73

ирина

преди 16 години

максим максим максим и така нататък.......................................... в каблешково има мъж,който три жени утрепа на място при катастрофирането си с кола,слаб пример от многото такива и не е бил в затвора въобще.

72

без значение

преди 16 години

Преди 4 години на днешния ден прибрах от моргата 3 мои близки,загинали в подобна катастрофа!Присъда за "убийство по непредпазливаст"-условно 2 години и лишаване от правоуправление на МПС 3 години.Парите не върнаха близките ми,убиецът си живее живота необезпокояван!Аз слагам цветя на гроба на 5 годишно дете....В България човешкият живот наистина е безценен-просто няма стойност!Да им се връща подобна слава!

71

преди 16 години

Станчо, пожелавам ти да се возиш в колата, която ще бъде размазана от следващия пиян *** като Максим. Само това ще ти кажа, нищо повече.

70

Frank

преди 16 години

Шоуто продължава...Някой да е очаквал нещо по-различно?

69

Za Maxim

преди 16 години

I az ne vijdam zashtoto4no Maxim triabva da ni e izkupitelnata jertva. I az napulno podkrepiam reshenieto na suda... No tova ne ozna4ava, 4e go opravdavam za napravenoto zlo na tova semeistvo, puk bilo to i neshtasten slu4ai.

68

преди 16 години

Наистина, подкрепям Стан. Каква е тази злоба бе хора. Как можете така да злобеете срещу Максим, срещу Митьо Очите, Ванко 1, Бат Сали и другите звезди, които "прославят" България. Не трябва да ги съдите, те са нашите идоли.

67

zoro

преди 16 години

това не е окончателно

66

BG смешници

преди 16 години

Да, това сте вие, и аз съм българин, но ви презирам..злобни мъничета, трудно се диша сред вас, жалко за децата ви, че с тва наследство..

65

Jordan

преди 16 години

Venke, mnogo kletvi, mnogo neshto!Nali znaesh, 4e vsushtnost zaradi takiva raboti 6 puti shte gorish v ada... Tova si e 4erna magia. Mnogo zdrave :-)

64

преди 16 години

Точно защото е опасен пътя ! А лятото движението е кошмарно.. да караш с таква скорост на този завой е лудост ..

63

преди 16 години

Да живее България. Да живее алкохола

62

Stan

преди 16 години

Не е проблема правосъдието, а злобата в хората, за това България е в това положение, всеки гледа как да прецака другарчето си.

61

абе..

преди 16 години

Айде сега пък на тоя и Албена му виновна...аз не виждам тя каква вина носи ... разбирачи такива!

60

преди 16 години

Шофьорска грешка е според мен причината, не толкова от алкохола. Пътя на мястото на катастрафата е много тесен и опасен за каране. Джип Хъмър, висока скорост и стана белята. Който е карал на този път знае, а и доста от завойте не са означени със знаци, пък и по този път доста съм засичал да карат като луди. Според мен съдите много строго, но всеки с мнението си, много жалко за смъртта и ранените......

59

Полуидиот

преди 16 години

Абе, тия не разбраха ли, че тоя, наркоман, умишлено се е натресъл в другата кола, при положение, че въобще не си е и направил и труда да нами, камо ли да спре "Поселе се сетил!!!! че може да има пострадали!" Е и аз съм шофьор, ама след такова изказване си мисля, аз ли съм *** или в тази стран всичко е абсурдно! Е понеже не са ме освидетелствали още, ще се примиря с това, че съм ***, щом още разсъждавам трезво

58

българин

преди 16 години

Моля някоя държава да ни завладее и да престанем да съществуваме самостоятелно ! Явно е, че с тези управници, с тоя Съд, с тази справедливост - сме за никъде.Остана ли някой, на който да му се живее в България при това, което се случва ?

57

vena

преди 16 години

Проклети да са и тези които защитават убиеца!

56

Stan

преди 16 години

Как да ти кажа, трябва повече да четеш и ще разбереш, че другите със същото проишествие се измъкват по-същия начин.За това не виждам, защо той да влиза в затвора...

55

преди 16 години

Мая - ти просто си ***! Ще дойда да те изнасиля и убия, а след това нека вашите се надяват съвестта да ме гризе...

54

vena

преди 16 години

жените когато са ги почервали така и аз ще прокълна днес - огън да ги стопи, от мъка да се изсушат, все по гробища свои да оплакват. Всички които имат вина в тази несправедливост и смърт.