92

Анонимен

преди 4 години

90 Това беше добре, за Черепа Васил Божков, нали?

91

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от българите не подкрепят протестите.Сред тях са:Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Йордан Цонев, Кирил Домузчиев, Христо Ковачки, Валентин Василич, Георги Гергов, Цеко Минев, Румен Гайтански-Вълка, Цецка, Пацо Терасата, Ради братовчеда, Гинка от Пазарджик, Марк Жирардели, Шехерезада, Габриел, Майдел, Елена Поптодорова, една умна от Кърджали и Борис Велчев (братиня, член на КС, внук на член на Политбюро на ЦК на БКП.).

90

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът 75Голям революционен плам. Направо от архивите на Октомврийската революция

89

Ehemaliger Demokrat

преди 4 години

Einschaetzung aus Bruessel und Berlin....С две думи, тези тримата са на мнение че Бойко е куче ама си е тяхно куче! Има ли възражения?

88

Анонимен

преди 4 години

81 Блокирането на пътната мрежа е незаконно, актове, глоби И тестове за Вируса, алкохол И дрога.

87

Анонимен

преди 4 години

Мутро! Международния Съд в Хага те чака! Ако стигнеш до там!

86

аз-ът

преди 4 години

В коя партия не са послушни? По света и у нас? Щом си в партия, има партийна линия. ---не ми говори глупости бе ... на Тома Биков чел ли си му л*ната преди 10 години. Влез в нета, потърси, чети. То няма такива... срещу ГЕРБ и Борисво ЛИЧНО. *** и Хр.Иванов не са го плюли. То страшно бе! Тая дебелата на снимката има видеа из нета кви ги говори за Борисов, После вика-аз Цветанов имах в предвид. Всичките в ГЕРБ са такива. Cash and Carry. Въртят г*за срещу тоя който плаща.

85

Анонимен

преди 4 години

До ФактКои точно са мутрите и кои не са и не са обвързани с никого от България или отвън? Да сме наясно, че много общи приказки нещо

84

Анонимен

преди 4 години

73Мутрите викат, дръжте мутрите!? БКП/БСП/ДС, създадоха мутрите.Скоро един след друг ще са в затвора, затова *** сега.А вие сте технилумпени.

83

ined

преди 4 години

Като си спомня коя беше социалната министърка на БСП-то (другарката Масларова) ти идва Сачева направо с мед да я намажеш

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81И БСП, и ДПС, нали? Все пак пълна чистка, Иначе стар бардак...

81

Анонимен

преди 4 години

В България добре живеят само престъпниците, които повече от десетилетия направиха живота на хората , несигурен, неспокоен с много ниски доходи. Някой трябва да повдигне завесата. Честна търговия с хора и съдби няма.

80

Анонимен

преди 4 години

73 Мутрите викат, дръжте мутрите!? БКП/БСП/ДС, създадоха мутрите.Скоро един след друг ще са в затвора, затова *** сега.А вие сте техни ***.

79

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътВ коя партия не са послушни? По света и у нас? Щом си в партия, има партийна линия. Не може да си свободен партиец. Не е зле да го запомните отсега. Свободният човек не се обвързва с партийни поръчения

78

Анонимен

преди 4 години

Пълен блокаж на цялата пътна мрежа докато не се махнат ГЕРБ,ВМРО и Гешев !!!

77

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът"знаещия и можещия човек не е послушен"Но обратното не е вярно: че непослушния е знаещ и можещ.То и това което каза не е вярно де, но другото ми е по-важно да ти го кажа, щото се отнася директно до теб.

76

българин

преди 4 години

" Ерата Борисов" е към краят си! Живота и събитията диктуват вече нещата! Борисов скоро ще си тръгне иска не иска! Време е за промяна!Младите българи искат промяна вече!Видяха как живее света! Връщайки се тукПоради "пандемията".Видяха че царят слънце др Борисов е гол! По време на пандемията др Борисов НИ ПРАТИ ЗА ЗАЕМИ та даже и безлихвени от банките! А държавата в негово лице я НЯМА НИКАКВА! От там тръгнаха нещата! При ГЕРБ няма никаква социална система в държавата!Борисов си пази само властта!

75

Факт

преди 4 години

Настана време разделно - кой е с мутрите и кой е против тях.

74

аз-ът

преди 4 години

Стана 17ч. и гербавите *** спряха да пишат. Май им свърши работното време?---не бе. по това време прибират овецете и кравите.

73

Анонимен

преди 4 години

67 A не, изтокът е за вас, които сте с БСП, руските слуги И български мутри-Черепа И Василев.