40

Карандаш

преди 3 години

До 39 с детските болници: "кой не скача е червен", "развод ми дай", СДС, Костов, цара... Хайде сега двата пръста в... Сещай се.

39

Анонимен

преди 3 години

Естествено че ще се ваксинирам.

38

До 19

преди 3 години

Стига бе човек.Още малко ще поискаш да му изкарат леглото и тоалетната му на площад ,,Независимост,, за да виждаме от всеки ъгъл как се чувства.Вярно е, че Гошо е страхлив манипулатор и саботираше мерките, но Господ прощава на хората, ако се разкайват за лошите си постъпки

37

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 40Добре казано, точно исках да напиша същото, но с други думи.

36

Селяк

преди 3 години

Ний на село отдавна сме я открили ваксина, името и е рикия.Взимаш 2-3 дози преди вечеря и нищо те не плаши.Обаче има лек недостатък - требе са зима дозите секи ден.Коги некой изобрети рикия дека те дръжи 2 години, тогава че се ваксинираме с нея.

35

До 19

преди 3 години

Стига бе човек.Още малко ще поискаш да му изкарат леглото и тоалетната му на площад ,,Независимост,, за да виждаме от всеки ъгъл как се чувства.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31"Как пък не измислиха ваксина за мозък на този народ!"Не става. Ваксините служат за предотвратяване на заболявания, а не за чипиране, повишаване или понижаване на IQ-то, следене, зомбиране или мутиране. Конспираторите не са в състояние да разберат, че ако някой смята да посегне на личността и свободата им, ще избере по-лесен и най-вече по-дискретен подход.

33

Анонимен

преди 3 години

А, кой ще бъде запомнен с унищожаването на детските болници, белодробните, които бяха в извън населените места. Дихателните заболявания са голям проблем, които дават висок процент смъртност. Върнахме се в годините преди 1944.до 1.

32

Анонимен

преди 3 години

безплатна ваксина .. безплатни обяди няма .. айде без мене с ваксините

31

Василев

преди 3 години

Защо от лекарското съсловие едва 11% искат да се ваксинират!Хората гледат и вярват на тези специалисти, които лекуват болестите!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

30

баба мара

преди 3 години

не разбрах кои ще понесе вината при смърт или осакатяване на българин не чуваммисир=ките да задават подобни въпроси

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ в България и по света хората в градовете живеят по-дълго. Виждаш това, което ти харесва да виждаш. Но за *** в храната си прав.

28

До28

преди 3 години

Значи човекът които се предполага че е наясно със ситуацията в страната говори"глупости"а ти анонимния т'рол,си трибуната на "истината"?

27

Онзи

преди 3 години

Леле, шок, боНба! Хората не искат да си инжектират бокл*ци, които ще им доведат доживотни заболявания, като алергии, диабет, бъбречни кризи и тн.

26

Анонимен

преди 3 години

Е и аз се отказвам, след като ни гласят за непроверени и опасни ваксини, само и само бизнес да направят на "началниците".Вчера гледах, руснаците имат вече над 150 000 ваксинации без никакъв проблем и скоро, до края на седмицата ще станат 200 000.Отворковците от АстраЗенека, дето опищяха света, че руснаците им откраднали ваксината, сега се молят на руснаците, да им дават тяхна ваксина да я "смесват" с тяхната, че тяхната е с 60% ефективност и дава защита максимум за 5 месеца а руската за 2 год.

25

Анонимен

преди 3 години

Как пък не измислиха ваксина за мозък на този народ!

24

СССР

преди 3 години

Това не е ваксина!! Това е Америкаски ГМО серум, който превръща православните христяни в ***- ислямисти!!!

23

Анонимен

преди 3 години

До До16"-цитирам Изказване на главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев"Дори и така да е, не означава, че не са глупости.

22

Анонимен

преди 3 години

48% от медиците били готови да се ваксинират - лъжа48% от медиците на ПЪРВА ЛИНИЯ са готови да се ваксинират и 29% от всички медици също.

21

До16

преди 3 години

Кое глупости-цитирам Изказване на главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев публикувано днес в "24 часа"