10

Анонимен

преди 3 години

БСП се готви за нормални избори, това означава че протеста не е техеностава протеста да е на Радевпротестиращите знаят ли в чия полза го правятили на друг?

9

Анонимен

преди 3 години

Те властта може и да я вземат, но победата ще е пирова. Ще трябва да се коалират с разни клоуни като Славчо или вечния партньор ДПС.Освен това Буцарата им залага капани с това неконтролируемо увеличение на доходите на хората на държавната хранилка. За сега има пари, идващи от заеми и подарени пт Европа, но след най-много година, това ше свърши. После Корнито ще се чуди откъде да вземе кинти, за да плаща заплатките лелките в общините.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия и нощем вече сънуват власт.Голем зор.Радев се провалипротестите се провалихасега - предизборен щаб ще ги оправя.

7

Ако щете вярвайте

преди 3 години

Четат ви мислите в реално време,накупиха си устройства уж за борба с ОПГ - нищо няма да спечелите щото ви сканират ръководството!Нещо като преносими психогенератори са у-вата доставени са от Израел или САЩ!Електромагнитните вълни преминават през стени отразяват се в мозъчната *** и се връщат около 1 секунда преди да сте осъзнали какво сте помислили!Успех!)

6

Анонимен

преди 3 години

БСП винаги е "готова да вземе властта".Те комунистите освен да вземат властта за друго не мечтаят. Какво правят после е друга тема, но тя е за ситуацията след катастрофата която предизвикват винаги.

5

Имате моя глас

преди 3 години

Ако веднага 1. Се разграничите от мангърския подход към ковид. 2. Признаете пандемията не от грип, а от сарсков 2 и 3. Започнете да критикувате правителството за лъжите около вируса

4

Герган Герганов

преди 3 години

Много хубаво.Нови лица и много добри хора.

3

Анонимен

преди 3 години

А Божков какъв пост ще получи в управлението.

2

Наско

преди 3 години

Той и прецедента беше готов с правителство.Давайте другари, слагайте тигана, аз отивам за риба.

1

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАААААААААААААААААА