33

kk

преди 4 години

Интересно ще е другата седмица, видимите резултати след мача Левски - ЦСКА

32

Мозък в болничен

преди 4 години

*** даже се хвали колко е велик, че не е слагал маска от началото на пандемията, пък работи с хора. Ами така ще е, яд ме е само, че ще ми изгори резервацията за Гърция, ще трябва и неустойка да плащам, ако затворят границите пак (което се очаква, гърците не са глупави). А междувременно *** се хвали, че и в Гърция никой не ходи с маска по магазините и тн. Тъй че и там ще сложим корони на нищо неподозиращите хорица.

31

Анонимен

преди 4 години

От къде идват умрелите уж намаляват сериозните а постоянно някакви хора умират. Липсва информация някой да обясни. Само борисов всеки ден лъже , лекарите се изпокриха явно ги е страх после да не ги съдят ли или не знам . дали не занижават случаите и да ни лъжат тотално от герб???

30

ковида

преди 4 години

Кризата започна да ми харесва. То не бяха айфончета, джуки, муки, цици, чупки и стойки. Почивки, Бали, Малдиви. А кой ще работи? Кризата ще приземи и занули всички и ще им светне лампата в празните кратуни.

29

Анонимен

преди 4 години

Струва ми се че идват смс-те :) сами си го направихме, за съжаление октомври ще има мега карантина

28

антирептилоид

преди 4 години

Болниците са огнищата на зараза!Не ходете,ако не е крайно наложително.

27

Copocoид

преди 4 години

Първо, не разбирам защо мислите, че проблема с пандемията свърши????Защото искате така или защото знаете фактите?Факти - пандемията сега започва в Индия, Ю. Америка и Африка. По-нататък идва втората вълна - цунами.От КОВИД-19 НЕ УМИРАТ САМО ДЪРТИ ХОРА И ХОРА С УСЛОЖНЕНИЯ.Търсете с Гугъл колко лекари и медицински персонал в работоспособна възраст са умрели в САЩ, Русия, Китай, Иран, Италия - търсете бе, хора.КОВИД-19 ще се окаже тест за интелигентост и естествен подбор.

26

Анонимен

преди 4 години

Пак в София най-много, за пореден ден. Защо крият в кои квартали? Едва ли са разпределени равномерно случаите, нали все твърдят, че били на огнища! Е къде са огнищата???? Аз съм на 50 метра от първите къщи на Факултета, вчера натам по бул. Възкресение замина виеща линейка. И шофьора, и до него доктор или докторка, не знам, но бяха облечени като космонавти!

25

Анонимен

преди 4 години

Гуруто на чалгарите по вирусология каза да не се страхуват и да си живеят живота с четвърт бял дроб.

24

Факт

преди 4 години

Мийте си ръцете и не кашляйте, не кихайте и не дишайте в лицата на околните. Това се иска от вас, но елементарната хигиена ви е чужда. Може би толкова много ви е страх от вируса, че отричате съществуването му и опасността от него в безмислено опит да преодолеете страха си.

23

Анонимен

преди 4 години

Агнешкото ракията и зелената салата излизат

22

Разгневена

преди 4 години

Масово се ходи без маски, демонстративно всички влизат в магазините без маски!!!Всички ще се заразим заради ниско интелигентния материал!

21

Чебурашка

преди 4 години

До akinakНа 19 юни, когато имаше рекорд от 132 заразени бяха направени 2104 теста или един положителен на 15.93. Сега имаме 117 положителни на 1360 теста или един на 11. 62. Тенденцията е лоша. Но какво може да се очаква щом Мангъров победи. Баце направо да го прави главен епидемиолог или министър на здравеопазването.

20

somebody

преди 4 години

От самото начало беше ясно, че ни лъжат, но сега се убедих лично. Има установен коронавирус в град, който изобщо не е споменат в горния списък. Вероятно има и огнище, защото е в резултат от купон. Не е ясно и кой ще се изследва, защото за това искат пари. Пълна безотговорност - и от хората, и от държавата. Това е положението, ще се мре. Лошото е, че умират тези, които не заслужават. Другите само пренасят скрития убиец.

19

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Когато Генералът говореше,вие не слушахте него, а се радвахте на "успехите" на Бенатова.А сега по стара приказка:яжте му главата.

18

Роса ибн Алиева

преди 4 години

Искам черен мъж!

17

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски позна, става яко.....

16

Рязан Кольо

преди 4 години

Ами по Байряма се изпозаразиха. Любят ръка и правят халал ,а си не мият и ръцете.

15

Ужасена

преди 4 години

На кого разправях, а сега да ви видя! Другата седмица сте под ключ и ще ходите само до магазин и аптека със СМС или декларация!Като се карах по магазините българина да носи маска никой не слушаше, сега ще бъдете заключени!Яд ме е че заради вас прости българи ние отговорните стояхме под ключ, спазвахме мерките и сега пак същото а безотговорните продължават да се разхождат безцелно по улиците! Поне морето ще го гледате през крив макарон! За вас само чатала на врата и сопа!

14

Ин то дъ ТрапЪ

преди 4 години

3ма заразени,цяла дуржава карантина.100заразени,аху ихуу юбре,давай наще!..Е ся,това бе е ли абсурдистан!?!