11

Анонимен

преди 3 години

Очевидно има различни логики. Според мен, нормалната човешка логика подсказва, че децата в по-малките класове не само ще си замърсяват маската с пипане, многократно свяляне и поставяне, изпускане на пода и в тоалетните, но и ще си разменят маските било от разсеяност, било на шега. Затова е напълно възможно маските при тях да имат обратен ефект.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Да носещите маски трябва да спрат да си натпавят идеорогията на всички хора в държавата. Да си ги носят и да кротуват.

9

сина

преди 3 години

г-н учителю, не се изказвай по медицински теми, след като си некомпетентен по тях. Изказвай се по педагогически теми, а медицината - остави на медиците. Ей, значи всички от всичко разбираме ...

8

Хирург

преди 3 години

Един хирург с маска 6 часа на ден в операционната и още 3 часа в болницата щото са задължителни дали му е лесно. Или може би умира от респираторни проблеми?

7

Анонимен

преди 3 години

То хубаво, ама като никой у нас няма вяра на държавата и на нейните институции и служители е много сложно. Доста хора си мислят, че всичко се прави с цел лично тях някой да ги преметне. Чунким са толкоз важни.:-)

6

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТТой да си мисли, каквото си иска ама да изпратят срещу него на дебат един родител.

5

Анонимен

преди 3 години

а тия дето носят маски и вярват в измилицата корона вирус са и същите дето гласуват за Бойко

4

Жоро

преди 3 години

Тия, дето протестират срещу маските, са същите, които протестират и срещу ваксините.

3

Анонимен

преди 3 години

Поканете един родител.А този учител щом се страхува да си подава оставката.

2

Анонимен

преди 3 години

напротив няма достоверни източници че помагат ,а точно обратното има че спират достъпа на кислород тия парцали. за 100 лв от бойко бонус са готови сико да кажат тия псевдо даскали

1

Анонимен

преди 3 години

'Маските оказват сериозно влияние за спиране на разпространението на вируса. Няма достоверни източници, че маските са вредни и че не може човек да диша през тях'Експерт по Калинкознание и Нищоправене!