148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 149Пише се ***, а не ***. ***,който е първи по смъртност в света не вярва,че неговия живот е толкова важен,че чак го спасява цял щаб.

147

???

преди 4 години

До Мария А ти познаваш ли буквите? Или разбираш само от вируси?

146

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо заради една тумба роми, които е ясно защо са се изпонатръшкали ако изобщо ги има трябва да страдат останалите. Всъщност ясно ми е - за да не се пише по сайтовете за нощни шкафчета и Дубай.

145

Анонимен

преди 4 години

Как да повярваме,че има вирус,като боко все без маска ходи.Все пак той трябва да бъде за пример.

144

Анонимен

преди 4 години

Отмъщението на Баце за дето му снимаха шкафчето.

143

До Мария

преди 4 години

Ама и ти зле, магазини и молове !!!! Влизаш и излизаш това е! Какво постоянно носене те гони? Или ти си загубенаа касиерка в Мол?

142

svoi

преди 4 години

Пак я докараха да маски. измислят пак някакви заразени, пак някакви бройки, дано *** изпростеят повече !

141

Анонимен

преди 4 години

ИМАЛО УВЕЛИЧЕНИЕ НА СЛУЧАИТЕ??ИМА ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРА, ТА ДА НИ УПЛАШАТ, ДА НЕ ТРЪГНЕМ ПО ПЛОЩАДИТЕ...СЙ СЕГА МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРЦА...

140

Анонимен

преди 4 години

който спи още и не е разбрал че ВИРУС НЯМА, а ви лъжат за да приемете ваксината, е време да се събуди. организирайте се и и изметете тези престъпници и мошеници от властта !

139

Мария

преди 4 години

Глупост върху глупост.Няма по-вредно от постоянното носене на маски, ама те са решаващ фактор.Да се издушим докраи и да се успокоят великите повелители. Не оставят вирусът да си премине като всеки друг. Не знам дали хората не разбраха, че не тои е проблемът.Ако някои мисли че вирусът е страшен то тои или е много глупав или много подъл.В този форум поечето са подставени викачи на началниците, които искат в страх от смъртна опасност да държат народите.

138

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, Борисов,Какво правим с предстоящите в скоро време концерти и други публични събития, където се събират много хора на открито и закрито в София и страната? Кой и как точно ще следи да не се скупчват хората на едно място? Парите от ДДС на ресторантьорите по-важно ли е от здравето на клиенти и публика?

137

До 1

преди 4 години

Не съм видял ром с маска в магазин,автобус или трамвай.И после се чудите защо заразата пак плъзна.Да не говорим какво чудо е в гетата.Там викат вирус няма,щото не могат с ръка да го пипнат.А после реват,че са затворени.

136

Анонимен

преди 4 години

До ivailoНали Мангъров се хвалеше, че приели неговите препоръки? Какво стана? То конспирации. То лаборатории. То трета световна война. Наште толупи знаят най-добре. Бойко, ЩАБА, СЗО и т.н. нищо не разбират. Дори нямало КОВИД. Нямало заболели от КОВИД??!!

135

Факт

преди 4 години

Българина винаги е бил клатен и винаги ще бъде клатен. Той знае само да мрънка и винаги търси някой виновен за собствените си неуспехи. Не учил и не знае бъкел... мутрите му виновни, че е беден. Кара с 200 пиян и напушен, маркировката му еиновна, че се ударил.

134

KZL

преди 4 години

Предлагам просто решение - спирате тестовете, не обявявате заболели, всичко работи и няма недоволни.

133

T

преди 4 години

До ХммПак ли се появи?! Що не отговориш - защо заразните и рискови не се карантинират незабавно на границата, а се оставят да влизат безконтролно? Те вдигат бройката и съсипват икономиката.

132

Анонимен

преди 4 години

До задам си въпросЗадаваш си отговор...

131

Анонимен

преди 4 години

Защо само в БГ и на Балканите където имаше хард мерки вируса се върна?!

130

Анонимен

преди 4 години

Вие пак се радвайте, че само с носене на маски ще минете. Всички обстоятелства за затваряне на заведенията и въвеждане на извънредно положение са налице.

129

Анонимен

преди 4 години

До Футболен фенКат си футболен фен гледа ли мачовете от Германия и Англия? Каква паника? Още като гледах простотията на мача Локо и Левски си казах, тази няма да продължи дълго. Гедате новини, мачове от цял свят. Няма цензура. И пак "паника", "некадърен щаб", "мангъров каза". Или сте много " т ъъ пи", или някой Ви плаща да нагнетявате напрежение?