38

Обективно

преди 3 години

руската пропаганда насажда отявлена българофобия към "братушките-предатели"Наистина има прекалено много предатели на вярата, народа и Родината у нас, прави са братушките да ни критикуват!

37

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Като чуят Путин и Русия, гейовете получават нервен тик!България Ви пожелава крепко здраве и дълголетие, скъпи другарю Владимир Владимирович!

36

Плясък за русофили

преди 3 години

Както винаги много се палите да браните любимия си мит за "велика" и "братска" Русия, а руската пропаганда насажда отявлена българофобия към "братушките-предатели", които не обслужват предано руската олигархия. Например през последните дни тръгна "забавно" материалче с български плакати за филми и лигаво бъзикане колко били смешни, колко изроден бил българският език и каква жалка карикатура бил в сравнение с руския. Нищо де, вие си се кланяйте пред иконата на Путин.

35

Само отбелязвам

преди 3 години

А защо Европа не попита Турция за въпроса с гейовете и другите мюсюлмански страни. Както и Индия? Все Путин им е крив.

34

Мишо

преди 3 години

НЕ на гей пропагандата! Не на натрапването на изкусено създадени ценности.Защо някакви хора да парадират с това, че изповядват ценности различни от 99% от останалите? Защо това да си гей трябва да ни се натрапва, че е нормално. Просто да си бъркат тихо и насаме в гащите и да не се бъркат в живота на нормалните хора. Всеки от нас е достатъчно разумен да прецени от кой бряг е! Никой няма право да натрапва на другия своето мнение. Не на гей пропагандата, не на не естествените натрапници!

33

Честно

преди 3 години

Каква хомофобия ви гони? Това да си обратен е извратено и е срещу природните закони. Разбирам тия дето са бедни и нямат пари, се правят на такива, но тайно и те искат да си имат жена и дете.

32

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е кой разпалва хомофилиоята в Европа!От древни времена крадецът пита къде е крадеца!

31

Лично мнение

преди 3 години

Защо обратните не се държат като всички останали? Никой да не знае какво вършат в леглото тайно. Да се женят формално за жени. Според мен този дето е дошъл в сиропиталището изобщо не е искал да осиновява дете, а само да предизвика скандал. Ако една жена влезе облечена като про.сти.тутка , вие ако сте от социалните ще й го дадете ли? Може и новината на Дойче Веле да е фалшива. Руснак ми е трудно да си го представя облечен с женски дрехи, дори да се е почерпил здраво с водка.

30

Анонимен

преди 3 години

Европа стана за смях за поред път с нейната безкрайна либерастка простотия - това е моя извод. Разбирам да си толерантен, но това тук минава всякви граници на разума и морала.

29

Прав е Путин

преди 3 години

Гейовете са болни хора. Какво Запада се бърка в ценностите на други държави? Дори въпросният осиновител да е обратен как ще дойде облечен като жена на токчета и тежък грим? Ще си помисля, че си изкарва хляба на улицата , където вероятно ще прати и въпросното дете. И аз не бих позволил подобно осиновяване. Детето ще бъде експлоатирано и комплексирано.

28

Handel

преди 3 години

На мен не ми пука за обpaтнитe. Проблемът е обаче че на тях им пука за мен - т.е. също като афро-американците от нeгьpcки производ те непрекъснато ми крещят "Аз съм гей, следователно ти си ми длъжен!"Може и да съм задлъжнял на някой, но точно на тях не съм и не искам да ме принуждават да се преструвам, че между тях и мен няма разлика.

27

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

- Тате, татеее! Какво значи думата гей?- Значи щастлив сине.- Разбирам. Значи ти си гей!- Не сине, аз съм женен.

26

Анонимен

преди 3 години

***.дали.тетия от дойче веле са си от колонията германия и ги знаем какво могат да родятза нас горе долу бива - малко пале смеама германците да ги накарат да лаят като палета срещу русия

25

Анонимен

преди 3 години

Каква покъртителна информация, от жизнено важна значение за ставащото в България, Европейския съюз и съюзниците ни в НАТО!Явно трето и петополовите в Русия са от съществено значение за оцеляването на гореизброените.И ДА, аз бих живял, живея и ще живея в Русия! Не ми пука за евроатланто смешниците и техните тежнения!

24

ххх-ххх

преди 3 години

По-добре в САЩ - там дечицта са обичани от католически свещеници, осиновявани от педофили, които след това се женят за тях а в Майка България демократично правят бебета на 12 годишни *** и всичко е на ред. Искаме либерализъм, хомосексуалност и извращения вместо традиционни семейни цености. Искаме си Сорос и еврогейска Европа! Който проповядва християнски, европейски и семейни цености го изкарват луд европенделите! Аман от грантаджийски продажни драскачи!

23

D

преди 3 години

DW ли няма да пуснат анти-руска хомо пропаганда!? Че кой друг :D

22

Американ краваря

преди 3 години

Ама пилета какво се случва при нас в Америка! А не за Путин! Той няма да избяга! То за това сте на 111 место по " свобода на словото" Беше преди! Сега може да копаете вече дъното!-:) Леле леле!

21

Анонимен

преди 3 години

Най-много сПиНозни и обратни........са в .

20

Помнещ

преди 3 години

Хм.Значи не пишем за това какво се случва в ," братска Америка"?! А пак се катерим по п..... На г-н Путин?!-:)

19

1

преди 3 години

Хомосексуалисти те са болни хора според здравите сили от билгаристан, руслямистан и арабистан.Ценности...