73

Анонимен

преди 3 години

Все едно както бяха разделили Германия през соца,едните да не се казват немци и да казват,че говорят друг език,да си направят държава,да си присвоят част от историята.Абсолютни щуротии!!!!Така ми звучи на мен и защо никой от евродепутатите ни не им го обясни това в Брюксел?

72

Анонимен

преди 3 години

а някоии болни мозъци тук се радваха че македонците са се класирали на европейското по футбол и казваха че те били българи

71

в последния момент

преди 3 години

о това е отдавна , сега се сетиха нашите тюфлеци . преди 4-5 год едно девойче обясняваше пред мегаломанския паметник на самуил в центъра на скопие на едни чужденци ево е нашио пръв цар дипломация се прави с години , а не в навечерие на присъединяване

70

Да

преди 3 години

До Митро ВанковскиВелики сте на приказки и шовинисти, като северните ви учители ! Никой не ви оспорва държавата, историята и езика, а годината от която започват да съществуват, т.е. 1944г.! Другото което оспорваме е, че определяте отдавна починали хора, като македонци, въпреки че те са се САМОопределяли като българи! И накрая вземете се разберете, ние татари ли сме, или монголци, защото татаро-монголи звучи смешно! И да знаете все пак, ние сме българи!

69

GG

преди 3 години

Един македонец емигрирал в Америка. Огладнял много, но имал само 1 долар. Видял той някаква будка и там пишело hot-dog - $1. Гледа той в речника: hot - горещ, dog - куче, и си вика: Е па кат нема паре за друго, пес че йедем.Поръчал си, дали му хляба с кренвирша. Македонецът разтваря питката, гледа кренвирша и вика:- Пичка му матерна! От целио пес баш атрибутът му ми се паднал.

68

Анонимен

преди 3 години

Говорят си един известен български политолог и един македонски политик на маса. Политологът казва:- Чакай да ти кажа нещо за Александър Македонски...- А, не, недей, Огняне, знам какво ще ми кажеш, че не е македонец. Македонец е! Той е македонец и аз съм македонец и ние сме му наследници!- А бе, чакай нещо да ти кажа, бре!- Моля те, няма да те слушам, казвам ти - македонец е и ние сме му наследници!- А бе, ей, ти знаеш ли, че е бил пед*раст?!- Е, па те всички гърци са такива!

67

пияница мистик

преди 3 години

До 71Македонското знаме е откраднатото лого на БИЛА :)))

66

GG

преди 3 години

1969 година, след като американците кацнали на Луната, хиляди македонски войводи погледнали към нея и казали:- Ех, месечино, земльо македонска, некой ден ке те освободим!

65

Анонимен

преди 3 години

- Защо на македонското знаме е изобразено слънцето?- Защото само то е по-древно от Македония.

64

Анонимен

преди 3 години

Македонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 4 часа и намериха и мотоциклета му!

63

Маке

преди 3 години

Екватора е една мислена линия която разделя земното кълбо на южна и северна Македоания

62

Запознат

преди 3 години

Македонската история е един мит.

61

Анонимен

преди 3 години

Първият цар на Македония е цар Пердика от Херкулесовата династия. Той е бил по-як от Боко Мутрата и по-дебел от шкембе войводата, вие не можете да се мерите с наследниците на Херкулес. Нали знаете какъв великан е бил и Крали Марко? Вие българите сте джуджета, които ходят в стъпките на великани.

60

Анонимен

преди 3 години

За мен македонският език е неразбираем селски език! Също така далвянските уж езици като руски ,украйнски , сръбски ,чешки и т.н. отколкото западните испански ,английски и да речем френски ,немски!

59

Анонимен

преди 3 години

Аз не ги разбирам македонците.Какво им пречеше да си кръстят държавата Югозападна България?Сърбите,гърците и албанците много добре знаят,че там живеят българи и тази земя е откъсната от големите сили от България,както и западните покрайнини,а и част от Косово.Историята ни е обща,езика също е Български.Защо им трябваше да измислят глупости?

58

Ха!

преди 3 години

Всъщност, Василий е от Арменската Династия. Така учат и в Армения. Това е доста интересно, защото в един момент може да се окаже че Армениския народ може да намери корените си в останали след Александър Македонски войници по онези места.Абе, широка е социалистическата мисъл както е обширна и руската душа.

57

GG

преди 3 години

Най смешното е митичния герой Македон !!! Хахахахаах

56

Анонимен

преди 3 години

До джаич бате, *** се ваксинирай за Ковид, може и да се оправиш, като страничен ефект от ваксината.

55

Ха

преди 3 години

Китайската династия е основана от македонци. На Марс намерили останки от стари македонски вестници. Пирамидите са дело на велики македонски архитекти. Маите са с македонски корени. Атлантида и атлантите също било с македонска жилка. Адам и *** като били изгонени от рая и основали Македония.

54

Сержант

преди 3 години

Тези са побъркани.