938

Анонимен

преди 4 години

Защо не пуснаха Волен Сидеров в зала Ареа когато фалшифицираха ИзборитеДа доидат от ЕК да броят протоколите

937

Анонимен

преди 4 години

След София която въстана срещу мутренското мафиотско управление на тулупа,Доган ,Пеевски и палячото им геЙшеФФ Вече и в Пловдив,Варна,Плевен ,Русе,Ямбол Стара Загора и Бургас ,Смолян хората са на площадите и искат Оставка на Тиквата и ***...Този път няма спасение за мафията.Българина дълго търпи,но вдигнели се става страшно,е Народа се вдигна и повече няма да търпим.

936

Анонимен

преди 4 години

дори БСП няма участие, младите и интелигентни хора сами се вдигнаха, преля им чашата от вола

935

какво толкова

преди 4 години

При тези водопади от европари, всеки може да е начело със същия успех- да построи същите магистрали, че и повече. Та бяха дали статистика, че километър немски път е в 3 пъти по- евтин от км. наш път. Какво да си мисли човек.

934

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има избори по често така ще му излезе много скъпо на Толупа

933

Маргинал

преди 4 години

Човек свикнал на глад с нищо не може да го уплашиш!На никои не му пука за мене защо на мене да ми пука за ситите с привилегии от МВР

932

?

преди 4 години

Ама този човек в някой паралелен свят ли живее? Няма ли как да види изключителната мръсотията, бедността, ненаказаността на закоравели престъпници, невижданите кражби на хора от властта, на които им си разминава с уволнение? Защо при тези истини, той вижда провокация? Да обясни някой, моля.

931

Верно

преди 4 години

Предстоят ужасни месеци и години ако ГЕРБ остане на власт.И накрая Доган ще прибере всичко...Впрочем точно сега лъсна връзката между ГЕРБ и ДПС-тия са като близнаци,само дето единия се е развил по-късно.Сега въпросът е:Можем ли да поемем по спасителния път и България да оцелее като държава на българите или ще продължим да вегетираме до края,който не е много далече-едно поколение.Впрочем,пътят към оцеляването ще е трънлив и мъчен,съмнява ме дали е желан...

930

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ няма да остане да управлява през март 2021г. Благодарение на некадърните министри, корупцията на управляващите навсякъде и на всички нива, разправата на прокуратурата с бизнесмени, вкл. и бивши добри познати на ББ, ненавистта към специализираната прокуратура и двете спецсъдилища, проливането на кръв и жестокостите на полицаи от охрана на протеста, правителството и ГЕРБ преминаха в кръгова отбрана. Зад тях стоят само прокуратурата, полицията и хора на ББ. Докога ще издържите така, господа?

929

Маргинал

преди 4 години

Менда Стоянова обоснова поскъпването на Гражданска отговорност с 100 лв. За това, 15:братчеди поискали обезщетениеДо кога ще ни крадът?????

928

SS

преди 4 години

Който и да дойде на власт Бг си остава най бедната страна,с най ниски доходи и държава от която всеки иска да емигрира.Сега с пандемията ,ако се разпадне и ЕС както прогнозирах тук ще стане ....!

927

Анонимен

преди 4 години

Някакъв *** пуска някви коментати, които заемат половин страница в коментарите. Най вероятно е нищожество получило пари от ББ, за проектор негативните мнения.

926

Патриот

преди 4 години

Не, това не е демокрация да си купуваш избори след избори и вечно да си на власт като диктатор.

925

какъв демократ

преди 4 години

е боко....хората искат избори , той твърди , че чрез избори се управлява ноооо избори не иска ?? щял да спаси държавата за 8 месеца...след като я закопава 10 години !! това му упорство да остане на власт само ще допринесе за един силен наказателен вот срещу герп на редовните избори . дано да се появят нови партии на изборите като тази на слави за да има за кого хората да гласуват.

924

Анонимен

преди 4 години

В тая държава има и други хора освен тези на хранилка от бюджета

923

Анонимен

преди 4 години

Служебно правителство и затвор за хунтата!

922

Анонимен

преди 4 години

Полицаи бил ранен с бомбичка пишат вестниците!Ами да забранят протеститеНаправо ще хващаме гората

921

Анонимен

преди 4 години

не не оставате, народната любов ще ви помете

920

Анонимен

преди 4 години

Наглец! Вън Баце и хунтата!

919

Анонимен

преди 4 години

Аз съм внук на най-богатите хора от село в Дунавската равнина - 243 дка земя при средно за селото 25-30 дка. През 1941-44 г. лумпенизирани агенти и полицаи от Червен бряг и Луковит избиха жестоко ятаци на отряда "Дядо Вълко" за назидание и страх на хората. Ефектът е бил обратен: селяните се втурнали да помагат на партизаните, а агентите и кръволоци полицаи намерили смъртта си в Бутов дол. Така че не смятайте, че ще управлявате вечно и мислете за след това, защото започнахте да проливате кръв.