26

до Щерю

преди 3 години

След ВСВ да си чувал план Маршал, да си чувал че сащ дислоцират 80000 войника само в Германия .Изграждат летища бази и ракетни силози.....а и никога армията на ФРГ не е била по малочислена от тази на ГДР, това поне можеш да го прочетеш.

25

Анонимен

преди 3 години

Който предлага и приема - да си ходи на задължителна наборна военна служба. Ще ми хванете цървулите на мен. Стига сте ни занимавали с глупости вече.

24

BB

преди 3 години

Никаква военна служба стига с глупостите войници само на заплата който му се работи тази работа

23

до Вяра

преди 3 години

Верчее за теб е противопоказно, а никой не е казал задължителна, а доброволна с бонуси и с заплащане.

22

Щерю

преди 3 години

Гервания и Япония след ВСВ като им бе забранено да имат голяма армия - станаха най- добре икономически. Цялата работа и вой у нас е военните пенсионери от партия ВМРО да усвояват едни няколко милиона всяка година от държавния бюджет. За много пари иде реч...

21

АсанкУ

преди 3 години

Козметична фирма AVON има бая клиенти тук.Браво момчета, чакайте си нощният крем и бъдете щастливи.

20

Анонимен

преди 3 години

алооо от кога думата смеш.ни.к е обидна че се цензурира бе, абда.ли

19

Вяра

преди 3 години

На чужд гръб 100 тояги са малко Ще вляза в казармата тогава когато баш патриота Джамбазки отбие военната си служба Аха да не би още да учи вишо образование не го ли искара вече може би още 15 години ще учи

18

до Св

преди 3 години

много филми гледаш пич. Ако беше така с джойстиците и дроновете янките отдавна да са напуснали Афганистан ,Ирак и източна Сирия. *** наивен.

17

Анонимен

преди 3 години

По-добре военна служба от колкото да ходят на гей паради. Военната служба калява и учи младите на дисциплина, мъжество и патриотизъм. Гледам ги жените станали едни мъжкарани устати, а момчетата едни тихи и кротки. Западни ценности, какво да правиш.

16

Анонимен

преди 3 години

Много са. Три месеца са достатъчни.

15

Ф.С.В.

преди 3 години

в Казарамата - на първото което те УЧАТ Е- СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ ТАЗИ КУПЧИНА КАМЪНИ_(старшина към новобранци)-Сега цялата купчина отива на 200 метра там!-Следобяда купчината камъни е преместена-Старшината вика--СЕГА СЪЩАТА КУПЧИНА СЕ ВРЪЩА НА СЪЩОТО МЯСТО! и така цяла седмица войниците местили камъните-накрая не издържали и попитали Старшината ---Е КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ? ТАКА ЛИ СЕ ВОЮВА?старшината казалСМИСЪЛЪТ НА ЗАДАЧАТА Е- Е ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ БЕЗ МИСЪЛ И СМИСЪЛ!!

14

Анонимен

преди 3 години

Стигат, спокойно, да идват , автомати, газове и баири има бол за тренировки.

13

ЛяваРъка ДесенДжоб

преди 3 години

До АнонименПоредната пунта мара за 6 месеца не могат да ги обучат и за пушечно месо.Но пък за това време Шкемббе воевода и в бъдеще, неговите приемници що пари от държавния бюджет могат да излапат по "секретни" военни проекти, комисионни за закупуване на въоръжение и програми за обучение на младите войници ....Това е целта . Наборната служба е само за официално обяснение къде отиват парите. Соцът се възражда с пълната му сила ... сега вече с ново име и нови чалъми за ограбване на народа.

12

АЗ

преди 3 години

съм за наборна депутатска служба- всеки да си напълни гушата. Тея дет реват за наборна военна служба първи си вадят децата. Да ходят те да се трепят баси и ...б ците

11

АсанкУ

преди 3 години

Като гледам, колко *** реват срещу казармата .....

10

Анонимен

преди 3 години

На шкафчета и чалга певачки няма да служим също и на президенти сутеньори и фигуранти. Като дойдат честни и неподкупни хора за политици ни потърсете да изкараме казармата. Дори ще вземем и патриотите със нас и те да я изкарат и да видят, че не е толкова страшно.

9

Св

преди 3 години

Преди смятах, че всеки младеж трябва да премине през това. Пълна глупост! Съвременната война се води през парите - имаш дронове и ловки младежи - геймъри с джойстици - печелиш. Предни ни учеха в казармата, че войнишки крак не стъпи ли на територията - не е спечелена войната. Трънки, всичко вече е до пари. Нищо не учи казармата.

8

Анонимен

преди 3 години

То пари за тестване на контактните лица на заразените с ковид няма в държавата, те за наборна служба разтягат локуми, а междувременно Шкембе войвода разпродава военни имоти на безценица.

7

Анонимен

преди 3 години

И на кого ще служат тези войници ???Това е престъпление