75

Анонимен

преди 4 години

Браво Годжи. Само така - на час по лъжичка на плебса.Както е казал Вожда Барба Ганьос.

74

а дали ...

преди 4 години

А дали тези данни с които внимателно ни хранят властимащите, дали те отговарят на истината?Лично аз не вярвам на тези данни!До колкото бях чел, че само в Западна Европа работят като *** около 100 000 българки, а те започват и да се завръщат в България ...Представете си, за каква зараза става дума, какво ще настане след месец, ако наистина му се даде гласност!Винаги в моят живот съм бил скептик към данните на представителите на Държавата.Сега е същото ..!А Вие ..?

73

Анонимен

преди 4 години

Заболеваемостта в България е привнесена от курортисти скиори, от Австрия, Банско. Основно. Не е от работещи в чужбина.

72

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще е до края на Април...., така поне твърдят "учените".Но, ако пикът бъде до към края на Май - финита ла Комедия!Ще се окажем в нова реалност - До Вируса и След Вируса!

71

ШАНИПРААТНАПРАСЕТА

преди 4 години

Не спряха градския транспорт, а спират индивидуалните пътувания по работа между градовете.Наистина ли смятате, че щабовете и мундирите вземат решения, които не подлежат на съмнения? Винаги ли сме били нация от ***???Дезинфекция от въздуха?? В Карнобат? Яко. Да пуснат вертолета и да дезинфекцират целия свят.

70

gf hf mf :>

преди 4 години

Времето е облачно в София, да видим плебса дали ще излезе в такова хладно време. :)

69

Анонимен

преди 4 години

В някои от темите не мога да пиша без регистрация. Малките търговци затвориха и търпят загуби. Смятам, че големите вериги трябва да продават в момента само стоки от първа необходимост и храни. Какви са тези дънки и блузки? Нали целта е да пазаруваме за рекордно кратко време и да не се мотаем? Ще понесат някакви загуби, но сравнено с другите търговци е нищо

68

Анонимен

преди 4 години

от 83 И другото...бях с количка- разтоварвах бус с хранителни стоки, ***!А пенсионера какво майййка си прави по цял ден навън като не е на работа? Той затова се ядоса и ченгето.

67

ако бях

преди 4 години

журналист, бих питала Мутафчийски каква е заболеваемостта по райони в София. Ако е съсредоточена в определени скандинавски общини, да знаем....

66

Анонимен

преди 4 години

Италия е пазарна икономика. Човек, от когото нямата печалба, не е важен. Католицизмът е изграден на същия принцип. Всички висши църковни длъжности са се заемали чрез плащане на крупни суми. Защото църквата е имала власт включително над крале, князе и надолу по ранга.

65

Анонимен

преди 4 години

Генерале,трудно е,много трудно да обясниш на 80% ***,че са ***.И че трябва да си стоят в къщи.

64

Анонимен

преди 4 години

до 82 Щото съм 35 годишен, а оня беше на 70+. Ясно? Или не си наясно изобщо за вируса?

63

До 75

преди 4 години

А на теб, защо не ти се скара полицая? Колкото онзи човек е бил навън на пазар, толкова и ти.

62

Анонимен

преди 4 години

Вече може да заключите София за 4 месеца.

61

Измамници

преди 4 години

В петък 143-***. В събота нови 48, днес нови 29. Какви 171, скапаняци?

60

Анонимен

преди 4 години

Стига сте говорили глупости. Мутафчийски е от най-добрите коремни хирурзи. И да, генерал е, защото е началник на ВМА. Във ВМА целия мединцски персонал и сестрите имат военни чинове. Човекът прави всичко, което е по силите му, за да овладее ситуацията. И преживява всичко. Вижда се и с просто око. Не е някакъв обикновен администратор.

59

Анонимен

преди 4 години

Това са потвърдените след тестовете в частната лаборатория. Виждаме само върха на айсберга.Ако държавата тестваше масово щяха да са много повече.

58

Анонимен

преди 4 години

Вчера около обяд на кварталния пазар гледам една полицейска кола и един чичо до нея говори с полицая- шофьор и нарочно минах наблизо да чуя какво си говорят и чух от полицая: Вие не се спряхте, бе, по цял ден щъкате наляво- надясно. Купуваш си храна и се прибираш, к'во ми висите по пейките цял ден. И аз не се сдържах и казах на полицая: БРаво, г-н полицай, тези пенсионери са по- безотговорни и от децата. Трябва да им се скараш, че да чуят.

57

Анонимен

преди 4 години

Искрено се надявам, че управляващите, въпреки, че са РОБИ на доскоро модерна идеология на печалбарство и алчност, ще преосмислят медицинската система у нас и ще преобразуват управлението . Не трябва болниците да са търговци.

56

До 68

преди 4 години

Защото трябва да останат само правилните коментари.Тези възхваляващи Вижда, Партията и бръснати му генералпе с чернтса униформа.