28

българин

преди 3 години

Затвора-а-а,идва време за затвора,г-да гербаджии!Няма да ви се размине.Всичко в този живот се плаща-рано или късно!За 10 г. унищожихте народ и държава.

27

Анонимен

преди 3 години

Сега си намерете поне един огнехвъргач, един жонгльор с портокали, акир с един от ония гардероби, дето хора от публиката изчезват, някоя кака с два-три пудилчета и поне една мечка. Така съвсем ще заприличате на цирк, какъвто сте.

26

анонимен

преди 3 години

Няма страшно. Ще преживеем и Черепа!А после защо сме с най-ниски доходи, световен заговор и т.н.Щом един бандит може да ви напазарува на цената на пликче семки, значи си заслужавате съдбата.

25

Анонимен

преди 3 години

Коварния план на кремъърската марионетка Радев - три години лая за корупция и мафия, а когато най-сетне Кабинета и Прокурора се хванаха на въдицата му подгониха Мутрите на Прехода Фигуранта се хвърли с юмручето на амбразурата и спретна русофилски метеж именно с прите на Мутрите и охранената червена русофилска Мофия срещу държавното управление !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

24

миро

преди 3 години

Почнахте да дразните много, от къде започнахте и до къде стигнахте! Ще докарате доган и корнито на власт ли?? До сега не съм гласувал за ГЕРБ, но на тези избори ще го направя!!! Оляхте се! Самозабравихте се!! Какво предлагате!!! Кой искате да управлява! Кажете ясно! Иначе сте една бучаща пасмина телета. Гласувам за ГЕРБ по-малкото зло!

23

Нещастници!

преди 3 години

Когато преди години ББ дойде на власт след избори и смени крадливата коалиция на БСП и ДПС с премиер Орешарски завари страната във фалит с изпразнена хазна и то на минус 500 млн. лева. Това го призна и самият Орешарски пред ТВ, където ББ директно го попита има ли пари в хазната - това лично го гледах по централната емисия! За годините на управление Герб не само стабилизираха страната, но и успяха да натрупат 10 милиарда, които сега харчим в кризата! Имаме 110 млрд брутен вътрешен продукт!

22

BB

преди 3 години

До Анонимен 23Човек за който няма алтернатива е предал богу дух

21

Анонимен

преди 3 години

Ама много добро беше видеото с името на Маджо де! Вече съм спокойна, че протестите се подкрепят само от морално чисти герои, които не са мутри, нее не са!

20

Don Zucca

преди 3 години

Тулупий дали не е минал вече границата с чувал евраци в багажника :-Р Представям си как иска политическо убежище при Сретан Йосич, мбуахахаха.

19

Анонимен

преди 3 години

Всеки си изкарва прехраната както може. Повече респект, моля.

18

Стокхолм

преди 3 години

Изключая напомпаните от Шехерзада 40 разбойника, които тролуват бясно ми е чудно... колко ли хора има със Стокхолмски синдром вече - сакън, видите ли, Земята ще спре да се върти ако Mутpaта падне от власт...

17

Анонимен

преди 3 години

***, платени , заблудени и изтрещели млади хора . Жалко. Не виждат че тия дето ги водят намат грам ум и изглеждат като психично болни с отвратителни и гнусни физономии.

16

Анонимен

преди 3 години

Правителството може да даде оставка , но Гешев остава ...А той е по опасен за Радев , Божков и другите бандити

15

Анонимен

преди 3 години

В тази ситуация Борисов е жертва на лошите , а хората симпатизират на жертвите Така че пак ще спечели изборите

14

Анонимен

преди 3 години

Отново червен Фашизъм в България.

13

Анонимен

преди 3 години

Гешев подгони мафията и бандитите и те искат да съборят правителството

12

BB

преди 3 години

До Оффффф!ОФФФ ДАЛИ НЕ ЗНАЧИ ОВЦААААА

11

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ГЕРБ ще спечели. Беше на кантар, но протестите им донесоха още стотици хиляди гласове.

10

бай Ставри

преди 3 години

Добре, Тиквата вече е пътник... предстои по-тежката и не по-малко важната част. Свалянето на Каскета...

9

Предлагам

преди 3 години

На следващото шествие, дрога-рите да излязат голи.