47

Шаломон Голденберг

преди 4 години

До въпросЯ го виж ти! Въпросът ти е антисемитски! Вас, гоим, Израел не ви засяга! За Израел важат други правила - там имат право да ограждат границите си с бодлива тел, минирани полета и 3 метрова бетонна ограда, за които плаща американския данъкоплатец, както и да стрелят на месо по всеки който се опита да ги наруши. Освен това искат всеки, подал документи за гражданство да прави ДНК тестове, за да докаже, че е богоизбран. Току виж, утре си попитал дали пък някой евреин няма пръст с короната!

46

Анонимен

преди 4 години

До Додомного съветска телевизия си гледал

45

Анонимен

преди 4 години

САЩ сринаха кулите близнаци на Световният Търговски Център в Но Йорк и дадоха хиляди жертви ,само за да започнат война в Афганистан ,Ирак и да въведат драконовски мерки на контрол на населението си.Та вирус ли няма да пуснат ,защото щял да засегне и американците!Да,но преди това ще заразят Китай и Европа,а когато засегне сериозно и САЩ,ненадейно някой американски доктор ще съобщи ,че са открили лек за вируса.Коронавируса е Made in USA.

44

Анонимен

преди 4 години

Руснаците били установили кой и как е пуснал това биологично оръжие. И сега много им било интересно как ще отговорят китайците....

43

Истукан

преди 4 години

Животните не могат да създадат коронавирус, той е създаден от човек. Има пръст човешка ръка в създаването на този вирус. Не може да се създаде от самосебе си и животните не могат да го създадат. Те не са по-умни от човека.

42

wtf

преди 4 години

Никой нормален не вярва, че китайците дават реални статистики.

41

инфо от днес

преди 4 години

Тръмоп е общувал със заразени бразилци. Направили сам у тест, Чака се резултата...

40

Mente in China

преди 4 години

Естествено, че от страната на ментето идва. Освен ментаци те друго не могат да сътворят! Жалка работа да го изпусне, да подпалиш света и да отричаш - чернобилски времена просто!

39

Анонимен

преди 4 години

Нека го кажа така в САЩ е създаден вирусът, но китайците го изпуспуснаха умишлено или не.

38

проста работа

преди 4 години

Ако в Израел няма заразени,значи са американците!Ако има значи са Китай!

37

факт2

преди 4 години

Идеята ми е, че ще натопят някой друг, може би напълно невинен... Жалко за всичко и всички. Бог да ни помилва, прости греховете и да ни закриля.

36

Анонимен

преди 4 години

Американски учен в комунстически Китай да пусне вирус е като да позволят на прасе да се изходи на минаре.

35

Анонимен

преди 4 години

Гледайки историята и създадените проблеми в света,от краварите всичко може да се очаква!

34

Додо

преди 4 години

До Fenasi KerimМоже би трябва да преоцениш разбиранията си за това, колко са истина т. нар. "космически програми" на НАСА и подобни масонски "организации" и доколко ни казват истината. Ох, чакай, забравих, че през 60-те години на миналия век НАСА разкарва хора 6 пъти до Луната и обратно, където вяха американското знаме (без да има вятър), Бъз Олдрин кара спортна кола из кратерите на Луната, а Армстронг звъня на Никсън по телефона в Овалния Офис от 250.000 мили разстояние...или така казват. ;-)

33

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус също е Сарс,казват му Сарс-2!

32

Анонимен

преди 4 години

До 30Естествено че в Китай ще се появи вируса. Да не искаш злосторниците Хамерикански да пуснат вируса в собствения си дом?

31

Анонимен

преди 4 години

В гените на най-богатите олигарси на САЩ е тоталното насилие.Сключване на договор с индианците, ама след това подаръци като огнена вода, одеяла с шарка и накрая откровено изтребление.-Разсипване на Дрезден с фугасни бомби, Хирошима/Нагазаки с атомни - това за деца, жени и старци.-*** и масово изтребление на деца и старци във Виетнам-2 милиарда от Тиквата за хвърчила на хартия за да му гарантират властта-ЦРУ организира производство и продажба на наркотици по света

30

до факт

преди 4 години

Ти имаш ли представа какво е факт и какво е спекулация?

29

препоръка

преди 4 години

прочетете книгата на Генерал Qiao Liang от Червената Армия на Комунистите от Пекин - книгата се казва "Война Без Граници" и ще ви станат ясни много неща - особено, колко Китай Ви обича - използвани бяхте само за едно - да финансирате Китай чрез пазаруването на стоките им, сега е време за фаза 2 - ликвидирането ви като излишен материал!

28

въпрос

преди 4 години

А колко са заразените в Израел?