51

Анонимен

преди 4 години

Ами да си бачкат от вкъщи като много други. Онлайн. Как е възможно да гласуват още месец карантина щото.можело да не могат да се съберат? Ми да гласуват направо пет месеца. И не ми пука кой хвали БГ , а ми пука какво ще ядем довечера и утре.

50

колеги,

преди 4 години

кажете ми честно, по-комична пресконференция гледали ли сте? Здравният ни министър едвам срича имената на лекарствата, налудничaвият професор говори за световни галерии, Боко твърди, че вече е за доцентура по медицина...Добре, че Господ гледа отгоре, смее се и се опитва да ни опази, иначе сме чао.

49

Анонимен

преди 4 години

А какво да правят безработните, нямат право да излизат, няма пари но има сметки!

48

без работа

преди 4 години

Покрай останалите безработни, скоро и Борисов ще остане без работа.

47

до 33

преди 4 години

първо що не си спестил нещовторо хазаина ти няма как да те изгони, просто ше имаш да му се издължаваш. трето, регистрирал се и 10 месеца държавата ти дава обезщетение.

46

Анонимен

преди 4 години

Бойко после ти щабът, докторите с по 1000лв горница ще бутате икономиката да върви, а ние дето сме оставени на произвола в къщи все ще се оправим, карантина та и вируса ще от инат и на запад

45

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Ако трите дни на спад са около Коледа, не ме устройва.

44

Що бе?

преди 4 години

От приказките на Боко излиза, че всички решения зависят от това колко депутата са болни, колко ще се разболеят, колко ще дойдат в парламента? Като че ли тия са най-незаменимите хора в държавата! Егати хрантутняците!

43

Анонимен

преди 4 години

Боко ви направи на мамуни. Вместо народа да арестува мафиота, мафиотът арестува народа. Такъв всенароден резил няма никъде. Отивайте всички в зоопарка и си стойте при мамуните под карантина.

42

българин

преди 4 години

Нека направим сравнение с пандемията с испанския грип в началото на миналия век.Тогава първите случаи на болни са започнали през 1918 г., а всичко е свършило цели две години по-късно, тоест през 1920 г.Жертвите се изчисляват до 50 милиона души, като това е само предположение, никой не ги е броил един по един.Има обаче нещо оптимистично за нас: Тогава е имало война. Освен това е било преди сто години - не е имало телевизия, интернет и мобилни телефони. Сега мерките се надявам са по-добри.

41

да

преди 4 години

Като гледам трябва да се направят две неща основно: 1/ да се забрани присъствието на журналисти по време на брифингите, те са ашлаци и с нищо друго не се занимават освен с това да обиждат лекарите там с простотията си; 2 / да се забранят коментри на политическа основа или със сериозно психиатрично звучене

40

Анонимен

преди 4 години

С тези темпове на тестване, скъпо нашо Слънце, ще вадите по 20-30 заразени поне още 20 години. Къде са ви мерките в градският транспорт, заводите. Или поне още 2-3 месеца да е така и едни още 20 млрд. заем за ваше и на вашите приближени успокоение. Но след месец, като огладнее *** на българина, сам ще излезе на улицата. Нали вие си дигнахте заплатите, тествате се н частни лаборатории против собствените ви правила. А ние да си ги плащаме, че иначе теподритват в болниците - справка Благоевград

39

Анонимен

преди 4 години

Баце взе да вкючва на задна скорост.

38

Пешо

преди 4 години

Гледах Б.Б. по БТВ , срам ме хвана че съм българин и това ни е премиера ! Държеше се като шут и комик ! Да не говорим , че както винаги плещеше простотии ! Резил....

37

Бай Ристо

преди 4 години

Всеки божи ден 3000 безработни се регистрират на борсата зарази блокадата. Чакат пари от бюджета. Освен тях 60000 полиция, 30000 армия, държавна администрация и пенсионери 2 000 000 милиона. Можеш ли да смяташ г-н премиер генерал?

36

Анонимен

преди 4 години

Премиерът няма как да знае кога ще е пикът. Никой не може да каже, защото няма добри и пълни изходни данни, та да се направи някакъв модел. Пикът може да е догодина. Така че ще е добре да се измисли план как да се действа, ако наистина не дойде скоро. Нима ще караме със спряла икономика толкова време? Няма да остане и един жив човек, ако е така, всички ще измрем от глад.

35

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е за лустрация.Всеки член на бкп е мо-зъчно Овреден и не трябва да му се дава власт.По-добре късно,отколкото никога.

34

Анонимен

преди 4 години

ок нека направим експериментапредлагам София да се блокира от вън , а вътре да отвори всичко, скед 10 дни ще ви трябват хладилни тирове ксто в Ню Йорк.Сешайте се що.

33

българин

преди 4 години

Тук съм съгласен. И аз така си мисля, мерките няма автоматически да паднат за един ден и всичко да бъде по старому.Кога и как обаче ще стане това - нека оставим на специалистите, на лекарите да преценят по-точно.

32

Аха

преди 4 години

В европа пика вече е настъпил и кривата се изравнява. Още три седмици и ще паднат значително. За онези които за винаги анти-европа, да отидат да видят в Щатите и Англия какво става в паралел