91

Анонимен

преди 3 години

Наблягам основно на хляба. Боко и сие повеке да ядат.

90

грубиян

преди 3 години

И докъде ни докара банкянския тарикат, на когото цяла Европа се възхищавала? Разсипана икономика, провален туристически сезон и все повече болни! Манията за величие и непогрешимост на един хвалипръцко го извъртя с 200 на всички българи.

89

Анонимен

преди 3 години

Туризмът ни е под всякаква критика едни мутри бетонираха природата в същото време осигуряват персонала си на МРЗ 8 чрб, а всъчщност работниците работят по 12 часа, но взимат ържавни помощи и им намалиха ддс-то. Не виждам никакви позитиви от нашия туризъм.

88

Лойко

преди 3 години

Кьовеши те пита, освен шкафчето, не напълни ли някоя ракла или гардероб,мм?

87

Анонимен

преди 3 години

Следващото голямо огнище на коронавируса е Източна Европа! Ще догоним шведите и ще ги задминем, защото за разлика от нас те са социално дистанцирани от раждането си. Така ще пламнем, че маса хора ще се отидат рано рано. Важното е обаче, че бизнеса ще работи! Живи и здрави!

86

Анонимен

преди 3 години

тея ако не ги изритаме до есента, ще ни разкажат играта, лошо ни се пише

85

Анонимен

преди 3 години

Вижте ги тия бьстуни на снимката само ги вижте тия осъдиха Волен на 24 часа арест и искаха да го глобят 100 000 лв. Сега ги вижте какво приказват и как не спазват мерките.

84

До "До 75"

преди 3 години

Как ще искаш да ходиш на работа? Там е възможно най-опасното място - цеховете са основните огнища на заразата в България (като изключим гетата). Никой няма да ходи на работа докато не изчезне вируса - точка.

83

Анонимен

преди 3 години

Всички, освен охраната, са без маски и нагъчкани в микрофоните.

82

Анонимен

преди 3 години

До 71,Ами, Гърция оставя отворен само Промахон, Великобритания ни оставя в списъка с държави с карантина при влизане(и туристите отменят пътуванията). Има новини, че от 6.7 Германия обмисля да ни наложи карантина 14 дни. Същото и за Дания... САЩ не приемат пощенски пратки над 2кг от около 2 седмици... Та всъщност вече ни обявиха за рискова страна и спират пътуванията от и към нас. Но ще спасяваме туризма. Ура!

81

Анонимен

преди 3 години

Другари не се правете на девици , заменките по черноморието и бетонирането бяха по време на тройната коалиция , затова сега българите предпочитат Гърция .

80

Тонката

преди 3 години

Бойко си говори ли говори,а "бедният"Българин мощно атакува нашето Черноморие и Гръцките плажове:):):)Абе затова пара се иска бе:):):):)

79

Факт

преди 3 години

ГЕРБ ще спечелят следващите избори с 10% разлика. Факт.

78

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли че всички тези КПП-та,доктори във военни униформи и т.н п ростотии наречени противоепидемични мерки бяха защото на Баце така му беше скимнало. В действителност в България НИКОГА не е имало адекватни мерки с цел да се справим със ситуацията. Сега важното е да има сезон по черноморието ама пак греда,хората предпочитат да ходят в Гърция където наистина си заслужава и където се чувстват по сигурни.

77

Анонимен

преди 3 години

За да ни спасят тоя, Анусиев и щаба първи трябва да се ваксинират, колко от тия на снимката спазват дистанция и що са без маски ?

76

БГ летовник

преди 3 години

Заради този *** днес почти целия дин беше затворен пътя Бургас - Сл. Бряг. За да открие нещо което няма нито маркировка нито включване към стария път. Сами сме си виновни търпим го ...

75

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ако си бе подал оставката, когато ти се каза, ти излезе и ни нареяе пържом: гадове, а след това и диванни воини-***. Наистина, ние може да нямаме пари, нито оръжие, но имаме Свещеното Огнище Аратеб, дивата Сомор и сега гледаме как падаш в пропастта. Ти избра да го играеш либерал, да не те запом ншт като диктатор, какъвто си си, да не ви наричат Хунта, но грешиш, както ще сгрешиш, ако пък направиш обратното;))) За липсата на полезен ход ти говорих много отдавна.

74

Ужас

преди 3 години

Този е неадекватен! Тотащ щета... Даже говори несвързано и не му се разбира.

73

До:Тонката

преди 3 години

Жалка работа,така избори не се печелят:):):=========Точно така се печелят й доказателството си ти. В поза парртер със свалени гащти пред Тиквоний Първи!

72

голем смех

преди 3 години

Оценката на Европа за грандиозните успехи на Боко в борбата с короната е ясна и категорична: Германия отново въвежда 14 дневна карантина за идващите от България!