50

Ддо Ооффф

преди 3 години

Такива като теб...безстрашните са всичките с наградите Дарвин.

49

Анонимен

преди 3 години

Другарки и другари, ... все един ден ще се мре, никой не е вечен на тази земя ... дори вие селските крадливи, лъжливи комунисти ... дори вие няма да сте вечни !

48

Изкукуригала

преди 3 години

След турския сериал най-много обичам да гледам щаба и генерала, и поне 100 безсимптомни на ден трябва да намират, че иначе няма как да се карам със съседите - не може те да си поркат биричка с пържолки, а аз през това време да спя у мазата и да треперя от страх! Затворете всички! И ми пратете един чувал за всеки случай

47

Анонимен

преди 3 години

"Всяко кихане кашляне викане, говорене на висок глас и кикотене заразява хората около вас поне на 10 метра!"''''""""""""""""""""""""""""Щаба незабавно да забрани говоренето на висок глас и кикотенето. Глоба - 5000 лв.

46

Оффффф!

преди 3 години

Не се плашете дами и господа! Всички ще изкараме вирусчето. То маски и извинителни бележки не признава. Не го интересува нито колко пари имате, нито какъв пост заемате.Аз не се приемам за някаква особена ценност. Светът няма да свърши без мен. Без вас също, бъдете уверени в това!Спокойно и зарежете глупавите маски!Живейте си живота! Само по един си имаме, а аз моя няма да го прекарам в страх.

45

Изплашена

преди 3 години

Носете маски бай ***, няма заради вас пак цяла зима да стоим заключени!!!!!!!!

44

Изумена

преди 3 години

Аз съм изумена, че все още има хора да влизат в големите хипермаркети без маски, каква наглост и безочие!

43

Анонимен

преди 3 години

1000 теста - 100 заразени.2000 теста - 200 заразени.3000 теста - 300 заразени.Щабчето на Ту лупа отново ви прави на май муни.

42

Анонимен

преди 3 години

Тия женици Ужасена, Осведомена, Разгневена, след малко ще се появи и Златена, наистина са за ожалване, а не за присмех. Не им слагайте диагнози, това е работа на лекарите. Дано да имат близки, които да ги подтикнат към психиатрична помощ.

41

Анонимен

преди 3 години

Купона ще е от октомври до април ще бъде мат и маскарат

40

нмс

преди 3 години

толкова ли е трудно да се сложи тази маска..но това маината му..имам един въпрос..как може да затворят училищата,а да отворят дискотеките че там да се събират

39

Анонимен

преди 3 години

Днес е неделя, значи реално са 200 новозаразените ! Дръжте се за палците, какво ще става Октомври, Ноември, Декември, Януари .....

38

Убедена

преди 3 години

Аз съм сигурна, че ако въведат правилото да се носят маски и на открито и въобще това да стане ежедневие навсякъде и по всяко време, случаите на коронавирус ще намалеят до изчезване! Просто всичко идва от това, че не се носят маски! Всяко кихане кашляне викане, говорене на висок глас и кикотене заразява хората около вас поне на 10 метра!

37

Анонимен

преди 3 години

София продължава да води класацията:София (столица)147929 нови за последнит денонощие.Иначе говорят как са щели да ограничават огнищата.

36

Sichtpunkt

преди 3 години

Събират се на групи, смеят се гръмогласно, без маски, и това е демонстрацияИмам проблем с вестибуларният апарат и като маската ми пречи да пазя равновесие!

35

Оффффф!

преди 3 години

Тази нация ще бъде спасена от Хора без маски и Мъже без презервативи.

34

Анонимен

преди 3 години

Психологическата вреда е най-голяма, защото страхливите и уплашените за кожата си ... ще се уплашат още-повече и дори в един момент да паднат всички ограничения, те ще продължават да се свиват в дупките си ... да не излизат никъде, да не харчат нищо.

33

Овчар

преди 3 години

Даже и да не страшно опасен вируса за по-голямата част от стадото, не мисля че никой няма роднини с висок холестерол, кръвно и куп други заболявания с които може да се живее години наред, така че замислете се поне за тях. Никой не ви кара да седите затворени, но поне спазвайте някаква дистанция и носете предпазни средства в затворени пространства.Ясно ни е, че 80% смятат, че е обикновена настинка и те ще я изкарат на крак, но за някой от вашите роднини може да е фатална.

32

олд кукувик

преди 3 години

Дъртаците са виковни за разпространението на вируса!Нагли арогантни пенсии,това е истината!!!

31

Разгневена

преди 3 години

Българина е просто човече затова и в скоро време ще бъде заключено в дома си!Щаба търпи, търпи, прави компромиси, айде да ги затваряме лятото, айде да си почиват.....но явно българина от добро не разбира!Събират се на групи, смеят се гръмогласно, без маски, и това е демонстрация на пренебрежително отношение към мерките на Щаба! Затова аз прогнозирам че средата на юли бай *** ще се пече на терасата или в градината (ако живее в къща) вместо на морето!