46

Анонимен

преди 4 години

Баба ми казваше-"И в съндък да се скриеш-каквото ти е писано!"Така е.

45

Анонимен

преди 4 години

Че не може да се живее като в инкубатор е така. Но и не би трябвало да се живее разюздано в такава обстановка. Истината е , че трябва да има съзнание, но това е много трудно постижимо в едно общество да е 100% съзнателно, няма как да стане. Добре, вдигнаха маските на открито, обаче в градския транспорт се виждат хора и без маски. Елементарно е. Защо е тази ***, безпардонност и дебелащина.

44

НЕКОЙ

преди 4 години

Вярвам на доцент Мангъров. Досега щаба се подчиняваше на заповедите на СЗО, а тези от СЗО се движиха по сценария на Гейтс. Но номерът не мина.

43

Анонимен

преди 4 години

На тоя изказванията от ден на ден все по-нагли стават.Да, ще се увеличи броя на заболелите, защото имаше великденски екскурзии и защото голяма част няма да спазват мерките за дистанция, но поне успяхме да предотвратим масово измиране на хора , което щеше да стане акок бяхме слушали твоите *** идеи. Особено като виждаме, как цели болници И В МОМЕНТА затварят инфекциозни заради пробила зараза. А в онзи момент бяхме и много по-зле подготвени. Що не говори какви бяха НАЧАЛНИТЕ му препоръки?

42

Анонимен

преди 4 години

Д-р Менгеле е доволен.... ще горят сухи съчки и със сигурност сред тях ще има и от колегите му, но на него не му пука! Той вчера и едно съболезнование не изказа!

41

Оби

преди 4 години

Значи е време да го послушат и да се възобновят парламентарните заседания и парламентарния контрол, заседанията на общинските съвети, както и депутатският стол,а за обикновените хора да вземат да увеличат времето между превозните средства в транспорта за да са по-наблизо и по-повечко пътуващите.

40

MaйMyнMaнгЪр

преди 4 години

Чухте човека кво казва, та айде на работа тyлyпи мързеливи

39

До 29

преди 4 години

Мнението на този учил господин е противоположно на мнението на много други,също учили господа ! Ти трябва да знаеш,че норма за обшеството се приема тази,която е подкрепена от най-голям брой индивиди ! Така че личното мнение на д-р Мангъров тежи само пред неговата личност и симпатизантите му,НЕ в обществото ! Това не го прави грешно,но и не е доказано,че е вярно.Извини се на човека,който нападаш в коментара си ! Веднага !

38

Гост

преди 4 години

Не се заблуждавайте, Майкъл Джексън живя в барокамера или подобна дивотия, но се отказа. Човека е прав за нещо, рано или късно трябва да имате контакт с други хора, и тогава всичко зависи от вашата имунна система. Стерилната среда в реалноста е невъзможна за по-дълъг период. Това отслабва имунната система.Контактите с *** са по-опасни от короната!

37

Анонимен

преди 4 години

доктор Менгеле се изказа.....вервайте му...

36

Смущаващо

преди 4 години

До Анонимен 35Невротик поради заекване, или обратното.

35

нормален

преди 4 години

Някой от вас замисля ли се че никоя здравна система не може да издържи ,ако изведнъж се разболеят не дай боже хиляди.НЯМА ТОЛКОВА ЛЕКАРИ И ОТДЕЛЕНИЯ БЕ ХОРА!Не забравяйте че има и много други болести за които са нужни специалисти и клиники ! Само безсмъртните пубери не могат да проумеят това!

34

Числа

преди 4 години

Преди десет дена заразените в България бяха 300 000, сега са 560 000. Това е официалната теория на хабилитирания вирусолог. Сигурно е завършил в Съветския съюз. Само там имаше такава специалност.

33

Анонимен

преди 4 години

Има нещо смущаващо във физиономията на този човек.Не мога да посоча,но е там!

32

Много

преди 4 години

Много *** народ пише коментари тук!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Защо да се мъчим тогава и да се надяваме да се заразим не знайно кога?Направо да отворят зала за посещение в Александровска в която да оставят на посетителите свободно да докосват използвани санитарни материали и да дишат въздух от заразени. След, като това е единственото спасение според този детски лекар.

30

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна Oткачалка...И му се дава трибуна да заблуждава цял народ...

29

нормален

преди 4 години

Сега запяхме друга песен .Когато мерките работеха,хората ги смятаха за излишни !

28

Анонимен

преди 4 години

Не сме живели в инкубатор,хората си движеха...само на заведения не ходеха,но пак половината от народа не посещава кръчми изобщо.

27

Анонимен

преди 4 години

"Защо в Китай 1,4 милиарда не оставиха да са заразят 70%. Защо мнението на този г-н трябва да се взема като правилно"Ей, 80%-товия. Китай си затвори 11милки град. Еквивалент е Бочко дето ти затвори Банско. И мнението на "тоа господин" се взема за правилно, защото за това е учил и има 40 години опит. Ти за какво си учил и колко години опит имаш? Не ми казвай, сравни се с "тоа господин" за себе си, на вътрешно ниво.