Слави и всичко ще се промени в нашия живот и ще заживеем като материално богати хора. Споко, само гласувайте, всички с бюлетинките към кабинките, бързичко, бързичко, идва заветният четвърти.

69

Анонимен

преди 3 години

Предишни избори нета вреше от червени ***, сега са значително по малко, няма пари, Нинова обра касата и си купи луксозен хотел на Халкидики.

68

Анонимен

преди 3 години

Най-много се взима от гнусни скандали като раздухване за печатане на бюлетини, правене на фотошопи с кюлчета шкафчета както и за пускане за слухове за къщи в Барселона и подобни.

67

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Чебурашка А за Макака Чебурашка наградата е фурмите от саудитска Арабия и кош със *** банани и свободно придвижване във джунглата наречена ЕС

66

ЧЕРЕПА

преди 3 години

е обещал да плаща двойно на ЧЕКМЕДЖАН. Не всички парички е успял да му докопа БАНДИТА от БАНКЯ заедно с ПРАСЕТО и КАСКЕТА

65

до УМЕН -ТАКА Е

преди 3 години

но освен тях особено са активни и вресливи от партийните организации на Дай България, борят се за едно место после в държавните служби и всичке се надяват, че ще бъзат назначени, а не се сещат, че местата вече са рапределени, а трябва поне тетка ти или стренка ти да е листите на Пинокио, който и без това е лъж.льо

64

1

преди 3 години

Кой ги дава тез пали аз мога и 2000000 поста на ден да направя и да стана милярдер за 1 месец.

63

Анонимен

преди 3 години

Ама не казвате кои са участниците, да не би да ви уволнят случайно, нали?

62

Аззз

преди 3 години

Валерия, айде да не пишеш глyпoсти. В тия гладни времена тази статия звучи направо като реклама. Откъде въобще са тези данни и цифри, някакви доказателства, нещо? Или е тип "една жена каза". Освен това, ако беше толкова доходоносно, колкото пише в статията, едва ли щеше да работиш драскач на днес-беге-то. Аре тихо малко, прекалявате.

61

За какво говрим

преди 3 години

Х. Клинтън казва: Имам среща с плешивият и дебел Премиер Борисов!24 ЧАСА превеждат:Хилари Клинтън има среща със силният и смел Премиер Борисов!

60

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!