41

ало фашистите

преди 4 години

Това, че ви е заповядано да ударите този или онзи не ви дава право да използвате термини като "престъпната група на Божков" Дали има или не престъпна група казва съда, а не поръчков милиционер.

40

Анонимен

преди 4 години

До Русомраз Правиме си ние изводите ,особено тук : Източници, близки до разследването на ...Много достоверно звучи , ама все пак какви са тия "източници близки до ......."Дъртите роми лъжат по-малко от потъващ герберист !

39

Sichtpunkt

преди 4 години

Накупиха имоти навсякъде по света и в Русия не останаха "истински" руснаци, а само чaлми. САЩ, Израел, Германия...пълно с руснаци.

38

Мустафа

преди 4 години

ха,ха ,ха лично Путин се е застъпил за Божков.

37

УМЕН

преди 4 години

Скоро искам да прочета че е мъртъв. Писна ми всеки ден да се бълват терабайти инфо за тоя боооклук

36

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Руски граждане го пуснали да избяга в Абу Даби, сега руски граждане го пазят там.

35

АнонимеН

преди 4 години

ВАСИЛ БОЖКОВ КАЗВА, ЧЕ Е ВЪЗПИТАН НА БЕЗБОЖИЕ, ИЗМАМИ , КРАЖБИ И ВКЯКАКВИ МЕРЗОСТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ЗАТОВА ТЪРСИ ПОМОЩ ОТ МАЙКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!!

34

КЛ

преди 4 години

Мафията си има държава.Вече съвсем законно могат да ти отнемат бизнеса и имуществото.Не, че този не заслужава възмездие.Но това не е възмездие, а чиста кражба и разчистване на сметки.И няма да си променя мнението, докато Черепа не влезе ефективно в затвора.

33

пецата

преди 4 години

Който е неудобен го свързват с руски граждани и става като чумав , по зле от болен от коронавирус

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Зад всеки крупен олигарх у нас, оказва се, че по един или друг начин стоят някакви руснаци. Прехода бе осъществен под надзора на Русия и България бе оглозгана. Накупиха си имоти в Дубай, Швейцария, Френската Ривиера, с тук докараха ***, презастроиха и отровиха земята. Сега пък да не се окаже, че тия руснаци имат общи с МОЛ Парадайз и са шефове на ония, дето ги хванаха с много оръжие в един Ролс Ройс?!Най-точният и смислен коментар! +++++

31

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоБрато , разбираме те - глад,мизерия,лихви по кредите и прочие , ама шефовете ти са по-стиснати от евреин, не си струва за жалката надница , да се напъваш и да измисляш виртуални реалности !

30

Анонимен

преди 4 години

Ей няма един мафиот в БГ който да не е покровителстван от руснаците.

29

Активист на БКП

преди 4 години

Има ,,престъпна група,, ама не е на Божков !Казва се СУДЖУК !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Ей от тия комунисти отърване няма. Само черепи и кости останаха и пак се бутат.

27

Анонимен

преди 4 години

хахахаха

26

Мейс Уйнду

преди 4 години

Тоя трябва да бъде убит. Барабар със сина му и снаха му Софиянска както и с поколението им.

25

Анонимен

преди 4 години

Закона за хазарта бил приет ? хахахахаха а защо още се продават билетите му ? Защо не е като в ЕС като се приеме нещо веднага да влезе в сила а не ние тука чакаме да се публикува в държавен вестник хахахахаха егати ЦИРКА никога няма да се публикува този закон и няма да ги закрият Далаверко за смех стана .

24

Калеко Алеко

преди 4 години

Всички отявлени престъпници знаят кого да помолят ... Той и Банев ги молеше, а тези дето продаваха България, путин ги награждаваше с ордени, като Малинов ... руски граждани станаха и такива дето искаха да прикриват данъците си, като Депардийо, че и Сегал май се побалазни от тази оферта ... Срещи с путин си ураждаше и мосовият убиец Сюлеймани ... Май нищо в РАША не се е променило от времето когато приютяваше терористите от комунистическия интернационал, като нашия сатрап Гошо Тарабата ... !!!

23

абсолютно

преди 4 години

До Пройчо ПрокурораАко тоя крадлив червен тарикат вложи едно 10 млн в емирството,с пръст не могат да го барнат!А тука Каскетя може да думка по политическия тъпан колкото си ще!

22

Анонимен

преди 4 години

Да видиш ти - 30 години , не беше престъпник *10 от които години при Баце* , изведнъж стана издирван престъпник !В тая приказка не вярват дори пропагандаторите на герб ,ама надницата си е надница - трябва да се пропагандира !И нищо чудно, да го самоубият на края, иначе изгаря много от така наречения "политически елит" , ако Черепа се разприказва .