49

Питане

преди 3 години

Питат го за ОЛАФТой се прави на улав

48

До 49

преди 3 години

Еййййй,ще умрете от злоба,бе!

47

Анонимен

преди 3 години

Стария Радев (Бог да го прости) газеше хора по кръстовищата, Радевица мачка законите с мерцедеса на НСО, синчето замерва хора с камъни, таткото вдига революция за да защити крадливите си схеми и подчинени. Българска действителност, хора. Този човек е лицето на нацията и отразява "най-светлите" и качества. Изберете го пак, че има комисионни да взима човека

46

Муунчо Радев

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

45

анономен

преди 3 години

До Гошо ТъпотоНазад си с броя коментари май! Нали?!))))))))))))))) Давай - ти си

44

Анонимен

преди 3 години

Аман, все друг е виновен. Не става така, признат грях, половин грях. Освен ако не създаваме култ към личността ала Мао!

43

Гошо...Тъпото

преди 3 години

След...изборите,герберските тролчетата ще...зациклят,защото няма да има кой да им плаща.За сега все още...заработват и настървено...плюнчат наред.

42

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

41

Хан Крум

преди 3 години

.......Румен Радев: Семейството ми е подложено на непрекъснати атаки от началото на моя мандат....А няма защо ли?Нещо със ореоли ли сте всички?На Борисов тормозихте семейството под твое ръководство без да имат никаква вина а сега когато синът ти трябва да отговаря за хулиганщините си - виж ти - тормозили ги били.Нагъл наглец.

40

Режисирани скандали

преди 3 години

любовницата получава държавен апартамент по втория начинсекретярят прави далавери с италиански *** и с европейски жипкибащата прави катастрофа с инвалид на кръговото - кат го криежената принуждава нсо кортежа да се движи в насрещното в центъра на столицатанепълнолетното синче участва в нерегламентиран купон и се крие от рзиРежисьор Фигурант ***

39

Анонимен

преди 3 години

Защо извеждате като заглавие случая със сина му,когато той говори за далавери за милиарди???

38

анономен

преди 3 години

До 36Пич много те моля- завърши училище и после коментирай. Аман от нискоразрядни *** на Позитано. То сте некадърни, ама вдигни малко левъла. Девойка не можеш да хванеш. Девствен ще си останеш))))))))))))

37

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканБойко не хвърли оставка, въпреки кюлчетата и пачките евро, Радев заради издънката на синчето ли да е хвърли :)))) Забравих че уредил втората си жена на някаква службичка, много грешен Радев, Бащицата е чист като сълза :)))

36

Анонимен

преди 3 години

Бойко си е най-добре, няма жена тук достига някаква отгледана дъщеря, в Барселона другото расте и той може да се джитка на воля с джипа.

35

Хайде бре...

преди 3 години

To...това е целта на Радев. Да покрие случая по-бързо с малкото Радевче, че детето му пречи в ,,успешната" политическа кариера.

34

Анонимен

преди 3 години

Радев дори ако млъкне и отиде някъде на ски, пак ще има умиращи от злоба. В къщи не сме му фенове нито фобоити. Но е истина че днес той е най-стабилната политическа личност, макар и без чекмеджета, вила с Барцелона и джип извозвач.Преди от тъпотия гласувахме за Оцачалката Цеца и умирам е от съжаления че гласовете ни отидоха на болкука в Плевен.Утре? Утре само за Радев!

33

Истукан

преди 3 години

Ако е на запад, отдавна да си е хвърлил оставката. В България мутрите управляват, затова сме се докарали до това положение. Не дават оставка, защото са мутри.

32

Анонимен

преди 3 години

Говори се че баща му е бил много пиян когато нарочно е сгазил инвалида

31

Христо Христов

преди 3 години

Само така, товарищ Грипенов!Никакви обяснения, ти президент ли си, или не?Над закона ли си, или не?Няма да влизаш в обяснителен режим!Аз нямам спомен Партията с главно "П" някога да се е обяснявала!Венсеремос и победа!

30

ще ще

преди 3 години

коментираш много други работи пред ГЕШЕВ,още малко не остана