33

Анонимен

преди 3 години

Хе,снощи не гласуваме елктрон или машинно ,тук пише един лъжи,точно герб не искат,а и за БСП и ГЕРБ гласуват много ромове

32

радеви мъки

преди 3 години

фигуранта вето , отново изрича думи с които нищо не казва ! този човек е напълно безидеен , говори и прави каквото му се нареди , ама станал набожен ! жалка картинка , да си беше останал летец !

31

Анонимен

преди 3 години

Троловете на бойко превръщат секцията за коментари при всеки сайт в гербав сбирток!

30

Атанас Велмазов

преди 3 години

АХАХАХАХАХАХА кой те брьсне за слива бе, ФИГУРАНТ !!!!!!!!!!!!!! ОСТАВКА !!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Другите президенти бяха авторитети, а този стана антипатичен с неговото ала-бала.Срам за институцията Президентство.

28

Потенциален Бежанец

преди 3 години

Ако не променим държавата КОРЕННО сега, аз лично ще предприема мерки за трайно напускане на тази държава и ще работя като роб за някоя голяма компания, а приоритетите ми ще се сменят. Мисля да спра да се интересувам от българското благоденствие и да започна да обикалям света.Ще стана гражданин на света. Номад.

27

Анонимен

преди 3 години

Руската мутра - ВЪН от Президентството!

26

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ОТ СИЦИЛИЯ СМЕ !ШО ИМАТЕ ДВА ДОНА А ЕДНА МАВИЯ ?

25

до 13

преди 3 години

ти и всички, които твърдят, че електората на ГЕРБ не могат да гласуват онлайн, машинно или от Марс СТЕ В МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА, за ГЕРБ гласуват предимно работещите, които всеки ден работят на различни IT устройства

24

Той е !

преди 3 години

Радев е най -великият президент на всички времена!Предишното нещо може да му стигне само до коленете.Майка България не е спирала да ражда герои и родолюбци.Справка -Радев.Радев трябва да вземе властта защото само при него родината ни ще има просперитет,младите ще се върнат ,пенсионерите ще имат достойна пенсия .Баба Ванга е казала ,че България ще стане Швейцария на Балканите .За да стане това трябва да се случат три неща-1 Бойко да падне.2Радев на власт.3 Тръмп да спечели!

23

KZL

преди 3 години

*** кой те пита тебе какво ще налагаш и къде пак ще се излагаш бе потник?

22

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Кой ще организира следващите избори. Това е ябълката на раздора във властта...Нямаме гаранции за организиране на демократични и честни избори. Трябва ни мониторинг от ЕС.А за мен лично, големия бич на българите днес е, че не се говори за Лустрация... такъв дебат НЯМА.Има само викове за Лустрация от протеста. Но нито Триото, нито Слави, Нито Манолова, Нито Радев... НИКОЙ не подема идеята.Което значи, че ще са СЪЩИТЕ като Бойко и всички милиционери, обсебили държавата.

21

Антианонимен

преди 3 години

Само помия от устата на този ***. Ако се остави само машинното гласуване половината от гражданите няма да имат възможността да гласуват. А що се отнася до манипулациите, само стой та гледай как се залага в софтуера бъг, който да си свърши работата, когато му е изгодно на поръчителя. Аз съм програмист и ми е пределно ясно как се правят тези неща.

20

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам под всяка статия за Радев да се командироват по 15 гербави трола да го плюят и да цъкат минуси на трзи, които го подкрепят!

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ами нека да започва - като за начало да махне Иван Иванов - Малък Шошо. Той е в неговата партия.

18

баба мара

преди 3 години

не разкриваите изборни секции в турция там българи няма спрете издаването набълг документи на 4 и 5 поколение които им трябват за ес платеният вот няма да сесправи с машинното гласуване затова оставят и хартиената бюлетина искам да останене гласувам за никого и да се зачита

17

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ИСКАМ РАДЕФ И БОРИСОФ У БОХ МАЧ !САМО 3 РУНДА !ДО ФОНТАНА !НАИ ПОСЛИ СЕ РАЗБЕРЕ НА КОИ Е ДЕСА !

16

мадъфакър радев

преди 3 години

Ще наложиш ти, У-Я ще ми наложиш. Нали се сещаш че няма да мине, ***!

15

Анонимен

преди 3 години

България е зле, защото в нея живеят 1 милион бойкоборисовци...

14

Анонимен

преди 3 години

Радев, мачкай сикаджийските мутри!